• Σύσταση ενός καινούριου μέλους

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #577  από thanos
 Τετ Νοέμ 12, 2008 3:03 pm
Και εγω παιρνω avonex. Βεβαια ειμαι πολυ φρεσκος. Σημερα ειναι η τεταρτη φορα που θα παρω. Παρενεργειες εχω. Μετα απο 5 ωρες με πιανει ριγος αλλα με 1 panadol μου περνανε.
Επαιρνα 1 mesoulid πριν κανω την ενεση και 1 5 ωρες μετα. Ειχα ριγος και με 1 panadol μου περνουσε. Την επομενη μερα καλα.
Την τελευταια φορα δεν πηρα mesulid και πηρα panadol μονο και το αποτελεσμα ηταν να μην εχω ριγος αλλα να ποναει συνεχεια το σωμα σαν να ειμαι αρρωστος. Οποτε κατεληξα οτι χρειαζομαι και τα 2 για να ειμαι οσο το δυνατον καλυτερα.
Στην ψυχολογια μου δεν με εχει επηρεασει γιατι το βλεπω με χιουμορ. Ειναι αστειο που ειμαι αρρωστος με ημερομηνια ληξης. Μπορει να χορηγθει σε αυτους που θελουν να κανουν κοπανα την επομενη μερα απο την δουλεια. Ειναι η ενεση που σου δημιουργει γριπη για μια μερα.
Βεβαια αυτες ειναι οι παρενεργειες που εχω εγω και μπορει να ειναι ελαφριες και να μπορω να το αντιμετωπισω με χιουμορ. Σε σας μπορει να υπαρχουν χειροτερες. Και βεβαια εγω την κανω μονο ενα μηνα την θεραπεια και μαλλον δεν θα το βλεπω τοσο χαλαρα οταν θα φτασω τα 5 χρονια. Μπορει να αλλαξουν και οι παρενεργειες.
Γενικα πιστευω οτι πρεπει να προσπαθησουμε να χτισουμε ενα ωραιο παραμυθι γυρω απο αυτα που μας συμβαινουν και να το επικαλουμαστε για να ξεπερνουμε τις ασχημες στιγμες με περισσοτερη ευκολια.

Ιωαννα καλως ορισες στην παρεα μας. Μακαρι να μην ησουν βεβαια εδω οπως και κανεις μας δεν θα ηθελε. Αλλα να ξερεις οτι θα παρεις δυναμη απο τα παιδια εδω. Ειναι θετικα ατομα και η θετικη ψυχολογια ειναι απαραιτητη. Και εγω πολυ προσφατα το εμαθα. Πλεον εχω γινει πιο αισιοδοξος απο οτι ημουν παλια. Δεν εχω αλλη επιλογη αλλωστε. Ειναι ωραιο να εισαι αισοδοξος και να ξερεις οτι ετσι κανεις καλο στην υγεια σου. Ειναι κινητρο
 #578  από heidi
 Τετ Νοέμ 12, 2008 3:07 pm
Κάτι πρέπει να κάνουμε με εσάς κ.Ιωάννες για να σας ξεχωρίζουμε...!Καλώς ήρθες και καλή συνέχεια!Όλα τα προβλήματα για εμάς τους ανθρώπους είναι........άρα, καλή δύναμη!
 #585  από butterfly-
 Τετ Νοέμ 12, 2008 9:29 pm
καλώς ήρθες στην παρέα μας συνονόματη Ιωάννα.

Έύχομαι να έχεις όσο γίνεται λιγότερη ταλαιπωρία από την ασθένεια.
 #623  από ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ
 Παρ Νοέμ 14, 2008 7:59 pm
Παιδιά ξέρετε τι είπε μια ομοιοπαθούσα;Όταν-και όχι άμα-βρεθεί το φάρμακο που θα μας κάνει καλά, τί θα κάνω εγώ μετά;Τί θα έχω;Το νιώθω σαν κάτι δικό μου που δεν θέλω να μου το πάρουν.Αυτές πιστεύω είναι οι "παρενέργειες" του να έχεις δίπλα σου ανθρώπους που σου ομορφαίνουν τη ζωή και την ασθένεια, σε φροντίζουν και σε καταλαβαίνουν.Και νομίζω ότι χρειαζόμαστε και το κανάκεμα αλλά και το να μη μας αντιμετωπίζουν σας ανίκανους ειδικά όταν δεν έχουμε τίποτα παρά μόνο την στάμπα ενός ονόματος. ;) :D :lol:
 #626  από thanos
 Παρ Νοέμ 14, 2008 9:07 pm
Φανταζεσαι να ξενερωσουμε οταν βγει το φαρμακο; Φτιαχνεις ολη σου την ζωη με βαση αυτη την ασθενεια και μετα να σου ρθουν και να τα ανατρεψουν ολα. :D :D
 #628  από Χρήστος
 Παρ Νοέμ 14, 2008 9:44 pm
Μπορειτε να μην το παρετε αμα ειναι να ξενερωσετε :D :D :D

Υ.Γ. Ελπιζουμε να ζουμε οταν θα εχει βγει η οριστικη θεραπεια, κοινως να μην εχουν περασει 100 χρονια...
 #630  από thanos
 Παρ Νοέμ 14, 2008 10:01 pm
Ναι γιατι 100 ειμαι στο οριο. Σκοπευω μεχρι τα 125 να ζησω και ειμαι 26 :D :D :D :D
Σορρυ για το χιουμορ που μπορει να μην ειναι το καλυτερο αλλα με εχει πιασει μια βλακεια σημερα
 #812  από ΔΗΜΗΤΡIΣ
 Παρ Νοέμ 28, 2008 6:06 am
ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΜΕ ΛΕΝΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ 38. Η ΣΚΠ ΜΟΥ ΔΙΑΓΝΩΣΤΗΚΕ ΤΟ 2002. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΚΙΝΗΣΗΣ ΣΤΟ ΠΟΔΙ ΚΑΙ ΜΟΥΔΙΑΣΜΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΛΙΓΟ. ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠ'ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΙΝΤΕΡΦΕΡΟΝΕΣ ΝΟΒΑΝΤΡΟΝ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟ TYSABRI ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΝΟΣΟΥ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟΝ ΝΟΤΙΑΙΟ ΜΥΕΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ. ΕΔΩ ΚΑΙ 6 ΜΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΔΙΚΗΣ ΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΚΑΙ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΛΛΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΩ ΞΑΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΝΕΟ ΜΟΝΟΚΛΟΝΙΚΟ ΑΝΤΙΣΟΜΑ ΤΥΠΟΥ TYSAPRI.ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 12