@Κώστας
Δεν λέω για την ανασφάλεια ή το φόβο που μπορεί να νοιώσει κανείς όταν αποφασίζει να σταματήσει ή να μην πάρει καθόλου ανοσοφαρμάκια. Λέω αν αυτό είναι πραγματικά ρίσκο, ανεξάρτητα από το πως το βιώνει καθένας.
Σ' ότι αφορά μια αρρώστεια τι εννοείς διαφορετική λογική; ίδια λογική έχουμε όλοι σε ότι αφορά μια αρρώστεια, τι μπορεί να μου κάνει καλό, τι μπορεί να μου κάνει κακό και τι δεν μου κάνει τίποτα, δεν υπάρχει άλλη λογική σε σχέση με τις αρρώστιες. Φυσικά για να κρίνεις τι μπορεί να σου κάνει καλό και τι κακό χρειάζεται κάποια γνώση της αρρώστειας, όχι αναγκαία εξειδικευμένη ή προχωρημένη γνώση, να καταλάβεις τη φύση της, να ξέρεις τι είναι η ΣΚΠ, αυτοάνοση, αγγειακή, την έπαθα επειδή φοράω 42 νούμερο παπούτσι, επειδή με τιμωρεί ο θεός για τις αμαρτίες μου, τι; Αυτή τη στιγμή στο δίκτυο τουλάχιστο, υπάρχει ένας τεράστιος όγκος πληροφοριών για τη ΣΚΠ, δεν είναι δύσκολο για κανένα να καταλάβει αυτά που χρειάζεται η λογική του για να τον οδηγήσει στις σωστές επιλογές. Ότι επιλογή είναι από τη λογική, είναι και σωστή και με το λιγότερο ρίσκο, το μεγαλύτερο ρίσκο είναι στις ανορθολογικές επιλογές