• Καφενείο "Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ"

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #8770  από aoratos
 Παρ Σεπ 18, 2009 1:43 pm
Θέμα που προέκυψε: Avatar.

Επειδή ξέρω μου έχετε εμπιστοσύνη και οι δύο θα σας βρω avatars για την καθεμιά να διαλέξετε, την άλλη βδομάδα μάλλον, οπότε υπομονή...

Υ.Γ. Σε αρκετές φίλες έχω βρει εγώ avatar και ήταν ευχαριστημένες. Το μόνο που τα χαλάει λίγο εδώ είναι το μέγεθος που δεν πρέπει να είναι πάνω από 50Χ50, αλλά κάτι θα γίνει για την περίπτωσή σας. :lol:
 #8771  από elena
 Παρ Σεπ 18, 2009 1:48 pm
Επειδή μου αρέσει που πειράζουμε ο ένας τον άλλο ,αυτό για μένα σημαίνει καλή αίσθηση του χιούμορ...όταν φυσικά γίνεται μέσα στο όρια του επιτρεπτού,θα γράψω κάτι που μου αρέσει πολύ και νομίζω ότι είναι σχετικό με όλα αυτά ...

"Ο φωτισμένος άνθρωπος ξέρει:την τυχαιότητα του κόσμου και την σκοπιμότητα του συστήματος...
Ξέρει :την ανοησία της νόησης και την υπεροχή της αίσθησης...
Ξέρει :κάθε στιγμή την παρουσία του θανάτου...

Ο φωτισμένος άνθρωπος έχει:χιούμορ(μπορεί να γελάει με τα πάντα και κυρίως με τον εαυτό του)
ζεστασιά(γιατί είναι άνθρωπος και τίποτα το ανθρώπινο δεν του είναι ξένο)
απόσταση(γιατί είναι ελεύθερος και δεν ανήκει πουθενά).

πιστεύω στην Αγάπη,το Χιούμορ και τον κοινό νου.....(Νίκος Δήμου,εγχειρίδιο ελευθερίας)

με πολύ αγάπη
σε όλους σας
elena trikolore :D
 #8772  από ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΡΩΤΟΓΕΡΟΣ
 Παρ Σεπ 18, 2009 1:56 pm
Η Καραγεωργίου δεν χρησιμοποιεί τέτοια μπαναλ πράγματα όπως τα τηλέφωνα . Αόρατε πρέπει να πω ότι η αποουσία σου για λίγες μέρες φτώχυνε τη σελίδα . Το Γεώργιος είναι το βαφτιστικό και όχι το καθημερινό .
 #8773  από aoratos
 Παρ Σεπ 18, 2009 2:02 pm
Να συμπληρώσω λίγο την Έλενα (μου το επιτρέπεις ε; :P ).

Ανώτατη μορφή χιούμορ είναι ο αυτοσαρκασμός.
Ίσως και να βγάζει το "παιδί" που έχουμε όλοι μέσα μας.
 #8774  από ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΡΩΤΟΓΕΡΟΣ
 Παρ Σεπ 18, 2009 2:11 pm
Αόρατε συμφωνώ αλλά παρόλα αυτά , αυτοσαρκασμός νοείται σε εκείνους που σε ξέρουν και μπορούν να καταλάβουν το νόημα των λεγομένων σου όχι στους , στιις μανδαρίνους των δημόσιων υπηρεσιών ,ΌΥΦ τελείωσα και καλό σαββατοκύριακο , θα πάω με τα υπέροχα παιδιά μου στην Άνδρο για μπάνια.
 #8777  από elena
 Παρ Σεπ 18, 2009 3:46 pm
Καλά μπάνια λοιπόν Γεώργιε ....στην θάλασσα υποθέτω!!!εγώ μόλις πήρα το μπάνιο μου στον δρόμο :D :D :D
και ναι έχεις δίκιο aorate ο αυτοσαρκασμός δεν πρέπει να λείπει...ας μείνουμε λίγο ακόμα παιδιά!!!

Στάθη τώρα που σε βλέπω ....σαν δε ντρέπεσαι λιγάκι!!!μου αρέσει που θα κανόνιζες και εκδρομές...εδώ δεν γράφεις να μας πεις τι κάνεις!!!

τέλος πάντων ας μην νευριάσω ...!!! :D
 #8778  από mary_d_ath
 Παρ Σεπ 18, 2009 4:18 pm
:lol: :lol:
Πολύ γέλασα με τη φράση σου Γεώργιε: "Η Καραγεωργίου δεν χρησιμοποιεί τέτοια μπαναλ πράγματα όπως τα τηλέφωνα". Είναι φίρμα γιατρός γι' αυτό!! :lol: :lol:
Στείλτης e-mail, πλάκα-πλάκα σα γιατρός τι λέει; Από τη μία έχω ακούσει τα καλύτερα αλλά από την άλλη με βάζει σε σκέψη η όλη ιστορία της Αμαλίας Καλυβίνου...

Τελοσπάντων... Να μοιραστώ λίγο τον πόνο μου μαζί σας;
Θα πάω σε μία έκθεση βιβλίων και δεν θα αγοράσω τίποτα... :cry:
Θα βρεθώ μέσα σε τόσα βιβλία και μόνο να δω το πίσω μέρος και να τ' αγγίξω θα μπορέσω... Γενικά είμαι λίγο "μανιακή" με to shopping βιβλίων, αν βρεθώ με λεφτά μέσα σε βιβλιοπωλείο, μετά βγαίνω με άδειο πορτοφόλι και με σακούλες με βιβλία... Και δεν έχω και χρόνο να τα διαβάσω... Έχω 5-6-7 που δεν έχω διαβάσει ακόμα και πάντα μπαίνω στον πειρασμό να παίρνω κι άλλα!!
Είμαι εθισμένη στο να ψωνίζω βιβλία!! :lol: :lol:
Μάλλον θα πρέπει να βρω έναν καλό ψυχοθεραπευτή για να το συζητήσω...
Τώρα που το ξανασκέφτομαι... Με παίρνει οικονομικά να αγοράσω ένα βιβλίο, αλλά μόνο ένα; :cry:
Μπα, θα κοντρολάρω τον εαυτό μου και θα σημειώσω σε ένα μπλοκάκι τι καλό είδα και τα Χριστούγεννα θα ταχυδρομήσω τη λίστα στον Άγιο Βασίλη!! Αφού ήμουν καλό παιδάκι φέτος, πιστεύω θα μου τα φέρει... :lol: :lol:
Ζήτω η τρέλα!! :lol: :lol:
Καλό απογευματόβραδο σε όλους/όλες και μιας και ανέφερε ο αόρατος το "παιδί" που όλοι κρύβουμε μέσα μας, ένα τραγουδάκι γι' αυτό το παιδί:

[youtube]av7ipD2szbc[/youtube]

"Χρόνια ερωτευμένο
παραμυθιασμένο
μ' ένα μυαλουδάκι γερό
που όταν λέει πεθαίνω
τρέχω του μαθαίνω
τι θα πει μωρό μου
Μπορώ".
 #8781  από elena
 Παρ Σεπ 18, 2009 10:14 pm
Καλησπέρα σας!!!!
Παρασκευή βράδυ ....ξέρω-ξέρω όλοι στα μπαράκια ,βολτούλες κτλ...κτλ...ούτε η έξοδος του Μεσολογγίου να ήταν...τόσο πολύ!!!
anyway...
αν είναι αυτό μεγάλος πόνος Mary_d_ath,τότε να σου πω τον δικό μου ...ξέρεις τι είναι να περάσουν οι καλοκαιρινές εκπτώσεις και να μην ψωνίσεις τίποτα?αν θυμάμαι καλά ...τέλος πάντων δεν παίρνω και όρκο...
λοιπόν εσύ βάλε την λίστα με τα βιβλία ,που σου αρέσουν,εδώ στο καφενείο...στείλε και το γράμμα ,στον κύριο που λες ,εεε όλο και κάτι θα γίνει!!!μπορεί αν συναντηθούμε καμμιά φορά να σου φέρουμε δώρο από ένα βιβλίο...καλή ιδέα!!!!να βάλω και εγώ την λίστα με τα πράγματα που θέλω...δεν είναι πολλά... :? εντάξει ,καμμιά δεκαριά είναι!!!
σκέφτεσαι να γνωρίσεις κάποιον που έχει βιβλιοπωλείο,και να σε <πνίξει>στα βιβλία? :D :D
αυτά προς το παρόν ...να περάσετε καλά ,ότι και αν κάνετε!!!!!

καληνύχτα σε όλους και καλό ξημέρωμα
elena trikolore :D
 #8782  από mary_d_ath
 Σάβ Σεπ 19, 2009 12:07 am
:lol: :lol:
Όχι που θα κρατιόμουν, αγόρασα ένα!! Αλλά ήθελα παραπάνω από ένα!! :cry:
Πήρα όμως ένα βιβλίο αυτοψυχοθεραπείας (έχει και ασκήσεις) για να μπορέσω να δαμάσω τον εαυτό μου!! :lol:
Δεν θα ξαναπάω ωστόσο... Στο Ζάπειο, όποιος θέλει ας πάει, έχει πολλά ωραία!! Ήθελα να πάρω και τα άπαντα του Καβάφη, αλλά τα έχω κατεβάσει σε ηλεκτρονική μορφή τα ποιήματά του... Αλλά αλλιώς είναι να είναι στη βιβλιοθήκη... Χαίρεται το μάτι σου να βλέπει τον ωραίο τόμο...
Και εκεί που είχε και τους αρχαίους, πωπωπω... Φεύγω, πάω για ύπνο για να ξεχάσω τον πόνο μου...
Καληνύχτα!!
 #8797  από elina
 Σάβ Σεπ 19, 2009 3:24 pm
Ένα πολύ βιαστικό γεια σε όλους σας κι από εμένα (απάντησα μόνο στον Γιώργο κάτι σχετικά με την εκπαίδευση γιατί ήταν από τα λίγα που πρόλαβα να διαβάσω)! Είμαι μέσα στον πανικό της μετακόμισης, έφυγα από ένα σπίτι γεμάτο κούτες και ήρθα σε ένα σπίτι.....γεμάτο κούτες! :D
Δεν έχω ίντερνετ ακόμη, κλέβω λίγο από την σύνδεση του αδερφού μου όταν πηγαίνω στο σπίτι του και γενικώς σας έχω λίγο χάσει.....αλλά που θα πάει, σε λίγο καιρό θα έχω τακτοποιηθεί εντελώς, θα έχω και τεχνολογία και θα τα λέμε ξανά αναλυτικά!!!!!

Πολλά φιλιά σε όλους σας από τα Γιάννενα (όπου πλέον από την βεράντα του σπιτιού μου βλέπω τη λίμνη κι όχι την μπουγάδα της απέναντι :D ), θα επανέλθω δριμύτερη, και δεν ξεχνώ τον καφέ που μου χρωστάτε (και θα έρχομαι Αθήνα μια φορά το μήνα, οπότε δεν έχετε οι Αθηναίοι δικαιολογία για να μου τη γλιτώσετε)!
  • 1
  • 84
  • 85
  • 86
  • 87
  • 88
  • 2901