pan.pap έγραψε:Μου κάνει τρομερή εντύπωση πάντως πως εδώ στο gilenya τα πράγματα είναι πολύ ήσυχα... τόσο καλά πάμε όλοι που δεν έχουμε να πούμε τίποτα??????No news is good news
Σκλήρυνση κατά πλάκας
pan.pap έγραψε:Μου κάνει τρομερή εντύπωση πάντως πως εδώ στο gilenya τα πράγματα είναι πολύ ήσυχα... τόσο καλά πάμε όλοι που δεν έχουμε να πούμε τίποτα??????No news is good news
manoula 2 έγραψε:Καλημερα.Μετα απο 7 μηνες χρησης κ 1 χρονο χωρις υποτροπη κ μαγνητικες μπηκα για επαναληπτικη μαγνητικη εγκεφαλου αυχενα.Ο αυχενας παραμενει καθαρος κ οι λιγοστες εστιες που ειχα μειωθηκαν κι αλλο σε αριθμο κ μεγεθος κ καποιες εξαλλειφθηκαν τελειως.Καμια δεν προσλαμβανει σκιαγραφικο.Η νοσος ειναι σε υφεση οπως γραφει κ το χαρτι λογω του οτι δεν υπαρχει καμμια κινητικοτητα υπαρξης νεων εστιων η ενεργων εστιων.Μπράβο, μπράβο manoula 2, να έχεις πάντα ύφεση
Γιάννης έγραψε:....Πριν χρόνια πήγα στον γιατρό και διαγνώστηκα με ms και εδώ και 4 μήνες έγινα καλά! Δεν έχω δηλαδή τίποτα ! Αυτά !!!
Costas, αυτό το "έγινα καλά" για ανάλυσέ το λίγο, πως ήσουν και πως είσαι τώρα;
Γιάννης έγραψε:... το οποίο είχα σταματήσει λόγω χαμηλών τιμών στα λεμφοκύτταρα.Δηλαδή πόσα είχες ;;;
..........
costas έγραψε:Δηλαδή πόσα είχες ;;;Αυτά είχα παραθέσει τότε
Γιάννης έγραψε:Πήγα και πήρα τα χαρτιάΕσύ δε μας είπες, τι συμπτώματα είχες;
Λοιπόν
Χθες
LYMPH 3,7% Φυσ. Τιμές 20-40
LYMPH 0,17 K/uL Φυσ. Τιμές 1,5-4
Απόλυτη τιμή 170 (προφορικά)
Σήμερα
LYMPH 5,2% Φυσ. Τιμές 20-40
LYMPH 0,24 K/uL Φυσ. Τιμές 1,5-4
Απόλυτη τιμή 240 (προφορικά)