• ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΕ 67% ΑΝΑΠΗΡΙΑ

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #57256  από nick1981
 Πέμ Ιούλ 28, 2011 8:02 pm
βγαινει απο μερα σε μερα....ετσι ειπαν απ το υπουργειο

παντως ειναι σχεδον βεβαιο πως η προυπηρεσια η φετινη δεν θα μετρησει!!!!
πρεπει να παρουν αυτους που εμειναν απο το 2010...ετσι μου επαν!!!!!!!!.....
θα ενημερωσω ταχιστα,.....αν κ στη ζακυνθο με το pc παραμασχαλα ειμαι

ΚΑΛΑ ΦΟΒΕΡΗ Η ΖΑΚΥΝΘΟΣ!!!!!!!!!!!!!
ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΓΥΡΟ ΜΕ ΚΑΡΑΒΑΚΙ!!!!!!ΤΕΛΕΙΑΑ.

ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ Κ ΝΑ ΔΡΟΣΙΖΕΣΤΕ!!!!!!!
 #57262  από maestro
 Παρ Ιούλ 29, 2011 1:01 am
nick1981 έγραψε:βγαινει απο μερα σε μερα....ετσι ειπαν απ το υπουργειο

παντως ειναι σχεδον βεβαιο πως η προυπηρεσια η φετινη δεν θα μετρησει!!!!
πρεπει να παρουν αυτους που εμειναν απο το 2010...ετσι μου επαν!!!!!!!!.....
θα ενημερωσω ταχιστα,.....αν κ στη ζακυνθο με το pc παραμασχαλα ειμαι

ΚΑΛΑ ΦΟΒΕΡΗ Η ΖΑΚΥΝΘΟΣ!!!!!!!!!!!!!
ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΓΥΡΟ ΜΕ ΚΑΡΑΒΑΚΙ!!!!!!ΤΕΛΕΙΑΑ.

ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ Κ ΝΑ ΔΡΟΣΙΖΕΣΤΕ!!!!!!!
Πως προλαβαίνεις και έχεις ενημέρωση ενώ κάνεις διακοπές είναι πραγματικά αξιοθαύμαστο!!!
Καλά να περνάς σου ευχόμαστε όλοι νομίζω..!!!

Σχετικά με την εγκύκλιο,
εντάξει, υπάρχουν αρκετές απορίες, όπως:
για ποιους θα μετρήσει τελικά,
πόσους θα πάρουν από εμάς
κλπ κλπ
 #57289  από ΑΝΝΑ59
 Παρ Ιούλ 29, 2011 1:00 pm
ΣΥΝΑΣΘΕΝΕΙΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ !!!!!! Οσοι εχετε καταθεσει μονο γνωματευση νοσοκομειου ,οταν κανατε αιτηση για αναπληρωτες , πρεπει να βιαστειτε να τους πατε ΚΑΙ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗ Αβαθμιας ή Ββαθμιας,ΑΜΕΣΑ!!!!!!!!Μου τηλεφωνησαν απο το γραφειο δευτεροβαθμιας εκπαιδευσης και μου ειπαν να τους στειλω υπευθυνη δηλωση που θα γραφει οτι δεσμευομαι να τους προσκομισω αμεσα τη γνωματευση.....και παραλληλα να βιαστω ,γιατι θελουν να φτιαξουν τους πινακες !!!......Βγαινω τωρα απο το φορουμ ! Φευγω ,παω κεντρο ! Τα λεμε αυριο ! ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ :romance-kisscheek:
 #57300  από nick1981
 Παρ Ιούλ 29, 2011 7:17 pm
kalhspera kalhspera..
μολις γυρισα απο το γυρο του νησιου κ αφου εκανα θαυμασιες βουτιες στις γαλαζιες σπηλιες κ στο ναυαγιο...καλα τελειο νησι μονο ο λαγανας ειναι....μπλιαχ..
μαεστρο εχω αγχωθει γιατι εγω επαθα τις υποτροπες 10 μηνες που εψαχνα για δουλεια μετα το στρατο...ανα 3-4 μηνες περιοδικα!!!
εδω κ 2 χρονια πλεον ειμαι σταθερα....ΑΚΟΜΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.ευτυχως καποια περασαν τελειως (ματι κ ενα απαισιο μουδιασμα στην κοιλιακη χωρα) αλλα καποια εμειναν (μουδιασματα χερια κ ποδια) ευτυχως χωρις προβλημα στη δυναμη κ στην κινηση.
ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΝ ΜΕ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΝΕΡΓΙΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΝ ΥΠΟΤΡΟΠΙΑΣΩ!!!κ ετσι εχω το netbook παραμασχαλα!!

καλο βραδυ μολις εχω νεα θα ενημερωσω
 #57305  από maestro
 Παρ Ιούλ 29, 2011 8:50 pm
nick1981 έγραψε:kalhspera kalhspera..
μολις γυρισα απο το γυρο του νησιου κ αφου εκανα θαυμασιες βουτιες στις γαλαζιες σπηλιες κ στο ναυαγιο...καλα τελειο νησι ....
Στη σπηλιά του "Νταβέλη" φαντάζομαι πως λες, όπου κρύβονταν το υποβρύχιο μας και μετά "κοπανούσαμε" τους οχτρούς... χεχε
Θα πρέπει να πήγες και στον "Σκορπιό" (βλ. Ωνάσης)...
Είναι στα αλήθεια ωραία, να δω πότε θα αξιωθώ να πάω (μου έχουν πει τα καλύτερα λόγια τα αδέρφια μου που πήγανε σε εκείνα τα μέρη)...
nick1981 έγραψε:μαεστρο εχω αγχωθει γιατι εγω επαθα τις υποτροπες 10 μηνες που εψαχνα για δουλεια μετα το στρατο...ανα 3-4 μηνες περιοδικα!!!
εδω κ 2 χρονια πλεον ειμαι σταθερα....ΑΚΟΜΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.ευτυχως καποια περασαν τελειως (ματι κ ενα απαισιο μουδιασμα στην κοιλιακη χωρα) αλλα καποια εμειναν (μουδιασματα χερια κ ποδια) ευτυχως χωρις προβλημα στη δυναμη κ στην κινηση.
ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΝ ΜΕ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΝΕΡΓΙΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΝ ΥΠΟΤΡΟΠΙΑΣΩ!!!κ ετσι εχω το netbook παραμασχαλα!!...
Φίλε μου σου εύχομαι την καλύτερη εξέλιξη που θα μπορούσες να έχεις σε όλους τους τομείς και να τα λέμε...!
 #57374  από Ευτυχία
 Δευ Αύγ 01, 2011 2:31 pm
:greetings-waveyellow:

βγήκε η εγκύκλιος που λέγαμε :

http://www.esos.gr/index.php?option=com ... e-anapiria

είμαι σε άλλο pc κ δε μπορώ να τη διαβάσω.. anyway ..
καλή τύχη !!
 #57375  από ΑΝΝΑ59
 Δευ Αύγ 01, 2011 3:05 pm
Ευτυχία έγραψε::greetings-waveyellow:

βγήκε η εγκύκλιος που λέγαμε :

http://www.esos.gr/index.php?option=com ... e-anapiria

είμαι σε άλλο pc κ δε μπορώ να τη διαβάσω.. anyway ..
καλή τύχη !!
ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΠΑΙΔΙΑ !!!!!!Και ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!!! Δεν με αφορα ,εμενα αυτη η εγκυκλιος ,αφου ''δεν εχω προϋπηρεσια''.......30 χρονια στους δρομους ,δεν μετρανε...δεν φαινονται πουθενα....κι αφου δεν με πηραν αναπληρωτρια ποτέ,πως να συμπληρωσω ''επισημη'' προϋπηρεσια ?????....αναπαντητο ερωτημα μιας χαζης...Ξερετε ,οταν πηρα το πτυχιο μου ,το ιδιο το υπουργειο παιδειας μου εδωσε αδεια ασκησης επαγγελματος......ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΩ ΣΕ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ.....κατα τα αλλα, αυτη η δουλεια δεν ''μετραει'' γι'αυτους...και μη βγαινουν και λενε οτι ειναι κατα της παραπαιδειας...Αυτοι την στηριζουν ποικιλοτροπως.....ΟΥΣΤ... :violence-hammer: Και παλι, ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ :romance-kisscheek: υγ.οι αιτησεις απο 2 μεχρι 22 Αυγουστου
 #57377  από Γιάννης
 Δευ Αύγ 01, 2011 3:37 pm
podiki έγραψε:Αυτή η ανεργία είναι τεράστιο πρόβλημα ! Κι εγώ από κάτι τέτοια άγχη πάθαινα υποτροπές . τι να πεις... Ας ελπίσουμε πως θα φάμε ψωμί και φέτος.
Μόλις απολύθηκα...
χαρά που θα κάνουν οι δικηγόροι...
και είμαι...ερείπιο...
αυτά...
και εις άλλα...
με...υγεία...
αλλά..που να τη βρεις...
γαμώ την πουτ@ν@ μου γαμώ
 #57380  από maestro
 Δευ Αύγ 01, 2011 3:58 pm
Έριξα μια ματιά στην Προκήρυξη..!!
Αφορά μόνο κάποιες ειδικότητες, οι οποίες είναι:
ΠΕ70(Δάσκαλοι), ΠΕ02(Φιλόλογοι), ΠΕ03(Μαθηματικοι) και ΠΕ04(ΦΥΣΙΚΩΝ, ΧΗΜΙΚΩΝ, ΒΙΟΛΟΓΩΝ, ΓΕΩΛΟΓΩΝ) (οι ειδικότητες ΠΕ04.01, ΠΕ04.02
και ΠΕ04.04)
....
Εγώ δεν είμαι σε αυτούς, οπότε θα αρκεστώ τουλάχιστον σε μια θέση Αναπληρωτή ίσως...
Δεν πιστεύω να είμαι υπερβολικά αισιόδοξος!!!

ΥΓ
Ευσεβής πόθος, να βγει συμπληρωματική με τη δικιά μου ειδικότητα..!
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12