• Καφεδάκι 11/11

• Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
 #80826  από anni
 Δευ Νοέμ 12, 2012 11:25 am
μπραβο παιδια ...το καταδιασκεδασατε
μονο μην κανετε εξετασεις αιματος σημερα :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: ακυρες

:greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:
 #80828  από Κωνσταντίνα
 Δευ Νοέμ 12, 2012 11:44 am
Καλημέρα στην παρέα :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
αισθάνομαι χαρούμενη που σας γνώρισα, έπιασα τον εαυτό μου αρκετές φορές χθές και σήμερα να αναπολώ και να χαμογελώ :-D
Εκτός από τα λαχταριστά γλυκά θέλω να αναφερθώ στους αμέτρητους σελιδοδείκτες που μας έφερε ο panos59.Μόλις τους εμφάνισε μας ζήτησε να διαλέξουμε και να πάρουμε όσους θέλουμε :eusa-dance:
Απολογητικά θα σας πω ότι τους "βούτηξα" και δεν ήξερα ποιον να πρωτοδιαλέξω.Δίπλα μου καθόταν ο Πάνος που καταλάβαινε τη χαρά μου και με παρότρυνε συνεχώς, -πάρε και από διπλούς αν θες, πάρε 25 υπάρχουν πολλοί και ένοιωσα ότι είμαι ξανά παιδάκι που του προσφέρεται ένα μπωλ με καραμέλες να διαλέξει όσες θέλει :happy-bouncymulticolor: Τελικά πήρα μόνον 9 :whistle: :teasing-neener:
Τι ωραία κίνηση βρε panos59.
Χθες υπήρχαν όλες οι προϋποθέσεις που χρειάζονται, για να δημιουργούνται οι φιλίες.
:text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow:
 #80829  από Μιμικαμ
 Δευ Νοέμ 12, 2012 11:50 am
anastasis έγραψε:Δε ξερω τι λετε εσεις αλλα εγω πως θα ειμαι σε 15 χρονια??? :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener:
Αναστάση μου,

Χαίρομαι που όλη αυτή η περιπέτεια σου απελευθέρωσε την αισιοδοξία και το χιουμορ που έκρυβες.... :banana-dreads: :banana-dreads: :banana-dreads:

Συνέχισε να έχεις ίδιο τρόπο σκέψης....ζήσε την κάθε σου στιγμή με την υπέροχη οικογένειά σου και σου εύχομαι ν'αποκτήσεις κιάλλα όμορφα παιδάκια.... :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:

Φυσικά μην σταματήσεις να ενημερώνεσαι για όλα τα τεκτενόμενα και κυρίως μην σταματήσεις να μας ζαλίζεις με τις χαριτωμένες απορίες σου....και εμείς σαν αντάλλαγμα θα σε κάνουμε μια βόλτα με το αμαξίδιο....ετσι για να μην σου απομείνει κανένα απωθημένο... :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener:
 #80830  από Κώστας
 Δευ Νοέμ 12, 2012 12:10 pm
Κωνσταντίνα έγραψε: Χθες υπήρχαν όλες οι προϋποθέσεις που χρειάζονται, για να δημιουργούνται οι φιλίες.
:bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow:
 #80831  από Μιμικαμ
 Δευ Νοέμ 12, 2012 12:19 pm
Καλημέρα παιδάκια.. :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:

Προσπαθώ να συνέλθω απο το μεγάλο γλυκοφαγοπότι...είχαμε κανένα διαγωνισμό ζαχαροπλαστικής???? τί φαεινή ιδέα είχαμε όλοι μας με τα γλυκά????

Χάρηκα που επιτέλους τα ονόματα σιγά σιγά παίρνουν πρόσωπα, δεν το αντέχω αυτό το απρόσωπο, ελπίζω στην επόμενη συνάντηση να έρθουν κι αλλα ονόματα...

Βικούλι, Λίτσα και όλοι ανα την υφήλιο, θα σας διαθέσω το προσωπικό μου γιώτ να σας μεταφέρει.... :romance-kisscheek:

χάρηκα πολύ που γνώρισα, Μένια, Δέσποινα, είστε αχτύπητο δίδυμο, πηγή δύναμης, χαράς, γέλιου αισιοδοξίας, κεφιού.... :romance-kisscheek:

Σοφάκι μου και μόνο που έκανες τόσα χιλιόμετρα για να μας γνωρίσεις, αποδεικνύει το χαρακτήρα σου :romance-kisscheek:

Κωνσταντίνα μου...συμφωνώ για τους σελιδοδείκτες του Πάνου....κάπως έτσι αισθάνθηκα κι εγώ...αλλά εσύ το παράκανες βρε παιδί μου...ακου 25....εγώ τρείς μόνο πήρα ...αν και τους ήθελα όλους....αλλά ντράπηκα...χάρηκα πολύ που σε γνώρισα....πάντα έτσι με θετική σκέψη και δυναμικά.... :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:

Για τους υπόλοιπους της παρέας....εεεεεε τα λόγια είναι περιττά νομίζω, το μόνο που θα πω είναι οτι χαίρομαι που πριν απο 2 χρόνια, τόλμησα αυτό το ραντεβού στα τυφλά στα Εξάρχεια....που ούτε κι εγώ δε ν φανταζόμουν αυτήν την εξέλιξη....εύχομαι να είστε όλοι σας πάντα γεμάτοι δύναμη και αισιοδοξία... :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:

Γιάννη,

μην απαρνηθείς τον τίτλο του ΚΕΠΑΠΡΟΕΔΡΟΥ, γιατί δεν βλέπω να οργανώνεται αλλη συγκέντρωση, ολοι μας στηριζόμαστε πάνω σου... :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: αντε και εις ανώτερα, σύντομα και ΚΕΠΑΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
 #80832  από ΑΝΝΑ59
 Δευ Νοέμ 12, 2012 12:29 pm
Μιμικαμ έγραψε:Καλημέρα παιδάκια.. :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:

Προσπαθώ να συνέλθω απο το μεγάλο γλυκοφαγοπότι...είχαμε κανένα διαγωνισμό ζαχαροπλαστικής???? τί φαεινή ιδέα είχαμε όλοι μας με τα γλυκά????

Χάρηκα που επιτέλους τα ονόματα σιγά σιγά παίρνουν πρόσωπα, δεν το αντέχω αυτό το απρόσωπο, ελπίζω στην επόμενη συνάντηση να έρθουν κι αλλα ονόματα...

Βικούλι, Λίτσα και όλοι ανα την υφήλιο, θα σας διαθέσω το προσωπικό μου γιώτ να σας μεταφέρει.... :romance-kisscheek:

χάρηκα πολύ που γνώρισα, Μένια, Δέσποινα, είστε αχτύπητο δίδυμο, πηγή δύναμης, χαράς, γέλιου αισιοδοξίας, κεφιού.... :romance-kisscheek:

Σοφάκι μου και μόνο που έκανες τόσα χιλιόμετρα για να μας γνωρίσεις, αποδεικνύει το χαρακτήρα σου :romance-kisscheek:

Κωνσταντίνα μου...συμφωνώ για τους σελιδοδείκτες του Πάνου....κάπως έτσι αισθάνθηκα κι εγώ...αλλά εσύ το παράκανες βρε παιδί μου...ακου 25....εγώ τρείς μόνο πήρα ...αν και τους ήθελα όλους....αλλά ντράπηκα...χάρηκα πολύ που σε γνώρισα....πάντα έτσι με θετική σκέψη και δυναμικά.... :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:

Για τους υπόλοιπους της παρέας....εεεεεε τα λόγια είναι περιττά νομίζω, το μόνο που θα πω είναι οτι χαίρομαι που πριν απο 2 χρόνια, τόλμησα αυτό το ραντεβού στα τυφλά στα Εξάρχεια....που ούτε κι εγώ δε ν φανταζόμουν αυτήν την εξέλιξη....εύχομαι να είστε όλοι σας πάντα γεμάτοι δύναμη και αισιοδοξία... :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:

Γιάννη,

μην απαρνηθείς τον τίτλο του ΚΕΠΑΠΡΟΕΔΡΟΥ, γιατί δεν βλέπω να οργανώνεται αλλη συγκέντρωση, ολοι μας στηριζόμαστε πάνω σου... :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: αντε και εις ανώτερα, σύντομα και ΚΕΠΑΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
:bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: Παρελειψα να πω για τους σελιδοδεικτες του Πανου μας ! Χαρηκα , σαν μικρο παιδι και.....πηρα ΠΟΛΛΟΥΣ !!!!!!!!!! Δεν ντραπηκα !!!!!!!! Πανουλη !!!!! Ευχαριστωωωωωωωωω.................!!!!!! :text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
 #80833  από ΑΝΝΑ59
 Δευ Νοέμ 12, 2012 12:31 pm
Κωνσταντίνα έγραψε:Καλημέρα στην παρέα :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
αισθάνομαι χαρούμενη που σας γνώρισα, έπιασα τον εαυτό μου αρκετές φορές χθές και σήμερα να αναπολώ και να χαμογελώ :-D
Εκτός από τα λαχταριστά γλυκά θέλω να αναφερθώ στους αμέτρητους σελιδοδείκτες που μας έφερε ο panos59.Μόλις τους εμφάνισε μας ζήτησε να διαλέξουμε και να πάρουμε όσους θέλουμε :eusa-dance:
Απολογητικά θα σας πω ότι τους "βούτηξα" και δεν ήξερα ποιον να πρωτοδιαλέξω.Δίπλα μου καθόταν ο Πάνος που καταλάβαινε τη χαρά μου και με παρότρυνε συνεχώς, -πάρε και από διπλούς αν θες, πάρε 25 υπάρχουν πολλοί και ένοιωσα ότι είμαι ξανά παιδάκι που του προσφέρεται ένα μπωλ με καραμέλες να διαλέξει όσες θέλει :happy-bouncymulticolor: Τελικά πήρα μόνον 9 :whistle: :teasing-neener:
Τι ωραία κίνηση βρε panos59.
Χθες υπήρχαν όλες οι προϋποθέσεις που χρειάζονται, για να δημιουργούνται οι φιλίες.
:text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow:
ΣΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΣΤΗΗΗΗΗΗ...........!!!!!!!!!!! :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow:
 #80834  από Κωνσταντίνα
 Δευ Νοέμ 12, 2012 12:35 pm
Μιμικαμ έγραψε:.........................................................................................................

................................................................................................................................
Μιμικούλαμ μου :romance-kisscheek: 9 πήρα βρε, 25 με δελέαζε ο Πάνος να πάρω, μεταξύ μας τους ήθελα αλλά ..................συγκρατήθηκα :teasing-tease:
 #80836  από Γιάννης
 Δευ Νοέμ 12, 2012 1:47 pm
Σας ειδοποιάω ότι η επόμενη συνάντηση θα είναι στο μπριζολάδικο της γειτονιάς μου (και να ξέρετε ότι δεν θα το κάνω επειδή με βολεύει, ευτυχώς το φρένο-γκάζι στο χέρι μου επιτρέπει να πάω οπουδήποτε) το οποίο σερβίρει τον ορισμό της μάσας, χοιρινά μπριζολίδια, φρέσκες πατάτες, 5 λογιών χωριάτικες πίτες, τζατζίκι και χωριάτικη, αυτά, ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
Θα μελετήσω την οργάνωση του εγχειρήματος με τον supervisor της εταιρείας μου και τα ξαναλέμε. Απλά να ξέρετε ότι όποιος πει ότι θα έρθει ΘΑ ΕΡΘΕΙ, έστω και ανάσκελα.
 #80838  από Στάθης
 Δευ Νοέμ 12, 2012 2:32 pm
Γεια σου Πάνο με τα ωραία δωράκια σου !!!! (Καλά με την Ινδιάνα και το Golden Retriever... έχει να πέσει πολύ διάβασμα :techie-studyingbrown: )
selidodeiktes.jpg
selidodeiktes.jpg (226.39 KiB) Προβλήθηκε 570 φορές
Γιάνναρε, το επόμενο από πανδαισία γλυκών σε όργια κοψιδιών και συναφή Ελληνικών παραδοσιακών γευμάτων...

Θα ονομάσουμε το Event "ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗ" ;)
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 15