• Συνάντηση μέσα στο Φεβρουάριο!

• Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
 #127311  από Gianna
 Τετ Μαρ 15, 2017 9:22 pm
Παιδιά καλησπέρα!
εννοείται η παραλία είναι μια καλή ιδέα! a la orilla del mar!
εκείνο που μετράει όμως είναι η παρέα! και ψαροταβερνακια υπάρχουν παντού! :emojis-2: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl:
μετά το Πάσχα, αφου θα εχουμε επιστρέψει από τα νησιά μας θα πάμε οπωσδήποτε! :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl:
 #127314  από Criss
 Τετ Μαρ 15, 2017 10:02 pm
Καλησπέρα Gianna! Σκεφτόμουν ότι θα ήταν καλή ευκαιρία να βγούμε λίγο από τα όρια της Αθήνας! Αφήστε να το ψάξω λίγο, έχουμε σχεδόν ένα μήνα! Και μιας που το ανέφερες, από ποιο νησί είσαι;
 #127341  από Criss
 Κυρ Μαρ 19, 2017 9:00 pm
Παιδιά καλησπέρα! Ελπίζω να είστε όλοι καλά, όμως δεν με βοηθάτε! Προσπαθώ να βρω το μέρος που θα γίνει η συνάντηση που προγραμματίζουμε, σας ζητάω προτάσεις και δεν απαντάτε! Θα εμφανιστεί κάποιος; Περιμένω! Καλό βράδυ σε όλους σας! :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss:
 #127394  από Gianna
 Τετ Μαρ 22, 2017 7:22 pm
Criss,
καλό απόγευμα! μετα το Πάσχα νομίζω όλοι θα ειναι πιο ενθερμοι στην ιδέα της συνάντησης! οποτε να το θέσουν τότε το θέμα με νεό topic!
κάνε εκ νεου χειρισμούς! :emojis-2: :happy-cheerleadersmileygirl:
 #127398  από Criss
 Πέμ Μαρ 23, 2017 12:34 am
Καλησπέρα Gianna, ελπίζω να είσαι καλά! Νομίζω ότι είναι ήδη ένθερμοι στην ιδέα, μόνο που δεν δίνουν ιδέες για που θέλουν να γίνει η συνάντηση! Και αυτό το topic μου φαίνεται εντάξει, και κάνω ήδη χειρισμούς! Ένα θέμα που με απασχολεί είναι αν το μέρος πρέπει απαραίτητα να είναι κοντά σε μετρό, γιατί στην Ακρόπολη πήγα μόνο εγώ με το μετρό! Καλό σου βράδυ!
 #127428  από Criss
 Παρ Μαρ 24, 2017 10:54 pm
Καλησπέρα παιδιά! Έχω μία ερώτηση για σας: η συνάντηση πρέπει να είναι οπωσδήποτε κοντά σε σταθμό του μετρό; Περιμένω τις απαντήσεις σας, κι αν έστω και ένας πει ότι το μετρό είναι απαραίτητο, τότε η συνάντηση θα γίνει κοντά σε μετρό! Καλό βράδυ σε όλους!
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9