Κωνσταντίνα έγραψε:Κώστα καλησπέρα, μου λες δηλαδή ότι το τρίπλεξ ίσως είναι περιττό;;;
Πες μου την εμπειρία σου αν ............δε βαριέσαι
Γεια σου Κων/να,συγνωμη που αργησα να απαντησω δεν το ειχα δει...πριν 2 χρονια ημουν ο πρωτος που πηγα στον Λιασση για να κανω υπερηχο σφαγιτδων για πιθανη χενφα,δεν ακολουθησαμε κανενα πρωτ/λο το μονο που ειδε ηταν καποια διαταραχη ροης μεταξυ των δυο σφαγιτιδων και μου ειχε πει οτι θα ασχοληθει με το θεμα και μου συνεστησε μαγνητικη βλεβογραφια...την εκανα οπως ειπε και βγηκε καθαρη!!!Δεν ηξερα τι να κανω γιατι ημουν σιγουρος οτι εχω προβλημα απλα δεν μπορουσαν να το βρουν και αποφασισα να παω στην Πατρα σε εναν αλλο ακτινολογο εμπειρο για να σιγουρευτω οτι εχω προβλημα!!!Εκει λοιπον μετα απο 45 λεπτα εξετασης βγηκαν ολα καθαρα...και επειδη ειμαι ξεροκεφαλος αποφασισα απο μονος μου να κανω αγγειγραφια με καθετηρα για να δουμε απο μεσα τι γινεται!!!Πραγματι ειχα δυο βαρβατες στενωσεις και στις δυο σφαγιτιδες και μπορει να ειχα και αλλες αλλα αυτες εντοπισε ο γιατρος...θεωρω οτι οσοι εχουν σκπ πασχουν και απο χενφα,ακομα βεβαια δεν μπορουμε να πουμε οτι η σκπ=χενφα,θα το δουμε στο μελλον!!!Αρα ειτε κανεις τριπλεξ ειτε οχι εχεις χενφα,αυτη ειναι η γνωμη μου!!!