• Που το πανε εκει στα ΚΕΠΑ τελικα....????

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #82748  από ΑΝΝΑ59
 Κυρ Δεκ 16, 2012 11:10 am
Π.Μ79 έγραψε:Εγώ στο ΙΚΑ, έκανα την αίτηση Νοέμβριο του 2011, πέρασα επιτροπή τον Απρίλιο του 2012, βγήκε το αποτέλεσμα το Μάιο, Αύγουστο ξαναπέρασα επιτροπή, το αποτέλεσμα βγήκε 20 μέρες μετά και προς το τέλος Σεπτεμβρίου, πήρα τα χρήματα.
:o :o :o :o :o Ξαναπερασες ???? Γιατι ???? Ειχες κανει ενσταση ?????
 #82762  από ΑΝΝΑ59
 Κυρ Δεκ 16, 2012 9:31 pm
Πού το πανε εκει στα ΚΕΠΑ ?????? :think: Επειδη , ολοι εχουμε καταλαβει οτι ΔΕΝ το πανε καπου ...καλα ........ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 12 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ, ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΟ ΚΕΠΑ , ΑΓ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 8 !!!!!!!! Διοργανωνεται απο τη Συντονιστικη Επιτροπη Αγωνα Αναπηρων !!!!!!!!! Οσοι ....ΔΕΝ αντεχετε αλλο, οπως εγω, ΕΛΑΤΕ !!!!!!
 #82778  από tarirs
 Δευ Δεκ 17, 2012 9:44 am
costas έγραψε:tarirs δε μπορείς να το παίξεις τελείως τέζα;;; Τι καθίκια να σου κόψουν 10%!!!! Αισχος!!!!!
Κωστα καλησπερα...μα τεζα ειμαι διαβασες τα προβληματα που εχω....δηλ δεν παει αλλο.....
 #82896  από Hristos!
 Τετ Δεκ 19, 2012 6:49 pm
tarirs έγραψε:Παιδια οποιος εχει περασει απο ΚΕΠΑ μετα απο ποσο καιρο εχει αρχισει η πληρωμη του απο το ταμειο του ? (ΙΚΑ κατα προτιμηση...)
Εσυ που εισαι Αθηνα ειναι καλα τα πραγματα. Απλα πρεπει να παρεις την αποφαση του ΚΕΠΑ (κανα δυο μηνες max) και να την καταθεσεις. Τα χαρτια σου ολα ειναι εδω και ελεγχονται εδω.

Καποιος που ειναι επαρχια (πχ Καστορια), χρειαζεται να περασει ΚΕΠΑ, να κατεβει η αποφαση ΚΕΠΑ στην Αθηνα για να γραφει ηλεκτρονικα. Αφου γραφει και εγκριθει, μπορει να την παρει τυπωμενη ηλεκτρονικα και το μαρτυριο συνεχιζεται. Την καταθετει στο τοπικο ΙΚΑ, παει επειτα ο φακελος του ΙΚΑ πλεον στο περιφερειακο υποκαταστημα (πχ Θεσσαλονικης) ωστε να εγκριθει η αποφαση του ΚΕΠΑ απο το ΙΚΑ (μηπως και λειπει κατι ή δεν εχει γραφει σωστα κτλ). Επειδη μαζευονται απο πολλους νομους η διαδικασια αυτη μπορει να τραβηξει και περαν των 6 μηνων. Μετα παει ο φακελος ΙΚΑ και στην Αθηνα για εγκριση (σφραγιδες, πρωτοκολλα κτλ) και οταν με το καλο γυρισει πισω στο αρχικο ΙΚΑ που εγινε η αιτηση, μπορει να ξεκινησει η διαδικασια καταβολης των παροχων.

Κοινως Τασο να χαιρεσαι που δεν εχεις οοοολη αυτη τη γραφειοκρατια και γλιτωνεις πολυτιμο χρονο... :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:
 #82901  από costas
 Τετ Δεκ 19, 2012 7:03 pm
tarirs έγραψε:
costas έγραψε:tarirs δε μπορείς να το παίξεις τελείως τέζα;;; Τι καθίκια να σου κόψουν 10%!!!! Αισχος!!!!!
Κωστα καλησπερα...μα τεζα ειμαι διαβασες τα προβληματα που εχω....δηλ δεν παει αλλο.....
Μου έρχεται να σε παώ εγώ επιτροπή την άλλη φορά , δε θα μιλάς καθόλου ούτε θα κινείσαι καθόλου!!!! Εγώ θα τους μιλώ!!!!!!!!!!!
Δηλαδή μου φαίνεται αδιανοητο αυτό που περνάς!!!!!!!!
 #82933  από tarirs
 Πέμ Δεκ 20, 2012 9:28 am
costas έγραψε:
tarirs έγραψε:
Μου έρχεται να σε παώ εγώ επιτροπή την άλλη φορά , δε θα μιλάς καθόλου ούτε θα κινείσαι καθόλου!!!! Εγώ θα τους μιλώ!!!!!!!!!!!
Δηλαδή μου φαίνεται αδιανοητο αυτό που περνάς!!!!!!!!
Ευχαριστω..πολυ,αλλα δεν χρειαζετε να τους μιλω αφου μιλαω δυσκολα σε ξενους μονο οσους γνωριζω οπως εσας εδω πχ..........να κινουμε απο την μια πλευρα μονο το κανω φυσιολογικα....δυστηχως...
 #82953  από Π.Μ79
 Πέμ Δεκ 20, 2012 5:06 pm
ΑΝΝΑ59 έγραψε:
Π.Μ79 έγραψε:Εγώ στο ΙΚΑ, έκανα την αίτηση Νοέμβριο του 2011, πέρασα επιτροπή τον Απρίλιο του 2012, βγήκε το αποτέλεσμα το Μάιο, Αύγουστο ξαναπέρασα επιτροπή, το αποτέλεσμα βγήκε 20 μέρες μετά και προς το τέλος Σεπτεμβρίου, πήρα τα χρήματα.
Όχι Άννα δεν έκανα ένσταση, απλά το ΙΚΑ δε δεχόταν το χαρτί του ΚΕΠΑ όπως ήταν. Θέλαν να τα γράφει αλλιώς.
Έτσι, ξαναματά...
 #82966  από ΑΝΝΑ59
 Παρ Δεκ 21, 2012 8:05 am
Π.Μ79 έγραψε:
ΑΝΝΑ59 έγραψε:
Όχι Άννα δεν έκανα ένσταση, απλά το ΙΚΑ δε δεχόταν το χαρτί του ΚΕΠΑ όπως ήταν. Θέλαν να τα γράφει αλλιώς.
Έτσι, ξαναματά...
:violence-hammer: :violence-hammer: :violence-hammer: :violence-hammer: :violence-hammer: :violence-hammer: :violence-hammer: :violence-hammer: :violence-hammer: :violence-hammer: :violence-hammer: :violence-hammer: :violence-hammer: :violence-hammer: :violence-hammer: :violence-hammer: :violence-hammer: :sad-roulette: :sad-roulette: :sad-roulette: :sad-roulette: :sad-roulette: :sad-roulette: :sad-roulette: :sad-roulette: :sad-roulette: :sad-roulette: :sad-roulette: :sad-roulette: ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ......!!!!!!!!!!! ΚΑΛΗΜΕΡΑ ????????????????????????
 #83277  από Κώστας
 Κυρ Δεκ 30, 2012 1:22 pm
Συνήθως πόσο καιρό πριν από την ημέρα που θα περάσεις ΚΕΠΑ, σου έρχεται ειδοποίηση;
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 16