• Viva Εξαρχεια square!!!!!!!!!!

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #53948  από geor.gia
 Κυρ Ιουν 05, 2011 6:32 pm
λοιπον....επειδη δεν ξερω πως να κανω διπλη παραθεση.... :? (ντροπη μου και αισχος μου :? ) εχω να προτεινω το εξης!!!!

μην αυτοκτονησει κανεις!!! γιαννη για σενα το λεω....ασε το παραθυρο ησυχο καλε!!!! :teasing-tease: και να μη στεναχωριεστε.....

εχουμε στα σκαρια παρτυ αναρρωσης για οσους δεν ηταν καλα και δε μπορουσαν να ερθουν!!! θα ειναι ολο δικο σας :-D και θα εχει και οριενταλ!!!!! (ακουσες αντμιν???????? :obscene-smokingpimp: σε σενα το λεω!!!!! :teasing-tease: )

και σε οσους προσπαθησαν να κανουν το διασωστη- ναυαγοσωστη στα παιδακια.....ονοματα δε λεμε επισης εχει θεση σαφεστατα!!! και φυσικα εχει τημιτικη θεση για τους ε.α. που δεν επισκεφτηκαν τη λαικη...... :obscene-smokingpimp:

φιλακια πολλα και μη στεναχωριεται κανεις!!!! ερχονται καλυτερα!!! (ηταν να μη μας μπει το μικροβιο χεχεχεχεχεχεχ :obscene-smokingpimp: )
 #53966  από popi
 Κυρ Ιουν 05, 2011 10:00 pm
Μπραβο, μπραβο μπραβο βρε κοριτσια και αγορι! πολυ χαιρομαι για σας και λυπαμαι που δε τα καταφερα αυτη τη φορα!Μπραβο και στη διοργανωτρια!!!Παντα τετοια!!Φιλια!
 #53968  από billios
 Κυρ Ιουν 05, 2011 10:16 pm
Ψυχραιμια γατακιααααα!! θα γινει το come back λεμε, seven δεν θα ξαναγινει αυτο..δεν θα ξαναεχεις οοολοι τη δοξα μονος σου :teasing-neener: ,παντως .......με εφαγε η ζηλια λεμε..
 #53972  από maraki12
 Δευ Ιουν 06, 2011 12:42 am
Κορίτσια και αγόρι ηθελα κι εγω να σας πω ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τη φοβερή παρέα σας!

Να ειμαστε πάντα καλά και να βρισκόμαστε να γελάμε καλή ωρα όπως χθες :teasing-tease:
Ε και λίγο αλκοόλ δε βλάπτει.. :obscene-drinkingchug: χικ..
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8