• Επικαιρότητα: Για ΓΕΛΙΑ και για ΚΛΑΜΜΑΤΑ

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #90753  από fillcinefil
 Τετ Μάιος 29, 2013 3:50 pm
Γιάννη μου δυστυχώς μόνο για κλάμματα. Και μιλάμε για δάκρυ χοντρό, όχι κορόμηλο, αλλά στάρκιν βαρβάτο.
Φανταστείτε τί περισσεύει για τις ειδικές κατηγορίες (ξέρετε καταδρομείς, βατραχάνθρωπους κλπ).
ΑΑΑΧ βάι βάι.
 #90874  από κατερινα 55
 Πέμ Μάιος 30, 2013 8:15 pm

Δασκάλα κατηγορείται για ισλαμική προπαγάνδα επειδή δίδαξε στα παιδιά τον Κεμάλ του Χατζιδάκι και του Γκάτσου

Η ανάρτηση της δασκάλας της Ε” δημοτικού στο facebook, μαζί με το προσωπικό της mail, έχει προκαλέσει πλήθος αντιδράσεων, ενώ από χθες αναπαράγεται μαζικά στα κοινωνικά δίκτυα με έντονες αντιδράσεις. Σύμφωνα με την καταγγελία, γονείς και η διευθύντρια του σχολείου έκαναν επίπληξη στη δασκάλα επειδή δίδαξε τον Κεμάλ του Μάνου Χατζιδάκι.
Γράφει η δασκάλα στην ανάρτησή της που αναδημοσιεύεται στο doctv:
«Γονιός ήρθε στο σχολείο να διαμαρτυρηθεί στη διευθύντρια επειδή δίδαξα στα παιδιά (Ε” δημοτικού) τον Κεμάλ του Χατζιδάκι στο μάθημα της μουσικής κατηγορώντας με για ισλαμική προπαγάνδα. Αντίδραση διευθύντριας? Μπήκε στην τάξη και μάζεψε από τα παιδιά τις φωτοτυπίες που είχα μοιράσει. Επειτα με κάλεσε στο γραφείο της και αφού δήλωσε απογοητευμένη από τη δουλειά μου μου ανέλυσε για ποιους λόγους στο δημοτικό μόνο μας μέλημα οφείλει να είναι να μαθαίνουμε στα παιδιά να αγαπούν την πατρίδα και να τονώνουμε το εθνικό τους φρόνημα.
Αν σας έχει συμβεί κάτι αντίστοιχο (απευθύνομαι στους εκπαιδευτικούς φίλους) θα ήθελα να επικοινωνήσετε μαζί μου, γιατί θεωρώ πως τα πράγματα έχουν ξεφύγει και κάπως πρέπει να αντιδράσουμε, έστω σε επίπεδο δημοσιοποίησης αυτών των φαινομένων. Δεν είναι δυνατόν το έργο των εκπαιδευτικών και ιδίως των καλλιτεχνικών μαθημάτων να υφίσταται λογοκρισία, ούτε τα φαινόμενα φανατισμού που μας έχουν παγώσει το αίμα να τα βλέπουμε να τρυπώνουν στα σχολεία με τις ευλογίες των διευθυντών και των ανωτέρων τους».

http://www.inews.gr
 #90935  από fillcinefil
 Παρ Μάιος 31, 2013 5:29 pm
ρε παιδιά ο Κεμάλ Ατατούρκ μας κατέστρεψε. :lol:
 #90939  από fillcinefil
 Παρ Μάιος 31, 2013 5:51 pm
Σοφία μου. Άσε και είχα διαβάσει πολύ καλά. Η διευθύντρια θα χρειαστεί ξανά να περάσει το σχολείο από τα νήπια. Εκεί νομιζω η κόρη μου ακούσαν και σχολίασαν τον Κεμάλ.
:violence-hammer: :violence-hammer: :violence-hammer: :violence-hammer: :violence-hammer:
Αυτή την εκπαίδευση δίνουμε στα παιδιά μας. Πώς να μην πετάει η Χρυσαυγή.
 #91163  από eleni POL
 Τρί Ιουν 04, 2013 12:50 pm
Χι Χι Χι !
θα μου επιτρέψετε να αστειευτώ ,δεν ειναι σοβαρά πράγματα αυτά!
Λέτε,υπόθεση κάνουμε,λέτε σε δημοτικό σχολείο στην Τουρκία να διδάσκονται το δικό μας:

Δε λέω καλό ειναι το τραγούδι ,ο υμνος στον Κεμάλ αλλα μήπως να " ευλογούσαμε λιγο και τα δικά μας τα γένια"πριν μας πάρουνε και τη τελευταία σπιθαμή γης.
 #91169  από sofia13
 Τρί Ιουν 04, 2013 11:04 pm
................Kαληνύχτα Κεμάλ..... ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ Θ΄ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΟΤΕ !!!...............
.......................................καληνύχτα.........................................................................
 #91336  από ΧΑΡΙΤΩΝΑΣ_15
 Σάβ Ιουν 08, 2013 8:35 am
Απίστευτο γραπτό μαθητή κάνει θραύση στο Internet.

Λευκωσία: Το γύρο του Διαδικτύου κάνει ένα γραπτό των Πανελλαδικών Εξετάσεων, στο μάθημα των Μαθηματικών.
Ο εξεταζόμενος μαθητής αντί για τις λύσεις των μαθηματικών ασκήσεων είχε μια αυτοσχέδια μαντινάδα!
Το απίστευτο γραπτό που αντίκρισε ο εξεταστής έγραφε τα εξής:

«Την καρδιά μου την κατέστρεψες, την έκανες οκτάγωνο
και μοιάζει πλέον ο έρωτας με ρίζα στο τετράγωνο.

» Θα κάνω τον αγράμματο για να 'ρθεις να με ψάξεις,
να κάνουμε ιδιαίτερα σωστά να με διδάξεις.

» Αγαπητέ μου εξεταστή, σαν το γραπτό διορθώσεις,
θέλω να μην τσιγκουνευτείς κανα βαθμό να δώσεις.

» Γυναίκα ίσον προβλήματα, προβλήματα ίσον ασκήσεις
και αυτά δια δύο τα 'βαλα και βγήκαν συναρτήσεις.

» Πολύπλοκα τα κλάσματα, τα θεωρώ απάτη,
με σένα θα κάνω χιαστί μονάχα στο κρεβάτι.

» Με αυτά που φέτος βάλανε στην ίδια τάξη μένω
και που θα τα κάνω εφαρμογή ακόμα περιμένω.

» Γεωμετρία με έκανες να μάθω ομορφιά μου,
μόνο που αντί για τρίγωνα εγώ έχω την καρδιά μου.

» Τον κύκλο μου ζητήσανε να σχηματίσω σπίτι
και φώναξα το γέρο μου που έχει διαβήτη».

Πηγή: philenews
  • 1
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • 100