• Καφεδάκι 11/11

• Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
 #80813  από panos59
 Κυρ Νοέμ 11, 2012 10:43 pm
Ναι! Ναι! περάσαμε για άλλη μιά φορά υπέροχα!
:happy-wavemulticolor: :happy-wavemulticolor: :happy-wavemulticolor:
Γνωριστήκαμε με πολλά νέα καλά φιλαράκια
και μας τίμησαν με την παρουσία τους και αρκετά παλιά, "παραδοσιακά" και αγαπητά μέλη!

και "συσπείρωση" (ημών των παλιών) και το "νέο αίμα του φόρουμ" λοιπόν!

εύγε και ευγνωμοσύνη και στο μακρυνότερο μέλος, που μετακινήθηκε απόσταση πολλών (πάρα πολλών) εκατοντάδων χιλιομέτρων για να είναι μαζί μας! :bow-yellow:

τα κεράσματα με χειροποίητα κατ' οίκον ...μπιρμπιλίκια πήγαν εννοείται σύννεφο!
μπράβο στις καλονοικοκύρισσες! :greetings-clapyellow: :greetings-clapyellow: :greetings-clapyellow: :greetings-clapyellow: :greetings-clapyellow: και τον καλονοικοκύρη βεβαίως βεβαίως!
πήραμε τα κιλάκια μας όπως-και-δήποτε, αλλά το ...φχαριστηθήκαμε αφάνταστα!

με λίγα λογια ...

όποιοι μπορούσατε νάρθετε αλλά δεν ήρθατε ....

Κ Ρ Ι Μ Α . . . . . Χ Α Σ Α Τ Ε !

:teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος panos59 την Κυρ Νοέμ 11, 2012 10:55 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #80814  από Menia
 Κυρ Νοέμ 11, 2012 10:55 pm
Κ Ρ Ι Μ Α . . . . . Χ Α Σ Α Τ Ε ! :text-goodpost:
 #80815  από Στάθης
 Κυρ Νοέμ 11, 2012 11:01 pm
Η αρμάδα του Mssociety,gr και πάλι ξεχύθηκε εις το Mall με πολύ ευχάριστο .. "καυτό" αλλά και ζαλιστικό ήλιο να βολοδέρνει πάνω από τα κεφάλια μας... με την παρέα όλο και να μεγαλώνει αλλά και πανδαισία απίστευτων γλυκών .... να ΣΚΑΝΕ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ :bow-yellow: :character-chef:

Ειλικρινά γύρισα με ένα τεράστιο χαμόγελο σπίτι, γιατί πέρασα την πανέμορφη Κυριακή μου με μια καταπληκτική, δυναμική, χαμογελαστή και ζεστή παρέα.

Βασικά τώρα που το σκέφτομαι.... μάλλον γιατί μπόρεσα και λούφαρα μερικά από τα γλυκάκια....
DSC_0032.jpg
DSC_0032.jpg (119.67 KiB) Προβλήθηκε 720 φορές
Ήταν τόσα πολλά ..........τόσα πολλά :occasion-balloons: :occasion-partyblower: :occasion-clown:
 #80817  από Κώστας
 Κυρ Νοέμ 11, 2012 11:35 pm
Ερε Στάθη τι μου κάνεις με τις φωτογραφίες σου.
Αχ αυτό το κεκάκι με την άσπρη κρέμα!
Ακόμη κι΄ από τη φωτογραφία είναι νόστιμο!
Όποιος το δοκίμασε καταλαβαίνει!

Υσ. Admin την επόμενη φορά που θα γίνει συνάντηση, να το βάλεις ν΄ αναβοσβύνει με μεγάλα γράμματα πρώτο - πρώτο θέμα, όταν μπαίνουμε στο forum
 #80818  από soulla
 Δευ Νοέμ 12, 2012 8:06 am
ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΤΕ ΤΟΣΟ ΟΜΟΡΦΑ :romance-kisscheek: ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΕΜΑς ΠΟΥ ΧΑΣΑΜΕ :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:
 #80820  από βικυ
 Δευ Νοέμ 12, 2012 9:35 am
Καλημερα!!!!!!!!!!!!Μπραβο ρε παιδια,παντα τετοια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :happy-bouncymulticolor:
υ.γ.Τι γλυκα ειναι αυτα και ποιος/α εφτιαξε τι??????
 #80821  από ΑΝΝΑ59
 Δευ Νοέμ 12, 2012 9:38 am
anastasis έγραψε:Δε ξερω τι λετε εσεις αλλα εγω πως θα ειμαι σε 15 χρονια??? :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener:
:angry-cussingblack: :angry-cussingblack: :angry-cussingblack: :angry-cussingblack: :angry-banghead: :angry-banghead: :angry-banghead: :angry-banghead: :angry-banghead: :angry-banghead: :angry-banghead: ....σε 15 χρονια, θα εισαι ενας γοητευτικος ...σαρανταρης !!!!!!!!! Με μια κουκλα , σαρανταρα συζυγο, με εναν κουκλο εφηβο γιο .............!!!!!!! Ελπιζω να εχεις κι αλλα παιδακια , στην εφηβεια κι αυτα , που θα σε......τρελαινουν.......................!!!!!!!!!!!!!!!!! Αντε πια ............... :greetings-waveyellow: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
 #80823  από ΑΝΝΑ59
 Δευ Νοέμ 12, 2012 9:47 am
βικυ έγραψε:Καλημερα!!!!!!!!!!!!Μπραβο ρε παιδια,παντα τετοια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :happy-bouncymulticolor:
υ.γ.Τι γλυκα ειναι αυτα και ποιος/α εφτιαξε τι??????
:happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: Τα κεκακια με την ασπρη κρεμα ......κολαση !!!!! Η Κατερινα μας , τα εφτιαξε ! Τα διπλανα , σοκολατενια, δεν ξερω !!!! Μαλλον, δεν προλαβα να φαω απ'αυτα ! Το αλλο, ειναι η πορτοκαλοπιτα της Μιμικαμ μας !!!!!! Αλλος πειρασμος !!!!!!!!! Θαυμα !!!! Πρεπει να αναφερω επισης , τη γλυκια κολοκυθοπιτα του Παρη ( :!: :!: :!: :!: :!: ) και τα ...σιροπιαστα απο την Αλεξανδρουπολη , που εφερε το Σοφακι μας !!!!!!!!! Αν ξεχασα κατι , συγχωρεστε με !!!!!! Ειμαι, ακομα, σε μια κατασταση ''μεθης'' απο τα πολλα γλυκα !!!!!!!!!! Πολλα γλυκα !!!!!!!! Γλυκοτσιμπουσι με τα ολα του !!!!!!!!!!!!!!! Αν κανουμε εξεταση αιματος....σκετο σιροπι θα βρουν οι ...επιστημονες !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :romance-heartsthree: :greetings-waveyellow: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
 #80824  από Maraki28
 Δευ Νοέμ 12, 2012 10:26 am
Έσκασα από το κακό μου που δεν ήρθα ρε παιδιά και το ήθελα τόσο πολύ, αλλά με πήραν να πάω για δουλειά γιατί αρρώστησε η συνάδελφος που θα έκανε τη βάρδια της Κυριακής. Γαμώ τις ιώσεις μου μέσα. Τελος πάντων βλέπω περάσατε υπέροχα, ελπίζω την επόμενη φορά να είμαι κι εγώ εκεί. :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
 #80825  από Γιάννης
 Δευ Νοέμ 12, 2012 10:38 am
krevasili ακόμα σε περιμένουμε, στο πρακτορείο κόλησες;
Η πληροφορία ότι ο Αναστάσης ζήτησε από ένα μέλος με αμαξίδιο να κάνει μια βόλτα ελέγχεται ως ανακριβής.
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 15