• sxeseis...

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #28664  από Thor
 Σάβ Μάιος 29, 2010 9:36 pm
Που λέτε είναι ένας Κύριος στο κέντρο αποκατάστασης πάσχει γύρω στα 13 χρόνια και παντρεύτηκε εν γνώση της γυναίκας του το λεω αυτό διότι έχω και περίπτωση γυναίκας που της το απόκρυψαν
και το έμαθε μετά τη γέννα 2 παιδιών
τον οποίο και συμβούλεψα να φέρεται καλά άσχετος σκπ και νεύρων που προκαλεί
γιατί τέτοιοι άνθρωποι σπανίζουν εδώ είσαι καλά και δεν βρίσκεις σύντροφο
Του τα έσουρε και μια φυσικοθεραπεύτρια μετά ιδιαίτερος δεν ξέρω αν του είπε ότι θα του σπάσει και κάνα πόδι αν δεν το κάνει.
Ήδη περπατάει με μια μαγκούρα
 #28698  από Νικος
 Κυρ Μάιος 30, 2010 3:08 pm
karidoula έγραψε: Βέβαια, θα προτιμούσα να μην είχε τπτ ή μια απλή γρίππη ;) αλλά παιδιά το προτιμώ 1000 φορές απτο να είχε ίσως κάποια άλλη θανατηφόρα!
Ειναι εμφανες πωε εισαι ερωτευμενος, Nice man :)
 #28700  από soulla
 Κυρ Μάιος 30, 2010 4:22 pm
γεια σου karidoula αν και το όνομα σου θα έπρεπε να έιναι καρδούλα :D εύχομαι να πάνε όλα καλά και εσύ να έισαι πάντα τόσο καλός αισιόδοξος να την στηρίζεις και να την αγαπάς εγώ πάντα ήμουν και θα είμαι της απόψης ότι αυτός που ξέρει να αγαπά αγαπά για πάντα :D αλλά δυστυχώς οι πιο πολλοί την κάνουν με ελαφρυά πηδηματάκια,ή όπως τη δική μου περίπτωση που με στατηγική ρίχνουν το μπαλάκι ακόμα και στον ίδιο τον ασθενή
καλή συνέχεια
 #28709  από soulla
 Κυρ Μάιος 30, 2010 6:40 pm
να έρθει μόνο αυτό το καλύτερο και να αφορά μόνο την υγεία μου_ μας
και πίστεψε τα ανθρωπάκια τα έχω κάνει delete από τη ζωή μου
γιατί ζουμε μόνο μια φορά αλλά αν το κάνουμε σωστά και με ανθρώπους σωστούς δίπλα μας,τότε αυτή και μόνο η φορά είναι αρκετή :D
και επειδή είμαι πάντα δίκαια έχω κάνει πολλά λάθη απο τις δυσκολίες είχα εγκαταλήψει κάθε προσπάθεια και κάθε ελπίδα και στην ουσία εγώ τον εγκατέλειψα :D ίσως όμως να το έκανα γιατί κατάλαβα ότι δεν είχε δυνάμεις ούτε 'ηθελε να βοηθήσει
για αυτό καρδούλα κράτα γερά δεν θέλει λόγια η αρρωστεια μας αλλά πράξεις,εμένα έλεγε ότι θα περπατά πάντα πίσω από κάθε βήμα μου αλλά εγώ του έδειξα τον δρόμο για να γλυτώσει
 #28711  από ΝΤΙΝΑ ΑΡΓΟΣ
 Κυρ Μάιος 30, 2010 6:57 pm
soulla έγραψε:να έρθει μόνο αυτό το καλύτερο και να αφορά μόνο την υγεία μου_ μας
και πίστεψε τα ανθρωπάκια τα έχω κάνει delete από τη ζωή μου
γιατί ζουμε μόνο μια φορά αλλά αν το κάνουμε σωστά και με ανθρώπους σωστούς δίπλα μας,τότε αυτή και μόνο η φορά είναι αρκετή :D
και επειδή είμαι πάντα δίκαια έχω κάνει πολλά λάθη απο τις δυσκολίες είχα εγκαταλήψει κάθε προσπάθεια και κάθε ελπίδα και στην ουσία εγώ τον εγκατέλειψα :D ίσως όμως να το έκανα γιατί κατάλαβα ότι δεν είχε δυνάμεις ούτε 'ηθελε να βοηθήσει
για αυτό καρδούλα κράτα γερά δεν θέλει λόγια η αρρωστεια μας αλλά πράξεις,εμένα έλεγε ότι θα περπατά πάντα πίσω από κάθε βήμα μου αλλά εγώ του έδειξα τον δρόμο για να γλυτώσει
επειδη ειμαι της αποψης πως γεννιομαστε κ πεθαινουμε μονοι μας σε μια σχεση μενουμε για οσο περναμε καλα
 #28713  από soulla
 Κυρ Μάιος 30, 2010 7:10 pm
δηλαδή εσύ αν δεν περνούσες καλά για λόγους υγείας θα έφευγες??δηλαδή αν ο συντροφος είχε κατάθλιψη ή άλλη αναπηρία και σου χαλούσε την ζωή εσύ θα έλεγες θέλω να ζήσω και φεύγω :o
μία σχέση όταν είναι αληθινή δεν την λυγάνε τα εμπόδια και οι δυσκολίες και η κακή ποιότητα λόγω προβλημάτων υγείας
επειδή είχα την ευλογία και γεννήθηκα από καταπληχτικούς ανθρώπους είμαι της απόψης ότι μπορούμε να συνεχίσουμε να ζούμε με καταπληχτικούς ανθρώπους.ΓΙΑ ΟΣΟ ΜΑς ΑΦΗΣΕΙ Ο ΘΕΟς
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος soulla την Κυρ Μάιος 30, 2010 7:16 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #28714  από ΝΤΙΝΑ ΑΡΓΟΣ
 Κυρ Μάιος 30, 2010 7:16 pm
soulla έγραψε:δηλαδή εσύ αν δεν περνούσες καλά για λόγους υγείας θα έφευγες??δηλαδή αν ο συντροφος είχε κατάθλιψη ή άλλη αναπηρία και σου χαλούσε την ζωή εσύ θα έλεγες θέλω να ζήσω και φεύγω :o
μία σχέση όταν είναι αληθινή δεν την λυγάνε τα εμπόδια και οι δυσκολίες και η κακή ποιότητα λόγω προβλημάτων υγείας
φυσικα κ οχι δεν θα εφευγα
φευγεις απο καπου οταν νιωσεις οτι αυτος που εχεις διπλα σου απλα ειναι διπλα σου κ δεν ειναι...
η οταν εσυ εισαι διπλα του αλλα δεν εισαι.
δεν ξερω αν καταλαβες τι εννοω
κ φυσικα η πραγματικη αγαπη φαινεται στα δυσκολα
 #28715  από soulla
 Κυρ Μάιος 30, 2010 7:22 pm
ΛΑΘΟς ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΕΙΣΑΙ ΟΚ ΤΩΡΑ
 #28716  από ΝΤΙΝΑ ΑΡΓΟΣ
 Κυρ Μάιος 30, 2010 7:26 pm
soulla έγραψε:ΛΑΘΟς ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΕΙΣΑΙ ΟΚ ΤΩΡΑ
αν κ ξερεις ολοι λεμε εγω δεν θα σε αφησω ποτε οτι κ να γινει θα ειμαι διπλα σου και μπλα...μπλα..μπλα...
οταν εχρονται τα δυσκολα ομως λιγοι μενουν διπλα μας
τα λογια ειναι ευκολα να τα λεμε ολοι.οταν ερχεται η ωρα της πραξης φαινονται πολλα πραγματα.
αυτο πιστευω
για αυτο για μενα μετρανε οι πραξεις κ στα λογια δεν δινω καμια σημαια εδω κ χρονια
αυτα ειναι τα μαθηματα της ζωης
 #28718  από LL--MM
 Κυρ Μάιος 30, 2010 7:51 pm
Ομολογώ ότι θα ευχόμουν να ΜΗΝ έρχεστε στα λόγια μου :( :(
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 37