• ΑΝΕΚΔΟΤΑ!!

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #59357  από panos59
 Πέμ Σεπ 08, 2011 11:24 am
Nick. έγραψε:Μια 45χρονη γυναίκα
...
...
"Δεν σε αναγνώρισα..."
α πί θα νοςςςςςςςςςςςςςςςςς !!!!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

(και ένα από μένα :-D )
Εικόνα
Κάποιοι φίλοι, απένταροι αλλά και μεγάλοι πότες, αποφασίζουν ότι πρέπει οπωσδήποτε να ξανοιχτούν στη γύρα να βρούνε μπαράκια με καλές χρεώσεις, για τις βραδινές τους … εξορμήσεις…
Μετά από δύο μέρες λοιπόν συναντιόνται ξανά και αλληλοενημερώνονται για το τι βρέθηκε:
- Βρήκα ρε παίδες ένα μπαράκι που, στα τρία ποτά που πίνεις, πληρώνεις μόνο τα δύο (λέει ο πρώτος)
- Εγώ βρήκα κάτι καλύτερο! Είναι ένα άλλο μπαράκι που πληρώνεις μόνο τα τρία πρώτα ποτά, και μετά ό,τι πιείς είναι τζάμπα (λέει ο δεύτερος)
- Καθίστε να ακούσετε τι βρήκα εγώ (τους λέει ο τρίτος, με καμάρι) … Είναι λοιπόν ένα μπαράκι που, από το πρώτο μέχρι το τελευταίο ποτό, ΟΛΑ είναι κερασμένα …Τζάμπα! Και όχι μόνο αυτό … Μετά, περνάς στο καμαράκι στο βάθος και πέφτει ΤΟ :happy-partydance: … Πίπες, κολλητά, όλα στη φόρα! Κόλαση σας λέω! Περνάς όνειρο!
…. Τρελαίνονται οι άλλοι της παρέας …
- Πού είναι αυτό ρε μεγάλε ?? Πού είναι, και πώς μας ξέφυγε ??? Εκεί να πηγαίνουμε … Δεν το συζητάμε! Άκου να δεις …! ΚΑΙ ποτό ΚΑΙ γ@μ#σι τζάμπα …. Τέλεια! Είσαι και ο πρώτος! Πού είναι λοιπόν ??? Για πες μας …..
- Δε ξέρω, αλλά θα μάθω .. μη σας νοιάζει … Θα ρωτήσω την αδερφή μου που έχει πάει δύο φορές και θα σας πω!

Εικόνα
 #59709  από maestro
 Τετ Σεπ 14, 2011 9:47 am
Η δήλωση του πρωθυπουργού πως «βασικός μου στόχος σ αυτή τη δύσκολη περίοδο, να μην υπάρχει οικογένεια χωρίς τουλάχιστον έναν εργαζόμενο» προκάλεσε κάθε είδους αρνητικές αντιδράσεις: από γέλιο μέχρι οργή.

Πριν καλά-καλά ολοκληρωθεί η ομιλία, στο twitter το hashtag #enas_ergazomenos γέμισε με κάθε είδους σχόλια. Παραθέτουμε μερικά από τα πιο ενδιαφέροντα:

@stathisdrogosis: Ένας εργαζόμενος ανα οικογένεια, ένα βιβλίο ανά τάξη, ένας γιατρός ανα όροφο, ένα νερό ανά Βαγγελιώ

@aresburas: Μπορεί ένας δημοσιογράφος να ρωτήσει, αν σ' ένα ζεύγος δουλεύουν κ οι 2, θα πρέπει να χωρίσουν ή ο ένας να παραιτηθεί;

@BebecaVIP: Ήταν ένας Άγγλος, ένας Γάλλος κι #enas_ergazomenos

@mahas0: Αντε και με το καλό #enas_ergazomenos ανά πολυκατοικία

@Anasto7: Θα αναλάβουν κι οι πολιτικοί κάποι βάρος λέει. "Μόνο ένα αυθαίρετο ανά υπουργό"

@PartonMike: Αντί να χαίρεστε που ο #enas_ergazomenos θα δουλευει και οι υπολοίποι θα αράζουμε και θα του τα τρώμε, παραπονιέστε κιόλας. Μα πόσο αχάριστοι!

@olga_from_mars: γνωρίζω οικογένεια με 2 συνταξιούχους και 2 εργαζόμενους.που κάνω καταγγελία; #enas_ergazomenos

@NickolasSpirida: Προσφέρομαι να παντρευτω εργαζομενη γυναικα...ορκιζομαι να μην ψαξω ποτε για δουλεια. #enas_ergazomenos

@marie_la_bas: Πόσοι ημιαπασχολούμενοι μας κάνουν έναν εργαζόμενο? #enas_ergazomenos

@paiktour: Επόμενη κίνηση η θέσπιση του θεσμού του εργαζόμενου της γειτονιάς

@FragileAlex: Να σταματήσει τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του ο Πατίτσας ή να σταματήσει να βγάζει παντόφλες η Χρουσαλά;

@lenakas: ...η Μενεγάκη, γάτα… πρόννοησε

@allufunmarx: -Ποιος φταίει πραγματικά για το #enas_ergazomenos σε κάθε οικογένεια; -Ο #enas_psifoforos του πασόκ σε κάθε οικογένεια.

@ergodektis: Ανταλλάσω εργαζόμενο αδερφό με άνεργη μέχρι 22 ετών. Απαιτείται φωτογραφία ολόσωμη με μπικίνι στη διεύθυνση...
Εικόνα
:laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος maestro την Τετ Σεπ 14, 2011 11:20 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #59711  από Γιάννης
 Τετ Σεπ 14, 2011 9:55 am
maestro έγραψε:@ergodektis: Ανταλλάσω εργαζόμενο αδερφό με άνεργη μέχρι 22 ετών. Απαιτείται φωτογραφία ολόσωμη με μπικίνι στη διεύθυνση...
:laughing-rolling: :banana-dreads: :laughing-rolling: :banana-dreads: :laughing-rolling: :banana-dreads: :laughing-rolling: :banana-dreads: :laughing-rolling: :banana-dreads: :laughing-rolling: :banana-dreads: :laughing-rolling: :banana-dreads: :laughing-rolling: :banana-dreads: :laughing-rolling: :banana-dreads: :laughing-rolling: :banana-dreads: :laughing-rolling: :banana-dreads: :laughing-rolling:
 #59730  από βικυ
 Τετ Σεπ 14, 2011 2:45 pm
:laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling:

Γατα η Μενεγακη......... :laughing-rolling: :laughing-rolling:
 #60496  από maestro
 Παρ Σεπ 23, 2011 12:36 am
-Πως κανει το φτωχο προβατο?
-Μπεεεεεεε

-Το πλουσιο?

-Μπεεεεμβε
:laughing-rolling:
 #60609  από Μιμικαμ
 Σάβ Σεπ 24, 2011 10:10 pm
:teasing-neener: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ομως, υπάρχει άραγε, φτωχό και πλούσιο πρόβατο???? :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener:
 #60773  από maestro
 Τρί Σεπ 27, 2011 9:45 pm
Ο μυστικός πράκτωρ 0077 - κατά κόσμον Γιωρίκας - καλείται στο αρχηγείο της μυστικής υπηρεσίας που ανήκει, για να πάρει οδηγίες από τον διευθυντή του.

Άκου 0077, του λέει. Αποστολή σου είναι να φέρεις ένα φάκελλο με απόρρητα έγγραφα από ένα συνεργάτη άλλης μυστικής υπηρεσίας.

Λοιπόν. Θα κινηθείς στην εθνική οδό με κατεύθυνση προς Λαμία. Λίγο πριν τον κόμβο της Λαμίας θα στρίψεις δεξιά στο τελευταίο διάζωμα και στα 2χλμ. θα συναντήσεις ένα μεγάλο παράξενο κτίριο.

Πρόσεξε καλά τώρα. Θα χτυπήσεις την πόρτα. Αυτός που θα σου ανοίξει, θα σου πει μία λέξη, από την οποία θα λείπει ένα φωνήεν. Θα του πείς μία λέξη από την οποία θα λείπει το ίδιο φωνήεν, θα ζητήσεις τον φάκελλο και θα τον φέρεις προσωπικά σε μένα.

Κατάλαβες;

Βεβαίως κύριε διευθυντά.

Φεύγει λοιπόν ο 0077, αλλά αντί για δεξιά στρίβει αριστερά. Στα 2 χλμ βρίσκει πράγματι ένα παράξενο κτίριο. Χτυπάει δυνατά την εξώπορτα. Ανοίγει ένα μικρό παραθυράκι, όπου εμφανίζεται ένας γενειοφόρος.

Τι είναι εδώ; ρωτάει ο Γιωρίκας

Μονή, απαντά ο άλλος.

Πότσος.... ανταπαντά ο Γιωρίκας. Δώσμου τώρα τον φάκελλο.
 #60778  από Μιμικαμ
 Τρί Σεπ 27, 2011 11:33 pm
:laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
 #60811  από Nick.
 Τετ Σεπ 28, 2011 12:54 pm
Στο ιατρείο:
Γιατρός: "Δυστυχώς κύριε έχετε μόνο μια εβδομάδα ζωής...."
Ανδρας: "Γιατρέ μου, τι είναι αυτά που λες;;;", σοκαρισμένος, "Πες μου τι μπορώ να κάνω για να ζήσω έστω λίγο παραπάνω, σε παρακαλώ...."
Γ: "Τηγανιτά τρως;"
Α: "Ναι"
Γ: "Θα τα κόψεις!"
Α: "Αν είναι να ζήσω παραπάνω....."
Γ: "Λιπαρά τρως;"
Γ: "Θα τα κόψεις!"
Γ: "Ξενυχτάς;"
Γ: "Θα το κόψεις!"
Γ: "Σεξ κάνεις συχνά;"
Γ: "Καπνίζεις;"
Α: "Αν είναι να ζήσω παραπάνω......"
Γ: "Αλκοόλ πίνεις;"
Α: "Εντάξει γιατρέ μου, αλλά δε μου είπες, αν κάνω όσα είπες πόσο παραπάνω θα ζήσω;"
Γ: "Πάλι μια βδομάδα θα ζήσεις... αλλά θα σου φανεί αιώνας... "
 #60852  από maestro
 Τετ Σεπ 28, 2011 7:35 pm
-Κούκλα σε κάνει το ποτό!
-Μα δεν πίνω...
-Πίνω όμως εγώ!
  • 1
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73