LL--MM έγραψε:Ομολογώ ότι θα ευχόμουν να ΜΗΝ έρχεστε στα λόγια μου![]()

i have a dream
Σκλήρυνση κατά πλάκας
LL--MM έγραψε:Ομολογώ ότι θα ευχόμουν να ΜΗΝ έρχεστε στα λόγια μου![]()
ΝΤΙΝΑ ΑΡΓΟΣ έγραψε:επειδη ειμαι της αποψης πως γεννιομαστε κ πεθαινουμε μονοι μας σε μια σχεση μενουμε για οσο περναμε καλαSo True
Νικος έγραψε:thank uΝΤΙΝΑ ΑΡΓΟΣ έγραψε:επειδη ειμαι της αποψης πως γεννιομαστε κ πεθαινουμε μονοι μας σε μια σχεση μενουμε για οσο περναμε καλαSo True
karidoula έγραψε:Ντίνα Αργος όντως έχεις ένα μεγάλο δίκιο όσον αφορά τον συγκερασμό λόγων και πράξεων.. Το έχω ήδη κατά νου μου γιατί ουσιαστικά νιώθουμε ασφαλείς όταν κάνει ο άλλος πράξη τα λόγια του και δεν μένει μόνο σε μεγαλεπίβολες δηλώσεις, αν και τέτοια πομπώδη άτομα φαίνονται από τις πρώτες κιόλας μέρες.. Sunny, πραγματικά θα προσπαθήσω να αποτελέσω στήριγμα για την κοπέλα μου γιατί ειλικρινά τη θέλω δίπλα μου και θέλω να είναι όσο πιο ευτυχισμένη γίνεται!Μακάρι μέσα από την δύναμη της αγάπης να έρθει το ανοσοποιητικό της στα ίσα του και να το ξεπεράσουμε!ετσι ακριβως.εχεις πολυ δικιοΜέσα πάντως από διάφορες επιστημονικές έρευνες που έχω διαβάσει ο παράγοντας ψυχολογία διαδραματίζει πολύ σημαντικό ρόλο ειδικά στην ΣΚΠ!!! Δηλαδή, καλό είναι όσο μπορεί ένα άτομο με ΣΚΠ και στις δύσκολες μέρες να γελάει και προτίστως να μην αναλώνεται σε άσχημες και ψυχοφθόρες περιστάσεις όσο βέβαια του επιτρέπεται..
Τέλος, για άτομα που μόλις τους ανακοινώνετε ότι έχετε ΣΚΠ "λακίζουν" δεν αξίζει καν να προσπαθείτε να βρείτε γιατί το κάνουν... Δεν φταίει κανείς που δεν μπορούν να αγαπήσουν και να τους λυπάστε!
karidoula έγραψε:Μέσα πάντως από διάφορες επιστημονικές έρευνες που έχω διαβάσει ο παράγοντας ψυχολογία διαδραματίζει πολύ σημαντικό ρόλο ειδικά στην ΣΚΠ!!!Δεν μπορεις να φανταστεις ποσο δικιο εχεις
Νικος έγραψε:Πρωτη ωση περασα πανω σε δυσκολο μαθημα εξεταστικης, τυχαιο? δεν νομιζω!και εγω την πρωτη μου ωση μετα απο εναν χωρισμο