Geia se olous,
Nomizw pws hrthe h stigmh na sysththw kai egw afou episkeptomai thn istoselida auth edw kai ligo diasthma kai xairomai poly pou yparxei!! To onoma mou einai Maria, eimai 31 xronwn kai prin 4 xronia mou egine h diagnwsh ths ms. To prwto epeisodio- optikh neuritida- mou eixe parousiastei 5 xronia prin mono pou tote o giatros pou episkeuthka den katafere na mou kanei diagnwsh kai malista mou eixe pei pws poly pithanon na ofeilete se ypervoliko agxos
Ax auth h thewreia me to agxos...opote ta vriskoun ligo skoura ta apodidoun ola sto agxos(!)...an einai dynaton! Telospantwn telika meta apo ena diasthma kai afou eixa paei se kapoion allo giatro mou egine h swsth diagnwsh! Ofeilw na omologhsw pws tote hmoun se mia poly asxhmh psyxologikh katastash, eixa panikovlhthei kai ola ta sxetika! O filos mou tote eixe apofasisei pws hthele na xwrisoume giati den mporouse na einai me ena atomo to opoio exei ena toso sovaro provlhma ygeias...auta mou eixe pei...Eleos an einai dynaton na yparxoun atoma pou skeftontai me auton ton tropo!!! Isws eprepe na symvei auto gia na katalavw poios pragmatika htan...
Shmera merika xronia meta, eimai se poly kalh psyxologikh katastash kai prospathw to kalytero gia mena. Dystyxws tha prepei na allaksw therapeia giati to avonex pou ekana ta teleutaia xronia den einai poly apotelesmatiko gia mena alla kai pali den to vazw katw! Elpizw h kainourgia therapeia pou tha ksekinhsw na einai kalyterh gia mena!
Kalo kouragio se olous mas kai panw apo ola thetikh skepsh!!!
Filia, Maria

Nomizw pws hrthe h stigmh na sysththw kai egw afou episkeptomai thn istoselida auth edw kai ligo diasthma kai xairomai poly pou yparxei!! To onoma mou einai Maria, eimai 31 xronwn kai prin 4 xronia mou egine h diagnwsh ths ms. To prwto epeisodio- optikh neuritida- mou eixe parousiastei 5 xronia prin mono pou tote o giatros pou episkeuthka den katafere na mou kanei diagnwsh kai malista mou eixe pei pws poly pithanon na ofeilete se ypervoliko agxos

Shmera merika xronia meta, eimai se poly kalh psyxologikh katastash kai prospathw to kalytero gia mena. Dystyxws tha prepei na allaksw therapeia giati to avonex pou ekana ta teleutaia xronia den einai poly apotelesmatiko gia mena alla kai pali den to vazw katw! Elpizw h kainourgia therapeia pou tha ksekinhsw na einai kalyterh gia mena!
Kalo kouragio se olous mas kai panw apo ola thetikh skepsh!!!
Filia, Maria