• ΚΕΠΑ-ταλαιπωρια

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #90067  από Κώστας
 Πέμ Μάιος 16, 2013 12:26 am
Όσο η νομοθεσία θα αναφέρει σαν βασικό κριτήριο τη κινητική αναπηρία και θα βάζει σε δεύτερη μοίρα τα υπόλοιπα, τέτοια φαινόμενα θα γίνονται όλο και πιο συχνά. Μη ξεχνάμε πως παλαιότερα, μόνο με τη διάγνωση της ΣΚΠ έπαιρνες 67%. Εγώ πήγα στην επιτροπή πραγματικά σερνάμενος με αμαξίδιο (χωρίς τη παραμικρή προσποίηση) και μου έδωσαν μετά βίας και σχεδόν χαριστικά 67%, τη στιγμή που ορθοστατώ για λίγα μόλις δευτερόλεπτα!!!!!!
 #90074  από Μιμικαμ
 Πέμ Μάιος 16, 2013 9:58 am
Αννα μου, λυπάμαι, λυπάμαι πολύ....εύχομαι η ενσταση που έκανες να είναι θετική για σένα.....προσπαθούν να κερδίσουν χρόνο δυστυχώς και οτι κάτσει......εξοργίζομαι διαβάζοντας και ολα αυτά που συμβαίνουν και στα άλλα παιδιά....

Δυστυχώς η ζωή μας και το μέλλον μας εξαρτάται απο το πόσο ευσυνείδητα λειτουργούν οι ΚΕΠΑΘΕΟΙ....και το πως και εάν στραβοκοιμήθηκαν το προηγούμενο βράδυ....εύχομαι ολα να σου πάνε καλά απο εδώ και πέρα....δύναμη :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
 #90081  από sofia13
 Πέμ Μάιος 16, 2013 11:15 am
Aννα ξέρω τι εννοείς - τα πέρασα κι΄εγώ- είναι δειλοί και φοβισμένοι......ακολουθούν τις οδηγίες
που τους δόθηκαν κατά γράμμα.
Κάποιοι νεαρότεροι , είναι και κομπλεξικοί. Στη δικιά μου περίπτωση, ο ένας καμάρωνε ότι 16
ΚΌΨΑΜΕ ΣΉΜΕΡΑ !!!!
Μακάρι με την ένσταση να πέσεις σε καλύτερη Επιτροπή. Υπάρχουν κι΄αυτοί αλλά σπανίζουν.....
 #90086  από ΑΝΝΑ59
 Πέμ Μάιος 16, 2013 12:18 pm
:text-thankyouyellow: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-heartsthree: :romance-heartsthree: :romance-heartsthree: :romance-heartsthree: :romance-heartsthree: Δεν μπορω να γραψω άλλα ........ :confusion-seeingstars: :confusion-seeingstars: :confusion-seeingstars: :confusion-seeingstars: :confusion-seeingstars: :confusion-seeingstars: :confusion-seeingstars: tegretol....... :sad-roulette:
 #90088  από ΧΑΡΙΤΩΝΑΣ_15
 Πέμ Μάιος 16, 2013 12:35 pm
Αννα κράτα γερά, άσχημα τα νέα αλλά έχεις και την ένσταση και έχει ο Θεός πανάθεμά τα μνημόνια τους.
 #90090  από βικυ
 Πέμ Μάιος 16, 2013 12:49 pm
Αννα :romance-kisscheek: θυμωσα και στενοχωρηθηκα με τα νεα απο την επιτροπη........
Ευχομαι με την ενσταση να μπουν τα πραγματα στην θεση τους.
 #90100  από Λήδα
 Πέμ Μάιος 16, 2013 3:46 pm
Άννα!! :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
:violence-uzi: :violence-uzi: :violence-uzi: :violence-uzi: :violence-uzi: :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble:
Σ'εμάς πάνε οι πυροβολισμοί, σ'εμάς που δεν είμαστε ΟΛΟΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΞΩ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.
Ή ΜΕΣΑ.ΜΕΣΑ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΕΞΩ.ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΑΡΑΛΥΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΝΑ ΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!!ΜΕΡΕΣ.ΜΠΟΡΟΥΜΕ??ΟΧΙ???Ε, ΓΙ'ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΠΥΡΟΒΟΛΩ!! :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Συγγνώμη παιδιά αλλά τρελλαίνομαιαιαιαιαιαιαι!!!!!!!!!!!
 #90602  από giannis
 Κυρ Μάιος 26, 2013 11:55 pm
Παιδιά, είχα περάσει επιτροπή κι εγώ στις 5 Φεβρουαρίου. Την προηγούμενη (πρώτη) φορά είχα πάρει 80% για τρία χρόνια. Αυτή τη φορά, όντας χειρότερα από την προγούμενη, με πρόσφατο εγκεφαλικό αποτυπωμένο στη μαγνητική, με το δεξί χέρι άχρηστο αισθητικά και μισο-άχρηστο κινητικά εξαιτίας ατυχήματος με τζάμι λόγω αστάθειας, με πρόσφατη διαπίστωση και αυτοάνοσου στο θυρεοειδή (Hashimoto) η επιτροπή απεφάνθη ότι είμαι καλύτερα από την προηγούμενη φορά!
Μου έδωσε 67% για δυο (στην ουσία 1,5) χρόνο κι αυτό -όπως είπαν αδιάφορα μπροστά μου- "δεν μας νοιάζει είναι "ξένο" ταμείο". Δεν είμαι από την Αλβανία ή από κάποια άλλη χώρα. Έχω υπηρετήσει 2 χρόνια (όπως όλοι μας) στον ελληνικό στρατό και έχω πληρώσει τα κέρατά μου σε φόρους και εισφορές στο ταμείο μου. Αλλά είμαι "ξένο" ταμείο (όχι ΙΚΑ ή ΟΑΕΕ ή ΝΑΤ κλπ) και το οποίο δεν παίρνει ούτε ένα ευρώ το χρόνο από τον κρατικό προϋπολογισμό.
Ένσταση δεν έκανα διότι δεν είχα να πληρώσω το παράβολο και χάθηκαν οι προθεσμίες. Ακόμη χρήματα δεν έχω πάρει (θα πιστωθούν μάλλον τέλος αυτού του μήνα).
Έχω 1,5 χρόνο να πιάσω το λαχείο. Αν δεν γίνει αυτό, σε 1,5 χρόνο θα πιάσω κάποιον από το λαιμό και θα μάθετε νέα μου δημοσίως...
Αυτά.

Υ.Γ.: Άννα, μακάρι να μπορούσα να κάνω κάτι οπυσιαστικό για σένα και για όλους τους άλλους που έχουν πρόβλημα...
 #90605  από ΑΝΝΑ59
 Δευ Μάιος 27, 2013 9:44 am
Λοιπον !!!!!!!!!Κατι ουσιαστικο .....ΜΠΟΡΟΥΜΕ να κανουμε !!!!!!!!! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ !!!!!!!!!!!!!! Μονο αν ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΜΕ ....ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ !!!!!!!!!!!!!! Η Ομαδα αλληλεγγυης ανθρωπων με σκπ , θα κανει συγκεντρωση διαμαρτυριας !!!!!!!!! ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 29 ΜΑΪΟΥ , ΣΤΙΣ 11 ΤΟ ΠΡΩΙ !!!!!!!!!!!!!!!! Στο κεντρικο ΚΕΠΑ , Αγ.Κωνσταντινου 8 ! Ε Λ Α Τ Ε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΥΓ.Η 29η ΜαΙου ειναι η παγκοσμια ημερα σκπ . Εχει καθιερωθει , αυτη η μερα να γιορταζεται , καθε χρονο ....την τελευταια Τεταρτη του Μαϊου .Ο Συλλογος , θα στησει περιπτερο στο Συνταγμα και θα μοιραζει ενημερωτικα φυλλαδια .Ετσι κανει , καθε χρονο ! Καλη η ενημερωση του κοσμου ....ομως , ειδικα τωρα , χρειαζεται και...κατι παραπανω !!!!!!! Τωρα , που , επισημως, ειμαστε ''υπο διωγμον'' ....χρειαζεται και ....κατι παραπανω .........!!!!!!!!!! ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΩΝ...ΑΥΤΟΝΟΗΤΩΝ..............
 #90611  από Κωνσταντίνα
 Δευ Μάιος 27, 2013 10:16 am
Αννούλα μου τώρα είδα το αποτέλεσμα :violence-uzi:
Η αλητεία τους δεν έχει όρια και δυστυχώς δεν αισιοδοξώ για απόδοση δικαιοσύνης.
Εύχομαι να βρεθείς μπροστά σε ανθρώπους την επόμενη φορά. :romance-kisscheek:
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9