billios έγραψε:Με την ευκαιρια του θεματος που προεκυψε και επειδη στο παρελθον εχουν εμφανιστει παρομοιου τυπου περιστατικα και ειναι σιγουρο οτι θα ξαναεμφανιστουν στο μελλον γιατι η σκλυρηνση ''πουλαει'' και ισως να ειναι καλλιτερα οχυρωμενοι,προτεινω να οχυρωθουμε εμεις με καποιο τροπο,ισως μια σωστα διατυπωμενη καταγγελια προς τα αρμοδια οργανα να ειναι ενα μετρο αποτροπης σε τετοιου τυπου απατεωνες.συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ, με τον bilio !!!
έτσι είναι!!
αν Δεν του έρθει μία καταγγελία μέσω των αρμόδιων οργάνων ηλεκτρονικού εγκλήματος, ΤΟΤΕ, ΚΑΝΕΙΣ , ποτέ στο μέλλον δεν θα κάνει πίσω, σε μια παρόμοια τακτική!!
Δηλ, οι υπόλοιποι που δουλεύουν πιο σωστά, τι είναι??
και δεν μιλάω φυσικά για τις φαρμακευτικές και τα φάρμακα τους, αλλά τους σωστούς γιατρούς σε οποια ειδικότητα και αν ανήκουν!
ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ, να εχει κυρώσεις, αλλιώς εμείς οι ίδιοι, βγάζουμε τα μάτια μας, και κυρίως, επιτρέπουμε να μας φέρονται με τον συγκεκριμένο καθ' όλα υποτιμητικό τρόπο!!!!!
Αγαπητή POIL, καλά κάνεις και λες ότι σε βοηθάει το συγκεκριμένο σκεύασμα, δεν είπε κανείς το αντίθετο!!
και εγώ παίρνω διάφορα συμπληρώματα και με έχουν βοηθήσει,
χωρίς να είναι η λύση στο πρόβλημα.
Είμαι όμως ευγνώμων, για ότι καλό έχω δει!
Το αν και πόσο βοηθάει σε πιο παλιούς ασθενείς, αυτό ας το πούνε οι ίδιοι.
Μην τα βάζεις όμως μαζί μας!! με την εταιρία βάλτα, που από ηθική, και από οτιδήποτε άλλο, δεν έχουν ιδέα.
Οι ίδιοι κάναν κακό στο προιόν τους, και κυρίως στους ασθενείς που θα είχαν όφελος... Αρα, τους ενδιαφέρει πραγματικά ο κάθε ασθενής???
ΦΑΙΝΕΤΑΙ, πως ΟΧΙ!! τους ενδιαφέρει η τσέπη τους, και μετά να πείσουν και τον πιο δύσπιστο ασθενή τους!!
«Θεέ μου δώσε μου τη γαλήνη να δέχομαι τα πράγματα που δεν μπορώ ν’ αλλάξω˙
το κουράγιο ν’ αλλάζω τα πράγματα που μπορώ˙
και τη σοφία να γνωρίζω τη διαφορά»
το κουράγιο ν’ αλλάζω τα πράγματα που μπορώ˙
και τη σοφία να γνωρίζω τη διαφορά»