pelopidas έγραψε: χενφολογος-μεταφραστηςτι να κάνεις και εσύ καημένο!δουλίτσα να υπάρχει!!!

'Ονειρα γεμάτα χρώματα πολλά
Και ειθε το αυριο να φέρει χαμόγελα γλυκά.

Και ειθε το αυριο να φέρει χαμόγελα γλυκά.

Σκλήρυνση κατά πλάκας
pelopidas έγραψε: χενφολογος-μεταφραστηςτι να κάνεις και εσύ καημένο!δουλίτσα να υπάρχει!!!
maria72 έγραψε:εγώ το ξαναλέω ΜΟΝΟ όταν βγει το CIRSE ( Cardiovascular and Interventional Radiological Society of Europe) να το δεκτεί μόνο τότε θα πειστω , γιατι ναι ΠΜ 79 υπάρχουν επεμβατικοί που είναι ανώτεροι του εδώ και χρόνια .Την απορία αυτή την έχω κι εγώ.. την διατύπωσα και σε ενα αλλο thread.
Ξαναδίνω τον σχετικό link:
http://www.cirse.org/files/File/CIRSE_CCSVI_final.pdf
Και μην ξεχνάμε ότι ο επεμβατικός ακτινολόγος θα κερδίσει (οικονομικά), ΑΡΑ η αμφισβήτηση από επεμβατικούς θα έπρεπε να μας προβληματίζει διπλά.
maraki12 έγραψε:maria72 έγραψε:εγώ το ξαναλέω ΜΟΝΟ όταν βγει το CIRSE ( Cardiovascular and Interventional Radiological Society of Europe) να το δεκτεί μόνο τότε θα πειστω , γιατι ναι ΠΜ 79 υπάρχουν επεμβατικοί που είναι ανώτεροι του εδώ και χρόνια .Την απορία αυτή την έχω κι εγώ.. την διατύπωσα και σε ενα αλλο thread.
Ξαναδίνω τον σχετικό link:
http://www.cirse.org/files/File/CIRSE_CCSVI_final.pdf
Και μην ξεχνάμε ότι ο επεμβατικός ακτινολόγος θα κερδίσει (οικονομικά), ΑΡΑ η αμφισβήτηση από επεμβατικούς θα έπρεπε να μας προβληματίζει διπλά.
Δεν την γλυτώνω. Κάποια στιγμη θα πάω στον Membership Committee Chairperson τους να ρωτήσω πως και αυτη η στάση. Γιατι το Μάρτιο αλλιώς μου τα λεγε. Και ηθελε να συμμετάσχει και σε μια διπλή έρευνα στο ΠΑΓΝΗ. Μετά άλλαξε ρότα...
Υ.Γ. Άσχετο : Πώς και από τα 5 sticky, τα 3 είναι "κριτικά"? Δεν αλληλοκαλύπτονται?
maria72 έγραψε:το Υ.Γ δεν το κατάλαβα.Ποια είναι τα sticky?Sticky είναι τα threads που μένουν κολλημένα πάντα στο πάνω μέρος του forum
Thor έγραψε:Φυσικα δεν υιοθετω τη δημοσιγ ερευνα< απλα το παραθετω για να εχουμε και τον αντιλογοαντιγράφω ένα κομμάτι απο τα σχόλια στο βιντεο :
Αυτος που το παραθεσε το βιντεο ειχε και ενα ενδιαφερον κειμενο για την εκμεταλευση
των χρονιων πασχοντων απο την κοινωνια γενικοτερα