• Ζαμπόνι, ΧΕΝΦΑ και ΣΚΠ - Zamboni, CCSVI and MS

• Η πάθηση της Χρόνιας Εγκεφαλονωτιαίας Φλεβικής Ανεπάρκειας, η θεωρία της και η θεραπεία της.
Η πάθηση της Χρόνιας Εγκεφαλονωτιαίας Φλεβικής Ανεπάρκειας, η θεωρία της και η θεραπεία της.
 #71315  από κωστας
 Τετ Μάιος 09, 2012 3:05 pm
Κωνσταντίνα έγραψε:Κώστα καλησπέρα, μου λες δηλαδή ότι το τρίπλεξ ίσως είναι περιττό;;;
Πες μου την εμπειρία σου αν ............δε βαριέσαι :text-thankyouyellow:

Γεια σου Κων/να,συγνωμη που αργησα να απαντησω δεν το ειχα δει...πριν 2 χρονια ημουν ο πρωτος που πηγα στον Λιασση για να κανω υπερηχο σφαγιτδων για πιθανη χενφα,δεν ακολουθησαμε κανενα πρωτ/λο το μονο που ειδε ηταν καποια διαταραχη ροης μεταξυ των δυο σφαγιτιδων και μου ειχε πει οτι θα ασχοληθει με το θεμα και μου συνεστησε μαγνητικη βλεβογραφια...την εκανα οπως ειπε και βγηκε καθαρη!!!Δεν ηξερα τι να κανω γιατι ημουν σιγουρος οτι εχω προβλημα απλα δεν μπορουσαν να το βρουν και αποφασισα να παω στην Πατρα σε εναν αλλο ακτινολογο εμπειρο για να σιγουρευτω οτι εχω προβλημα!!!Εκει λοιπον μετα απο 45 λεπτα εξετασης βγηκαν ολα καθαρα...και επειδη ειμαι ξεροκεφαλος αποφασισα απο μονος μου να κανω αγγειγραφια με καθετηρα για να δουμε απο μεσα τι γινεται!!!Πραγματι ειχα δυο βαρβατες στενωσεις και στις δυο σφαγιτιδες και μπορει να ειχα και αλλες αλλα αυτες εντοπισε ο γιατρος...θεωρω οτι οσοι εχουν σκπ πασχουν και απο χενφα,ακομα βεβαια δεν μπορουμε να πουμε οτι η σκπ=χενφα,θα το δουμε στο μελλον!!!Αρα ειτε κανεις τριπλεξ ειτε οχι εχεις χενφα,αυτη ειναι η γνωμη μου!!!
 #71322  από Κωνσταντίνα
 Τετ Μάιος 09, 2012 7:28 pm
κωστας έγραψε:
Κωνσταντίνα έγραψε:Κώστα καλησπέρα, μου λες δηλαδή ότι το τρίπλεξ ίσως είναι περιττό;;;
Πες μου την εμπειρία σου αν ............δε βαριέσαι :text-thankyouyellow:

Γεια σου Κων/να,συγνωμη που αργησα να απαντησω δεν το ειχα δει...πριν 2 χρονια ημουν ο πρωτος που πηγα στον Λιασση για να κανω υπερηχο σφαγιτδων για πιθανη χενφα,δεν ακολουθησαμε κανενα πρωτ/λο το μονο που ειδε ηταν καποια διαταραχη ροης μεταξυ των δυο σφαγιτιδων και μου ειχε πει οτι θα ασχοληθει με το θεμα και μου συνεστησε μαγνητικη βλεβογραφια...την εκανα οπως ειπε και βγηκε καθαρη!!!Δεν ηξερα τι να κανω γιατι ημουν σιγουρος οτι εχω προβλημα απλα δεν μπορουσαν να το βρουν και αποφασισα να παω στην Πατρα σε εναν αλλο ακτινολογο εμπειρο για να σιγουρευτω οτι εχω προβλημα!!!Εκει λοιπον μετα απο 45 λεπτα εξετασης βγηκαν ολα καθαρα...και επειδη ειμαι ξεροκεφαλος αποφασισα απο μονος μου να κανω αγγειγραφια με καθετηρα για να δουμε απο μεσα τι γινεται!!!Πραγματι ειχα δυο βαρβατες στενωσεις και στις δυο σφαγιτιδες και μπορει να ειχα και αλλες αλλα αυτες εντοπισε ο γιατρος...θεωρω οτι οσοι εχουν σκπ πασχουν και απο χενφα,ακομα βεβαια δεν μπορουμε να πουμε οτι η σκπ=χενφα,θα το δουμε στο μελλον!!!Αρα ειτε κανεις τριπλεξ ειτε οχι εχεις χενφα,αυτη ειναι η γνωμη μου!!!
Κώστα σ' ευχαριστώ για την απάντηση :greetings-waveyellow:
Δε σου κρύβω ότι είμαι προβληματισμένη με το θέμα ΧΕΝΦΑ.Μέσα στο forum αυτό πληροφορήθηκα τόσα πολλά.Τα συναισθήματά μου ανάμικτα.Οι άνθρωποι μένουμε στα άσχημα περισσότερο.Έχω επηρεαστεί αρνητικά μπορώ να πω, από τις δημοσιεύσεις μελών που έκαναν αγγειοπλαστική φλεβογραφία και κάποιοι επιδεινώθηκαν :o ή δεν βρήκαν αυτά που ήλπιζαν, ή που δεν επιβεβαιώθηκαν.Παρ' όλα αυτά, στις 14 Μαΐου στις 7 το απόγευμα, θα κάνω στον κύριο Λιάση τον υπέρηχο :happy-smileyinthebox:
 #71330  από kate2002
 Τετ Μάιος 09, 2012 10:19 pm
kωστα!!! καλη επιτυχία, ολα καλα να παν!!!! και πες μας μετα ;)
  • 1
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • 82