• Συνάντηση μέσα στο Φεβρουάριο!

• Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
 #127251  από Gianna
 Κυρ Μαρ 12, 2017 4:42 pm
Ηταν σουπερ!! όσοι δεν ήρθαν σήμερα να έρθουν την επόμενη φορά! :emojis-2: :emojis-2:
:happy-cheerleadersmileygirl:
 #127253  από Criss
 Κυρ Μαρ 12, 2017 4:56 pm
Παιδιά ήταν πραγματικά υπέροχα!! Χάρηκα όσο δεν φαντάζεστε που σας γνώρισα όλους! Είστε όλοι σας τρομερά άτομα και δεν βλέπω την ώρα για την επόμενη φορά που θα ξαναβρεθούμε, και ελπίζω αυτή την φορά να ήμαστε περισσότεροι!
 #127256  από Στάθης
 Κυρ Μαρ 12, 2017 5:50 pm
Ευχαριστώ παιδιά για την πολύ όμορφη εμπειρία, η παρουσία μιας τόσο ευχάριστης παρέας, πόσο κάνει να φαίνεται η σκλήρυνση.... γατάκι :emojis-3:

Γιώτα, την επομένη έτσι πάνε αυτά :smile-drink: :smile-beer: :smile-coffee: :smile-party:

Χάρηκα πάρα πολύ Giota23, omg, emarydi, chryssa, Gianna και Criss βγάλαμε και ωραία φωτό, σας την στέλνω και να ευχηθώ καλή δύναμη με αγάπη και φώτιση, η καλή συνέχεια είναι με το μέρος αυτών που πιστεύουν ότι όλα είναι πιθανά, το λένε και τα κβάντα, τα κόκκινα μαλλιά και τα πράσινα μάτια :character-oldtimer: .

Τα φιλιά μου !

ΥΓ. Criss είσαι μέγας και τρανός για την οργάνωση της όμορφης παρέας μας :smile-clapping:
 #127258  από Criss
 Κυρ Μαρ 12, 2017 8:12 pm
Παιδιά, είστε όλοι σας υπέροχοι, και μην με ευχαριστείτε για τίποτα! Όλοι κάναμε αυτή την εμπειρία αξέχαστη, τουλάχιστον για μένα τέτοια θα είναι! Άντε και την επόμενη φορά να είμαστε πολύ περισσότεροι! Να είστε όλοι σας πάντα καλά!
 #127259  από omg
 Κυρ Μαρ 12, 2017 8:17 pm
ηθελα να γινω λιγο χυδαιος εκει αναμεσα στα κοκκινα μαλλια με τα πρασινα ματια...αλλα δεν θα γινω,φυλαω τα κβαντα μου για τον εσωτερικο πολεμο που υπαρχει μεσα μου που σιγουρα ειναι εμφυλιος και εννοειται οτι θα τον αναγκασω σε πληρη καταπαυση του πυρος....με την σειρα μου θα ευχαριστησω κι εγω τον χρηστο για την διοργανωση...ηταν η πιο ευχαριστη νοτα που εεχω βιωσει μεσα απο αυτην την νοσο.....ειχε κι ενα πολυ καλο να γνωρισω ολους εσας σημερα και σαν πιο εμπειροι να μου δειξετε οτι δεν χρειαζεται φοβος πουθενα..οτι κι αν κανει αυτη πανω μου!
 #127262  από Στάθης
 Δευ Μαρ 13, 2017 12:09 am
Η Ζωή είναι τόσο όμορφη, καμία φορά χρειάζεται μια ασθένεια να μας ξυπνήσει από τον λήθαργο της περσόνας μας, στο κέντρο μας να μας φέρει, εκεί βρίσκεται η Πηγή. Από το χώμα ήρθε το σώμα και στο χώμα θα καταλήξει, αλλά η ψυχή τόσο λαμπερή, δυνατή και αιώνια σαν τον ουρανό γαλάζια, πανέμορφη και απέραντη δεν επηρεάζεται από τα σύννεφα που ταξιδεύουν στον ορίζοντά της.

Εικόνα

Μόλις νιώσαμε όλοι μαζί μια αχτίδα του ουρανού, αυτής της χαράς που υπερβαίνει κάθε λογική, κάθε τι που εμποδίζει την σχέση μας μαζί με την Ζωή.

Χρειάζεται μόνο η θέληση, και θα είναι εκεί.
Να μας Ελευθερώσει από το κάθε τι.
Ένα χαμόγελο, και μια καλή παρέα αρκεί.
 #127270  από emarydi
 Δευ Μαρ 13, 2017 10:54 am
χρηστο να σαι καλα να μας μαζευεις, αγορια και κοριτσια ειστε ολοι
και ελπιζω να καταφερουμε να βρεθουμε παλι συντομα!!!!
φιλια
μαιρη
Συνημμένα
Super-Friends-opening-credits.jpg
Super-Friends-opening-credits.jpg (47.13 KiB) Προβλήθηκε 1840 φορές
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9