• Καφεδάκι στο mall ή μπριζολάδικο;

• Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
 #84788  από Γιάννης
 Κυρ Ιαν 27, 2013 8:36 pm
Να κόψετε τα περί αρχηγού, chief κλπ γιατί την επόμενη θα σας κλείσω ραντεβού σε κανένα σημείο με 100 σκαλιά και δεν θα έρθω κιόλας. :teasing-neener:
 #84790  από elenipir
 Κυρ Ιαν 27, 2013 8:40 pm
:( οπως καταλαβατε ολοι δεν τα καταφερα .... πιστεψα οτι τελευταια στιγμη μπορει να σας προλαβω στον καφε αλλα ... τα παιδια :violence-hammer: :violence-hammer: :violence-hammer: :violence-hammer: εχουν προτεραιότητα ειμαι σιγουρη οτι περασατε υπεροχα οπως παντα φιλια σε ολους και ευχομαι να μην αργησει η επομενη συναντηση που θα ερθω ο κοσμος να χαλασει !!!!!
 #84791  από ΑΝΝΑ59
 Κυρ Ιαν 27, 2013 8:47 pm
Ελενιτσα !!!! Σε περιμεναμε !!!! Κοιτουσα συνεχως το κινητο μου, μηπως τηλεφωνησεις για να ρωτησεις πού ειμαστε !!!! Δεν πειραζει, σε συγχωρουμε !!!!! Κανονισε να τα καταφερεις , την επομενη φορα !!!!!!!! Γιαννη :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: Οπως θελουμε θα σε ονομαζουμε !!!!!!! Σιγα μη σε ρωτησουμε κι ολας ......!!!!!!! :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling:
 #84792  από sofia13
 Κυρ Ιαν 27, 2013 8:48 pm
Aπίστευτες φάτσες, επιτέλους βρήκατε το δρόμο του γυρισμού... Ε ρε γλέντι που χάσαμε οι
χιονισμένοι μακρινοί. Δηλάδή περάσατε τέλεια ε; Ωραίες οι πίτες; τα γλυκάκια της Κατερίνας
κολασμένα κατ΄εξακολούθηση;
Ο Γιάννης δηλωμένα δε γλεντάει με φραγκοσυριανές κια τέτοια. σήμερα τι έκανε;
Ρε παιδιά πείτε όλο το δρώμενο, τρείς μέρες είχα περίεργο συναίσθημα γι΄αυτό λύσσαξα
προσέξτε και προσέξτε. Τώρα ησύχασα.......
Πείτε όλα όμως, αλλιώς δεν παίζω !
 #84793  από κατερινα 55
 Κυρ Ιαν 27, 2013 8:54 pm
Γιάννης έγραψε:Να κόψετε τα περί αρχηγού, chief κλπ γιατί την επόμενη θα σας κλείσω ραντεβού σε κανένα σημείο με 100 σκαλιά και δεν θα έρθω κιόλας. :teasing-neener:
Οk Βοss!!!!!!!!!! :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener:
 #84795  από Φαίδρα
 Κυρ Ιαν 27, 2013 9:09 pm
Ναι, νομίζω πως αυτό έλειπε από τις συναντήσεις μας. Το φαγητό και το ποτό... Τώρα που το δοκιμάσαμε... Ποιός μας πιάνει :animals-dogrun: που λέει και η Κατερίνα με τα πάντα νόστιμα γλυκάκια της!!

Πέρασα κι εγώ υπέροχα, είμασταν τέλεια παρέα!! :romance-kisscheek:
Να επαναληφθεί παρακαλώ :banana-stoner:
 #84796  από billios
 Κυρ Ιαν 27, 2013 9:29 pm
Εγω τωρα ντερλικωσα το σοκολατογλυκακι μου [γεια σου κατερερινακι χρυσοχερα] ,σπλινωσα το αντερακι μου με τα μπριζολικια [γεια σου γιαννη μερακλη],εσπασα στο γελιο στο χασαποταβερνιο ,αλλα αδερφακι μου αυτο το κρασι τελικα ΜΥΡΤΩ ειχε μεσα!!

και για να μην ξεχνιωμαστε

Τα λογια ειναι περιττα ειπαμε,σε καποια φαση δακρυσα απο το γελιο.

ΥΓ.
Ρε π@@στη Βλαχο,ΤΟΣΚΑ ειχες ριξει μεσα στο κρασι!!
 #84797  από sofia13
 Κυρ Ιαν 27, 2013 9:30 pm
Υπήρχε περίπτωση να μην περάσετε μοναδικά βρε Brazil ; Δεν υπήρχε.
Αφού είστε όλοι σας τέλεια πλάσματα.Αχ μπράβο παιδιά...... :romance-adore:
 #84798  από sofia13
 Κυρ Ιαν 27, 2013 9:35 pm
Γελάσατε εσείς με την ψυχή σας, γελάω και γώ Βιllio τ'ωρα με τα ωραία σου.
Μπράβο που περάσατε τόσο κεφάτα ! :happy-bouncymulticolor:
 #84799  από Φαίδρα
 Κυρ Ιαν 27, 2013 9:41 pm
billios έγραψε:Εγω τωρα ντερλικωσα το σοκολατογλυκακι μου [γεια σου κατερερινακι χρυσοχερα] ,σπλινωσα το αντερακι μου με τα μπριζολικια [γεια σου γιαννη μερακλη],εσπασα στο γελιο στο χασαποταβερνιο ,αλλα αδερφακι μου αυτο το κρασι τελικα ΜΥΡΤΩ ειχε μεσα!!

και για να μην ξεχνιωμαστε

Τα λογια ειναι περιττα ειπαμε,σε καποια φαση δακρυσα απο το γελιο.

ΥΓ.
Ρε π@@στη Βλαχο,ΤΟΣΚΑ ειχες ριξει μεσα στο κρασι!!
:laughing-rolling: :laughing-rolling:
Να μην ξεχνιόμαστε... Μεγάλο δρόμο θα διαβείς billio το είδα εγώ (ο δρόμος του γυρισμού σου θα ήταν ) :laughing-rolling:
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 13