• Ζαμπόνι, ΧΕΝΦΑ και ΣΚΠ - Zamboni, CCSVI and MS

• Η πάθηση της Χρόνιας Εγκεφαλονωτιαίας Φλεβικής Ανεπάρκειας, η θεωρία της και η θεραπεία της.
Η πάθηση της Χρόνιας Εγκεφαλονωτιαίας Φλεβικής Ανεπάρκειας, η θεωρία της και η θεραπεία της.
 #57141  από pelopidas
 Τρί Ιούλ 26, 2011 1:01 am
περασα λοιμωδη μονοπυρηνωση στο πεμπτο ετος στης σχολης, τοσο βαρεια, που μου ειχε ανεβασει και τις τρανσαμινασες, ειχα δηλαδη κανει ηπατιτιδα
προφανως και εγκεφαλιτιδα
 #57310  από kate2002
 Παρ Ιούλ 29, 2011 10:52 pm
καλησπερα!
γνωστος μου πηγε στον Λιάση, για εξεταση ΧΕΝΦΑ. ο γιατρος ειχε μαζι του συνεργατη απο Ιταλία!
παραλυτος εδω και 3 μερες με υποτροπη ο δικος μου απο τη μεση και κατω, πληρουσε μετα την εξεταση οοοοοοολα τα κριτηρια... και ενθουσιασμενος με την προοπτικη και τη μελλοντικη εξελιξη, απο κει που ηθελε σχεδον να ...πηδηξει απο καπου...
ενθουσιασμενος επισης με τους γιατρους εκει και τη συμπεριφορα τους...
 #57312  από maraki12
 Σάβ Ιούλ 30, 2011 12:37 am
Κι είχα κλείσει γ..ώτο την προηγούμενη Πεμπτη και δεν πήγα εξαιτίας της απεργίας των ταξί.. Κρίμα..

Έτσι για την επιβεβαίωση αυτού που ήδη ξέρω.
 #57326  από litsa
 Σάβ Ιούλ 30, 2011 6:41 pm
μακάρι βρε παιδιά..!! μακάρι!!
 #57328  από ΑΝΝΑ59
 Σάβ Ιούλ 30, 2011 7:11 pm
podiki έγραψε:Έχουμε καλά νέα και από την Ελλάδα , υπάρχουν άνθρωποι που πραγματικά ενδιαφέρονται και κάλεσαν γιατρούς από την Ιταλία για να τους βοηθήσουν στη μέθοδο της αγγειοπλαστικής . Πιστεύω πως το πολύ σε ένα χρόνο θα έχουμε και στην Ελλάδα πολύ καλές εξελίξεις . Το νερ'ο έχει μπει στο αυλάκι .
.....κι αν διοριστουμε ,Ποντικακι μου ,αφου τα σπασουμε στα μπουζουκια....παμε καπακι για αγγειοπλαστικη....Αχ ,μακαρι να ξυπνησουν οι γιατροι εδω στην Ελλαδα...μπας και δουμε μια ασπρη μερα....μπας και γινουμε οι τελευταιοι που βασανιζομαστε απο τα κορτιζονοϊντερφερονοτισαμπροφιγκολι...ματζουνια χωρις ελπιδα...ΜΑΚΑΡΙ..... :romance-heartsthree:
 #57329  από Π.Μ79
 Σάβ Ιούλ 30, 2011 7:49 pm
Ο γιατρός στην Ελλάδα κάνει ήδη επεμβάσεις. Δε χρειάζεται ένας χρόνος ευτυχώς.
Το καλό είναι ότι επιτέλους ένας Έλληνας επεμβατικός, το είδε σοβαρά το πράμα.
 #57539  από ΑΝΝΑ59
 Πέμ Αύγ 04, 2011 9:20 pm
pelopidas έγραψε:βρηκα αυτο απο την ομαδα της νεας ζηλανδιας!
:laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: Ελπιζω,να μην ειναι για πολυ ακομα solo o Prof.Zambo !!!! :pray:
 #58027  από kate2002
 Κυρ Αύγ 14, 2011 8:30 pm
ποντικι σευχαριστουμε για το χρονο και τον κοπο σου. :greetings-waveyellow:
  • 1
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • 82