• ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΓΕΛΙΟ-ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣ/ΚΗ

• Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
 #84669  από sofia13
 Παρ Ιαν 25, 2013 2:33 am
O.k , αφού ιεραρχήθηκε το θέμα ( Μιμικαμ σαν παλιά- παμπάλαια προσκοπίνα , έμαθα να σέβομαι και να περιμένω) , τώρα μπορώ να πώ και τα δικά μου. Γιατί Ο ΡΕΠΟΡΤΕΡ ρε Λιτσάκι
μας; Για γυναίκα με κόβω , άντε βρέ σε συγχωρώ που μέσα στον γενικό πανικό δεν με καλο-
-πρόσεξες! :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: Πάντως γυναίκα είμαι αλήθεια λέω καλέ... :happy-cheerleadersmileygirl: Μωρέ θέλω να δείτε και στιγμιότυπα της
συνάντησης σε photo και θα το κάνω μάλλον , για λίγο θα παιχτούν τα φατσουλίνια μας,
-αρχή απόλυτα σεβαστή, καλά να είναι ο Αρχηγός- , αλλά αν δείτε και σκυλάκους και Ινδιάνους , μην εκπλαγείτε...Οι πάντες πήραν μέρος στη συνάντηση.... και βάλε.
Μόλις στηθώ στα πόδια μου , θα έχετε ανταπόκριση Σαλονίκης..........
Υ.Γ Κατερινάκι υποσχέθηκες τα του Βλάχου και περιμένουμε .......................
Φιλιά για τα καλύτερά μας....γιατί θέλουμε και μπορούμε ε; :romance-kisscheek:
 #84675  από ahilleas
 Παρ Ιαν 25, 2013 8:58 am
litsa έγραψε:

- σηκώνεται ο νεαρός με το μουσάκι και μας λέει, μήπως είστε για την συνάντηση?? ή μήπως το είπε πριν έρθει η άννι??

:character-oldtimer: :character-oldtimer: :laughing-rolling: :laughing-rolling:

litsa σαν εικοσάρης φοιτητής ένοιωσα μ'αυτό που έγραψες!!Να'σαι καλά πάντως για τα καλά σου λόγια!
Πριν ερθει η anni σας μίλησα,γιατί εσάς δε σας ήξερα,ενώ με την anni είχαμε ξανασυναντηθεί κι άλλες φορές!
 #84676  από Μιμικαμ
 Παρ Ιαν 25, 2013 9:01 am
Λιτσάκι, τώρα μάλιστα....ικανοποιηθήκαμε και χαρήκαμε τόσο πολύ που καλοπεράσατε... :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: ξέρεις το ενδιαφέρον μας πια και η αγωνία μας, αγγίζει τα όρια του οικογενειακού ενδιαφέροντος και ανησυχίας μας, οταν κάποιο μέλος της οικογένειάς μας βρίσκεται κάπου κι εμείς προσπαθούμε να μάθουμε πράγματα και γεγονότα...κάπως ετσι νομίζω οτι νιώθουμε όλοι μας..... :romance-heartsthree: :romance-heartsthree: :romance-heartsthree: :romance-heartsthree:

Αααααα σε διαβεβαιώ οτι η ρεπόρτερ μας είναι γένους θηλυκού και μάλιστα στο τετράγωνο...παρακαλώ δεν επιτρέπονται τέτοιου είδους παρανοήσεις :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener:
Σοφούλα, οταν με το καλό νιώσεις έτοιμη, ρίξε μας και τα πειστήρια...και φυσικά θα έχετε και την δική μας ανταπόκριση πάραυτα.... :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
 #84677  από κατερινα 55
 Παρ Ιαν 25, 2013 9:11 am
Καλημέρα παιδάκια!!!
Είμαστε παιδάκια και δεν θέλω αντιρρήσεις επ'αυτού :think: Εγώ λέω ότι επειδή ορισμένα
πειστήρια δεν πρέπει να εμφανίζονται για λόγους προατασίας δικής μας,να τα ανταλλάσουμε
με mail ή με Π.Μ.
Για να γνωριστούμε οι "Βόρειοι"με τους "Νότιους" βρε παιδιά!
:greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:
 #84678  από Γιάννης
 Παρ Ιαν 25, 2013 9:16 am
κατερινα 55 έγραψε:Εγώ λέω ότι επειδή ορισμένα πειστήρια δεν πρέπει να εμφανίζονται για λόγους προατασίας δικής μας,να τα ανταλλάσουμε με mail ή με Π.Μ.
Καλύτερα με δεματάκι αρχής γενομένης από την τελευταία συνάντηση στη Σαλονίκη. Αν περιέχει και καμιά μπουγάτσα (με κρέμα) ακόμα καλύτερα. :happy-smileyinthebox:
 #84685  από litsa
 Παρ Ιαν 25, 2013 10:48 am
ωχ ωχ ωχ !!!!!!!!!!!

σόρυ!!! ωχ!! ναι ναι Η ΡΕΠΟΡΤΕΡ!!!!

ΣΤΟΝ ΚΌΣΜΟ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΜΑ.... ακούω και διάφορα....

achillea... εεεεεε φοιτητές είμαστε όλοι.... :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener:
 #84686  από ΑΝΝΑ59
 Παρ Ιαν 25, 2013 10:55 am
Ο ...νεαρος με το μουσακι....ποιος ηταν τελικα ????? Δικος μας κι αυτος ???????
 #84688  από ahilleas
 Παρ Ιαν 25, 2013 11:11 am
Anna59 .....παρων ο νεαρός με το μουσάκι !!!! χαχαχαχα

ααα...εντελώς πληροφοριακά,σήμερα το ξύρισα το μουσάκι !!!

:romance-kisscheek: :greetings-waveyellow:
 #84690  από panos59
 Παρ Ιαν 25, 2013 11:24 am
μουστάκι ....
μουσάκι .....

κάποια μέρα θα σας εξηγήσω τι σημαίνει η αρχαία ελληνική λέξη μνούς

... και τα παράγωγά της

:teasing-tease:
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9