κωστας έγραψε:Οταν επικοινωνησα τ/φ για το T-shirt με ενημερωσαν για χιλιαδες παρεγγελιες γι'αυτο το λογο κιολας θα αργησω να το παραλαβω...δεν σκεφτηκαν οι υπευθυνοι οτι αν προκειται για απατη τις συνεπειες?Μιλαω φυσικα για τις χιλιαδες αγωγες για απατη πουλωντας ψευτικες ελπιδες σε βαρος ατομων με προβληματα κυριως αναπηριες,οπου σε αυτες τις περιπτωσεις υπαρχει μεγαλυτερη ευαισθησια!Ειναι ο μονος λογος που με εκανε να το παραγγειλω!
Κώστα μου το νανογιλέκο απ’ αυτά που διαβάζω εδώ και αν κατάλαβα σωστά, είναι ένα προϊόν telemarketing. Νομίζω ότι γενικά αναφέρει ότι βελτιώνει την ισορροπία και μάλιστα στο γενικό πληθυσμό
χωρίς να υπόσχεται συγκεκριμένα βελτίωση ή πλήρη ίαση σε κάποιες παθήσεις. Επομένως, από νομικής απόψεως δεν στοιχειοθετείται το έγκλημα της απάτης (α. 386 ΠΚ), καθώς ,δεν φαίνεται, με βάση αυτά που αναφέρετε, να πληροί την αντικειμενική υπόσταση του ανωτέρω εγκλήματος.
Καθώς, δεν υπάρχει ούτε σκοπός να αποκομίσουν ΠΑΡΑΝΟΜΟ περιουσιακό όφελος πείθοντας τους καταναλωτές να αγοράσουν (πράξη) ούτε παρουσιάζουν ψευδή γεγονότα ως αληθή (δεν αναφέρουν δηλαδή ότι αν κάποιος δεν περπατά και το φορέσει θα περπατήσει…). Δεν επενεργούν, δηλαδή, στο νοητικό των καταναλωτών για να παραπλανήσουν. Δεν τεκμηριώνεται, λοιπόν, με βάση τα πραγματικά περιστατικά το αδίκημα της απάτης. [Η ανάλυσή μου είναι συνοπτική (οξύμωρο) για να μην βαρεθείς να διαβάζεις]. Συνήθως, σε τέτοια προϊόντα που εκτίθενται προς πώληση στο ευρύ κοινό οι διατυπώσεις που χρησιμοποιούν είναι πολύ προσεχτικές γιατί είναι πολύ εύκολο να παρέμβει ο εισαγγελέας αν κάτι δεν είναι νόμιμο, οπότε η δημοσιότητα κάποιες φορές κάνει και καλό...
Τώρα, όμως, αυτό δεν σημαίνει ότι όπου δεν στοιχειοθετείται απάτη ο καταναλωτής δεν μπορεί να προστατευτεί για τυχόν ελαττώματα. Πρόκειται για προϊόν εμπορικής συναλλαγής. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να ισχύουν και να τηρούνται όλοι οι ΓΟΣ (Γενικοί Όροι Συναλλαγών). Πιθανότατα να αναφέρουν και εγγύηση επιστροφής χρημάτων. Μάλιστα έχεις δικαιώματα που απορρέουν από τη σύμβαση (πώληση) όπως η διόρθωση ή αντικατάσταση του πράγματος, η μείωση του τιμήματος και η υπαναχώρηση από τη σύμβαση (κατ’ επιλογήν τα ανωτέρω). Μάλιστα, κάποιες φορές μπορεί να συνυπάρχει και αδικοπρακτική αξίωση. Ο καταναλωτής μπορεί να καταγγείλει το περιστατικό (αφού τα δικαιώματα του προστατεύονται από το Ν.225/1994) στην Γενική Γραμματεία Καταναλωτή και στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Καταναλωτή και στο ΚΕΠΚΑ και στο Συνήγορος του Καταναλωτή (έχω παρατηρήσει ότι δίνουν σημασία στις καταγγελίες και κινούνται άμεσα).
Αυτά απλά για να γνωρίζεις ότι έχεις δικαιώματα ως καταναλωτής και δεν είσαι απροστάτευτος.
Τώρα συγκεκριμένα για το νανογιλέκο δεν θα πάρω θέση.