Καλημέρα παιδάκια..
Προσπαθώ να συνέλθω απο το μεγάλο γλυκοφαγοπότι...είχαμε κανένα διαγωνισμό ζαχαροπλαστικής???? τί φαεινή ιδέα είχαμε όλοι μας με τα γλυκά????
Χάρηκα που επιτέλους τα ονόματα σιγά σιγά παίρνουν πρόσωπα, δεν το αντέχω αυτό το απρόσωπο, ελπίζω στην επόμενη συνάντηση να έρθουν κι αλλα ονόματα...
Βικούλι, Λίτσα και όλοι ανα την υφήλιο, θα σας διαθέσω το προσωπικό μου γιώτ να σας μεταφέρει....
χάρηκα πολύ που γνώρισα, Μένια, Δέσποινα, είστε αχτύπητο δίδυμο, πηγή δύναμης, χαράς, γέλιου αισιοδοξίας, κεφιού....
Σοφάκι μου και μόνο που έκανες τόσα χιλιόμετρα για να μας γνωρίσεις, αποδεικνύει το χαρακτήρα σου
Κωνσταντίνα μου...συμφωνώ για τους σελιδοδείκτες του Πάνου....κάπως έτσι αισθάνθηκα κι εγώ...αλλά εσύ το παράκανες βρε παιδί μου...ακου 25....εγώ τρείς μόνο πήρα ...αν και τους ήθελα όλους....αλλά ντράπηκα...χάρηκα πολύ που σε γνώρισα....πάντα έτσι με θετική σκέψη και δυναμικά....
Για τους υπόλοιπους της παρέας....εεεεεε τα λόγια είναι περιττά νομίζω, το μόνο που θα πω είναι οτι χαίρομαι που πριν απο 2 χρόνια, τόλμησα αυτό το ραντεβού στα τυφλά στα Εξάρχεια....που ούτε κι εγώ δε ν φανταζόμουν αυτήν την εξέλιξη....εύχομαι να είστε όλοι σας πάντα γεμάτοι δύναμη και αισιοδοξία...
Γιάννη,
μην απαρνηθείς τον τίτλο του ΚΕΠΑΠΡΟΕΔΡΟΥ, γιατί δεν βλέπω να οργανώνεται αλλη συγκέντρωση, ολοι μας στηριζόμαστε πάνω σου...

αντε και εις ανώτερα, σύντομα και ΚΕΠΑΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ

Αν υπάρχει οδός προς το Καλύτερο, απαιτεί μια πλήρη θέαση του Χειρότερου.....