• NEUROASPIS PLP10

• Αλλές εγκεκριμένες ή μη αγωγές, χρήσιμα φαρμακευτικά & παραφαρμακευτικά σκευάσματα για την αντιμετώπιση της νόσου.
Αλλές εγκεκριμένες ή μη αγωγές, χρήσιμα φαρμακευτικά & παραφαρμακευτικά σκευάσματα για την αντιμετώπιση της νόσου.
 #112007  από billios
 Παρ Ιουν 26, 2015 1:41 pm
Μαστορα δεν ειναι καθολου,μα καθολου κακη η ιδεα σου,μη σου πω οτι ειναι πανεμορφη και ειμαι μεσα στη μοιρασια.
 #112010  από sofia13
 Παρ Ιουν 26, 2015 2:31 pm
Υπέροχη η ιδέα σου Στάθη !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Κι΄εγώ μέσα . Μετρήστε με και μένα.
Όσο για την άσχημη γεύση, όλα τα πίνω διαλυμένα σε φρουτοποτό Φράουλας που έχει ωραίο άρωμα.
Άντε και καλή μας τύχη !
:smile-flower:
 #112011  από κωστας
 Παρ Ιουν 26, 2015 2:33 pm
Στάθης έγραψε:αλλά αυτό που έχω παρατηρήσει από μικρό παιδί είναι πως ότι με ζορίζει στην γεύση, διατροφικά κάνει καλό στην υγεία :emojis-13:

Ακριβως!!!
 #112012  από κωστας
 Παρ Ιουν 26, 2015 2:37 pm
Και'γω μεσα αλλα πως θα το παραλαβουμε σε ποια περιοχη θα δηλωσουμε να ερθει?
 #112015  από anastasis
 Παρ Ιουν 26, 2015 3:56 pm
Καλησπερα παιδια, ζητω συγγνωμη που παρεμβαινω, αλλα γιατι 12 μπουκαλια? Εγω παραγγειλα ενα απο Κυπρο και μου ηρθε. Βεβαια ηταν 20 ευρω τα μεταφορικα συν 50 το μπουκαλακι. Δεν το εχω ξεκινησει ακομα βεβαια...περιμενω μηπως εχουμε μια πιο ξεκαθαρη εικονα σχετικα. Να ειστε καλα παιδια! :emojis-8: :emojis-8:
 #112017  από Κωνσταντίνα
 Παρ Ιουν 26, 2015 4:31 pm
Παιδιά κι εγώ είμαι μέσα +1 :dance:
Αναστάση αν μοιραστούμε οι 12 τα 500 ευρώ θα έρθει φθηνότερα :smile-rock:
Είμαι μαθηματικό μυαλό !!!! :smile-bigsmile:
 #112018  από Κωνσταντίνα
 Παρ Ιουν 26, 2015 4:38 pm
κωστας έγραψε:Και'γω μεσα αλλα πως θα το παραλαβουμε σε ποια περιοχη θα δηλωσουμε να ερθει?
Να τολμήσω να ρίξω την ιδέα να τα παραλάβει ο admin, αφού του καταβάλουμε σε λογαριασμό του, τα χρήματα και μετά κάνουμε μια συνάντηση στο χαζο-mall για καφέ και .....neuroaspis :emojis-1:

Sorry admin για την πρωτοβουλία, αλλά είχες και την καταπληκτική ιδέα :smile-itwasntme:
 #112020  από maria E
 Παρ Ιουν 26, 2015 6:40 pm
anastasis έγραψε:Καλησπερα παιδια, ζητω συγγνωμη που παρεμβαινω, αλλα γιατι 12 μπουκαλια? Εγω παραγγειλα ενα απο Κυπρο και μου ηρθε. Βεβαια ηταν 20 ευρω τα μεταφορικα συν 50 το μπουκαλακι. Δεν το εχω ξεκινησει ακομα βεβαια...περιμενω μηπως εχουμε μια πιο ξεκαθαρη εικονα σχετικα. Να ειστε καλα παιδια! :emojis-8: :emojis-8:
Μα ο Grig ειχε γραψει οτι το λιγοτερο που μπορουμε να παραγγειλουμε ειναι 12 μπουκαλια...Δεν ισχυει τελικα αυτο?Ανασταση,μπορεις να μας γραψεις το τηλ. που πηρες?
 #112022  από Yiannis
 Παρ Ιουν 26, 2015 7:01 pm
maria E έγραψε:
anastasis έγραψε:Καλησπερα παιδια, ζητω συγγνωμη που παρεμβαινω, αλλα γιατι 12 μπουκαλια? Εγω παραγγειλα ενα απο Κυπρο και μου ηρθε. Βεβαια ηταν 20 ευρω τα μεταφορικα συν 50 το μπουκαλακι. Δεν το εχω ξεκινησει ακομα βεβαια...περιμενω μηπως εχουμε μια πιο ξεκαθαρη εικονα σχετικα. Να ειστε καλα παιδια! :emojis-8: :emojis-8:
Μα ο Grig ειχε γραψει οτι το λιγοτερο που μπορουμε να παραγγειλουμε ειναι 12 μπουκαλια...Δεν ισχυει τελικα αυτο?Ανασταση,μπορεις να μας γραψεις το τηλ. που πηρες?

Παιδια στα Φαρμακεια στην Κυπρο πωλειται 50 ευρο.. Κατευθειαν απο την εταιρεια ομως (Web: PALUPA MEDICAL) τα περνεις 6 η 12 μπουκαλια το λιγοτερο με καλυτερη τιμη και συμφερουσα τιμη μεταφορας. Αρα εχει εν μερη δικιο ο Grig. Ας επικοινονισει καποιος με την εταιρεια μεσω της ιστοσελιδας.
 #112023  από ΝΤΙΑΝΑ
 Παρ Ιουν 26, 2015 7:09 pm
Συμφωνω με τον Yanni ,συμφερει να το παραγγειλει κανεις απο την εταιρεια,αυτο τουλαχιστον εκανα εγω(στα 12 μπουκαλια κερδιζεις 100 ευρω)
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 23