• Gilenya....... εντυπώσεις!!!!

• Συζητήσεις για το πρώτο φάρμακο σε χάπι γνωστό ως Gilenya (φιγκολιμόδη) για την θεραπεία της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Συζητήσεις για το πρώτο φάρμακο σε χάπι γνωστό ως Gilenya (φιγκολιμόδη) για την θεραπεία της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #84893  από Κωνσταντίνα
 Τρί Ιαν 29, 2013 4:56 pm
pan.pap έγραψε:Μου κάνει τρομερή εντύπωση πάντως πως εδώ στο gilenya τα πράγματα είναι πολύ ήσυχα... τόσο καλά πάμε όλοι που δεν έχουμε να πούμε τίποτα??????
No news is good news
 #84980  από costas
 Τετ Ιαν 30, 2013 8:10 pm
Koiτα , αφού έγινα καλά , σπάνια μπαινω να μιλήσω με κανά γνωστό εδώ , ασε που δεν πολυμιλάνε :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
 #85016  από pan.pap
 Πέμ Ιαν 31, 2013 1:18 pm
Γιατί αυτό????
Γίναμε καλά και ρίξαμε μαύρη πέτρα???
Όχι ότι μου φαίνεται παράξενο, μια και βλέπουμε τη ζωή με άλλο μάτι,
αλλά υπάρχουν πολλοί που ξεκινάνε τώρα gilenya, και νομίζω πως θα ήθελαν
να έχουν μια ενεργή συζήτηση.
Εγώ τουλάχιστον θέλω να μαθαίνω και την πορεία όλων μας
 #85018  από Γιάννης
 Πέμ Ιαν 31, 2013 1:59 pm
Pan.pap και costas θα μου επιτρέψετε να σας πω ότι δε μιλάτε πολύ καθαρά για τις διαφορές που έχετε δει, με αποτέλεσμα, εγώ προσωπικά να διαβλέπω μια διαφορά, μόνο σε σχέση με την προηγούμενη κατάσταση, με τις ενέσεις. Το χαβαλεδιάζετε λίγο το θέμα, βέβαια, μπορώ να κατανοήσω τη χαρά που νιώθετε μετά τη διακοπή του τρυπήματος, αλλά...
Εγώ, σκέφτομαι τον επόμενο μήνα να ξαναρχίσω το χάπι, το οποίο είχα σταματήσει λόγω χαμηλών τιμών στα λεμφοκύτταρα.
Costas, αυτό το "έγινα καλά" για ανάλυσέ το λίγο, πως ήσουν και πως είσαι τώρα;
 #85061  από manoula 2
 Παρ Φεβ 01, 2013 12:03 pm
Καλημερα.Μετα απο 7 μηνες χρησης κ 1 χρονο χωρις υποτροπη κ μαγνητικες μπηκα για επαναληπτικη μαγνητικη εγκεφαλου αυχενα.Ο αυχενας παραμενει καθαρος κ οι λιγοστες εστιες που ειχα μειωθηκαν κι αλλο σε αριθμο κ μεγεθος κ καποιες εξαλλειφθηκαν τελειως.Καμια δεν προσλαμβανει σκιαγραφικο.Η νοσος ειναι σε υφεση οπως γραφει κ το χαρτι λογω του οτι δεν υπαρχει καμμια κινητικοτητα υπαρξης νεων εστιων η ενεργων εστιων.
 #85080  από Κωνσταντίνα
 Παρ Φεβ 01, 2013 4:35 pm
manoula 2 έγραψε:Καλημερα.Μετα απο 7 μηνες χρησης κ 1 χρονο χωρις υποτροπη κ μαγνητικες μπηκα για επαναληπτικη μαγνητικη εγκεφαλου αυχενα.Ο αυχενας παραμενει καθαρος κ οι λιγοστες εστιες που ειχα μειωθηκαν κι αλλο σε αριθμο κ μεγεθος κ καποιες εξαλλειφθηκαν τελειως.Καμια δεν προσλαμβανει σκιαγραφικο.Η νοσος ειναι σε υφεση οπως γραφει κ το χαρτι λογω του οτι δεν υπαρχει καμμια κινητικοτητα υπαρξης νεων εστιων η ενεργων εστιων.
Μπράβο, μπράβο manoula 2, να έχεις πάντα ύφεση :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
 #85101  από anastasis
 Παρ Φεβ 01, 2013 11:52 pm
ΠΟΛΥ αισιοδοξο...ΠΟΛΥ χαιρομαι...ΠΑΝΤΑ να εισαι ετσι...μια ευτυχισμενη μανουλα... :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :banana-dreads: :banana-dreads: :banana-dreads: :banana-dreads: :banana-dreads: :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: :eusa-dance: :eusa-dance: :eusa-dance: :eusa-dance:
 #85139  από costas
 Σάβ Φεβ 02, 2013 5:23 pm
Γιάννης έγραψε:....
Costas, αυτό το "έγινα καλά" για ανάλυσέ το λίγο, πως ήσουν και πως είσαι τώρα;
Πριν χρόνια πήγα στον γιατρό και διαγνώστηκα με ms και εδώ και 4 μήνες έγινα καλά! Δεν έχω δηλαδή τίποτα ! Αυτά !!! :banana-stoner:
:banana-stoner:
 #85140  από costas
 Σάβ Φεβ 02, 2013 5:24 pm
Γιάννης έγραψε:... το οποίο είχα σταματήσει λόγω χαμηλών τιμών στα λεμφοκύτταρα.
..........
Δηλαδή πόσα είχες ;;;
 #85157  από Γιάννης
 Σάβ Φεβ 02, 2013 9:00 pm
costas έγραψε:Δηλαδή πόσα είχες ;;;
Αυτά είχα παραθέσει τότε
Γιάννης έγραψε:Πήγα και πήρα τα χαρτιά
Λοιπόν

Χθες
LYMPH 3,7% Φυσ. Τιμές 20-40
LYMPH 0,17 K/uL Φυσ. Τιμές 1,5-4
Απόλυτη τιμή 170 (προφορικά)