Hans Christian..... έγραψε:Αααααα! ε πες το καλή μου, τι μας παιδεύεις τόσην ώρα, το καταλαβαίνει δηλαδή το οπτικό νεύρο από που γίνεται το μπλοκάρισμα της ροής του αίματος και τσαντίζεται όταν γίνεται από μικρούς αρτηριακούς κλάδους και από τη τσαντίλα του παθαίνει οπτική νευρίτιδα, το μπλοκάρισμα όμως λόγω της ΧΕΝΦΑ το φχαριστιέται, είναι αλλιώς ... είναι ζήτημα από που τούρχεται δηλαδή ...
δηλ.εσυ απο αυτο που μας εβαλες να διαβασουμε , αυτο καταλαβαινεις ??
Hans Christian..... έγραψε:Πάντως δεν θα έχανες και τίποτα αν έψαχνες και μάθαινες, ότι η παλινδρόμηση από κεντρικές φλέβες που μπορεί να προκαλέσει το valsalva maneuver, μειώνει την ροή του αίματος στο ΚΝΣ, μέσα από καθυστερημένο αντανακλαστικό αρτηριακό αγγειοσπασμό
????εισαι σιγουρα ο Χανς Κριστιαν Αντερσεν???Αυτον τον καταλάβαινα!!..εξακολουθεις να εξηγεις χενφα χρησιμοποιωντας αρτηριακες <αποδείξεις>
Hans Christian..... έγραψε:Ποντίκι γίνεται όποιος ακολουθεί τις υποδείξεις μιας θεωρίας χωρίς να έχει ασχοληθεί με αυτην την θεωρία, αλλά απλά και μόνο επειδή εμπιστεύεται κάποιον άλλο, ακόμα κι' αν αυτός ο άλλος είναι γιατρός
δηλ.ολοι οσοι παιρνουν ανοσοκατασταλτικα/ανοσοτροποιητικα και παρα πολλοι απ΄σους εχουν κανει χενφα και γενικα ολοι οι αλλοι ΕΚΤΟΣ απο εσενα και μερικούς <πεφωτισμενους>....
Hans Christian έγραψε:Υ.Γ. 1. Ώστε οίδημα στην κεφαλή του οπτικού νεύρου δεν σχετίζεται με βλάβη στο οπτικό νεύρο; ... κι' ο Λάκης δέχτηκε χτύπημα στο κεφάλι του, χωρίς να χτυπήσει όμως ο ίδιος ο Λάκης, αλλά μόνο το κεφάλι του.
νομιζω μίλα με οφθαλμιατρο ή κατσε διάβασε πιο πολυ .
Hans Christian.... έγραψε:Υ.Γ. 2. Δεν μου φαίνεται λογικό, αλλά φυσικά είναι δικαίωμα σου να αντιμετωπίζεις την πάθησή σου με τρόπο ανορθολογικό...
ευχαριστω μεγαλειοτατε/η που μου αναγνωριζεις αυτό το δικαίωμα.Οπώς φανταζομαι αναγνωριζεις και το δικαιωμα ελευθερίας του λόγου και το δικαίωμα να διαφωνήσει

κάποιος με εσενα(ακομα κιαν εχεις δικιο).
Hans Christian..... έγραψε:Υ.Γ. 3. τα συνέδρια που γίνονται για την ΧΕΝΦΑ δεν είναι μόνο διαδικτυακά, γίνονται αρκετά "κανονικά" συνέδρια (με συμμετέχοντες με τη φυσική τους παρουσία).
κοιτα γυρω στις 23-24/3/2012 θα γινει ενα αγγειολογικο συνεδριο στην Αθηνα.....αποτι με πληροφορησε αγγειολογος (που ΔΕΝ την ειχε καν ακουσει- την χενφα-πριν την αρχικη επικοινωνία μου μαζι του) θα μιλησει καποιος επεμβατικός (που ξερω ότι κάνει αγγειοπλαστικές) με θεμα <χενφα :μυθος ή αληθεια??>.Ετσι εννοείς τα κανονικα συνεδρια? δεν μπορω να μαι εκει , αλλα θα με ενδιεφερε η συζυτηση που θα ακολουθήσει...