• sxeseis...

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #28719  από ΝΤΙΝΑ ΑΡΓΟΣ
 Κυρ Μάιος 30, 2010 7:57 pm
LL--MM έγραψε:Ομολογώ ότι θα ευχόμουν να ΜΗΝ έρχεστε στα λόγια μου :( :(
:?:
 #28721  από sunny
 Κυρ Μάιος 30, 2010 9:59 pm
Oι ανθρώπινες σχέσεις είναι πολύπλοκες και δύσκολες, πολύ περισσότερο όταν υπάρχουν διάφορα θέματα υγείας που δυσκολεύουν σε κάποιο βαθμό την καθημερινότητα ενός ζευγαριού ή επηρεάζουν την καλή ψυχολογία του...

Πάντως karidoula μακάρι να ανήκεις στις φωτεινές εξαιρέσεις και να είσαι πάντα τόσο ερωτευμένος όσο είσαι τώρα και να στηρίζεις την κοπέλα σου ακούραστα και με την ίδια θέρμη! :D

Νιck1981 και Christina, δεν σας γνωρίζω φυσικά, αλλά μέσα από τις αψιμαχίες σας έκανα τη σκέψη ότι μπορεί να σιγοκαίει ακόμα η φλόγα, γι' αυτό σας βγαίνει αυτή η ένταση. Με τρυφερότητα και συμπάθεια σας το λέω και εύχομαι σύντομα να μας ανακοινώσετε ότι ξανασμίξατε! :D
 #28742  από Νικος
 Δευ Μάιος 31, 2010 2:51 pm
ΝΤΙΝΑ ΑΡΓΟΣ έγραψε:επειδη ειμαι της αποψης πως γεννιομαστε κ πεθαινουμε μονοι μας σε μια σχεση μενουμε για οσο περναμε καλα
So True
 #28743  από ΝΤΙΝΑ ΑΡΓΟΣ
 Δευ Μάιος 31, 2010 2:54 pm
Νικος έγραψε:
ΝΤΙΝΑ ΑΡΓΟΣ έγραψε:επειδη ειμαι της αποψης πως γεννιομαστε κ πεθαινουμε μονοι μας σε μια σχεση μενουμε για οσο περναμε καλα
So True
thank u ;)
 #28753  από ΝΤΙΝΑ ΑΡΓΟΣ
 Δευ Μάιος 31, 2010 6:01 pm
karidoula έγραψε:Ντίνα Αργος όντως έχεις ένα μεγάλο δίκιο όσον αφορά τον συγκερασμό λόγων και πράξεων.. Το έχω ήδη κατά νου μου γιατί ουσιαστικά νιώθουμε ασφαλείς όταν κάνει ο άλλος πράξη τα λόγια του και δεν μένει μόνο σε μεγαλεπίβολες δηλώσεις, αν και τέτοια πομπώδη άτομα φαίνονται από τις πρώτες κιόλας μέρες.. Sunny, πραγματικά θα προσπαθήσω να αποτελέσω στήριγμα για την κοπέλα μου γιατί ειλικρινά τη θέλω δίπλα μου και θέλω να είναι όσο πιο ευτυχισμένη γίνεται!Μακάρι μέσα από την δύναμη της αγάπης να έρθει το ανοσοποιητικό της στα ίσα του και να το ξεπεράσουμε! :) Μέσα πάντως από διάφορες επιστημονικές έρευνες που έχω διαβάσει ο παράγοντας ψυχολογία διαδραματίζει πολύ σημαντικό ρόλο ειδικά στην ΣΚΠ!!! Δηλαδή, καλό είναι όσο μπορεί ένα άτομο με ΣΚΠ και στις δύσκολες μέρες να γελάει και προτίστως να μην αναλώνεται σε άσχημες και ψυχοφθόρες περιστάσεις όσο βέβαια του επιτρέπεται.. :roll: Τέλος, για άτομα που μόλις τους ανακοινώνετε ότι έχετε ΣΚΠ "λακίζουν" δεν αξίζει καν να προσπαθείτε να βρείτε γιατί το κάνουν... Δεν φταίει κανείς που δεν μπορούν να αγαπήσουν και να τους λυπάστε!
ετσι ακριβως.εχεις πολυ δικιο
 #28754  από Νικος
 Δευ Μάιος 31, 2010 6:13 pm
karidoula έγραψε:Μέσα πάντως από διάφορες επιστημονικές έρευνες που έχω διαβάσει ο παράγοντας ψυχολογία διαδραματίζει πολύ σημαντικό ρόλο ειδικά στην ΣΚΠ!!!
Δεν μπορεις να φανταστεις ποσο δικιο εχεις ;)
 #28756  από litsa
 Δευ Μάιος 31, 2010 6:18 pm
[youtube]0zridJTc1Ms[/youtube]
 #28762  από Νικος
 Δευ Μάιος 31, 2010 6:42 pm
Πρωτη ωση περασα πανω σε δυσκολο μαθημα εξεταστικης, τυχαιο? δεν νομιζω! :ugeek:
 #28764  από ΝΤΙΝΑ ΑΡΓΟΣ
 Δευ Μάιος 31, 2010 6:47 pm
Νικος έγραψε:Πρωτη ωση περασα πανω σε δυσκολο μαθημα εξεταστικης, τυχαιο? δεν νομιζω! :ugeek:
και εγω την πρωτη μου ωση μετα απο εναν χωρισμο
τιποτα δεν ειναι τυχαιο
γι αυτο λενε να εχουμε καλη ψυχολογια
 #28767  από Thor
 Δευ Μάιος 31, 2010 7:34 pm
Βρε συ nick1981 δεν δίνεις μια δεύτερη ευκαιρία στην κοπέλα καμιά φορά δεν είναι εύκολο
να αντιμετωπίσουμε την αλήθεια εμείς οι άνθρωποι δεν ξέρω αν έπαιξε ρόλο στη σχέση σου
πάντως στον κινησιοθεραπευτή λέω ότι δέχομαι τους άλλους με τα ελαττώματα τους διότι απλά δεν υπάρχει άνθρωπος χωρίς ελάττωμα.
Τώρα για να καταλάβεις πως έχουν τα πράγματα έχουν θεσπίσει ένα επίδομα για ανθρώπους με παραπληγία/τετραπληγία το οποίο το λένε εξωιδρυματικό και λειτουργεί ως κίνητρο για την οικογένεια του τετραπληγικού να μην τον βάλουν σε ίδρυμα όσο και αν σου φαίνεται παράξενο διότι υπάρχουν γονείς που απαρνιούνται τα παιδιά τους που έχουν πρόβλημα φαντάσου να μιλάμε για μη συγγενείς.
Στα λέω αυτά διότι για να μπαίνει η φίλη σου πάει να πει οτι νοιάζεται φυσικά κανείς δεν μπορεί να ξέρει γενικά με το διάλογο πιστεύω οτι όλα λύνονται μισώ τους ανθρώπους που σιωπούν.
Την πάτησα και εγώ με μια κοπέλα και δεν φτάνει που με πρόδωσε μου έριξε και μούτρα είχα επενδύσει πάνω της συναισθηματικά και δεν μπορούσα να της πω αυτά που ήθελα.
Τελικά έθεσα σε λειτουργία το πολυτεχνικό μου μυαλό και κατάφερα και την βρήκα στο facebook με μοναδικό στοιχείο το όνομα και περιοχή σχολή ελάχιστα στοιχεία τέλος πάντων.
Της είπα αυτά που ήθελα να της πω και οκ ξέσπασα.
Σκέψου λοιπόν τους άλλους και απο την πλευρά τους βοηθά γενικά την επικοινωνία πολύ.
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 37