• Καφεδάκι 11/11

• Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
 #80800  από litsa
 Κυρ Νοέμ 11, 2012 8:04 pm
τους βλέπω να καταλήγουν στα μπουζούκια!!!!!!!!! που είστεεεεεεεεεεε? ???????????????
 #80802  από ΑΝΝΑ59
 Κυρ Νοέμ 11, 2012 9:33 pm
:banana-dreads: :banana-dreads: :banana-dreads: :banana-dreads: Γυρισαμε στα σπιτια μας ! Οι τελευταιοι, μεταξυ των οποιων κι εγω,φυγαμε απο το Mall, γυρω στις 5.30 !!!!!! Περασαμε ωραια !!!!!!!Ηρθε και η Σοφουλα, απο τα μακρινα μερη!!!!! Μαθαμε και τα νεα σου !!!!!!!!!!!! Μπουζουκια ???? Τι λες ????Μακαρι να μπορουσαμε ....αλλά με τι λεφτα ??? :sad-roulette: Πρεπει πρωτα...να σωθει η ...πατρις !!!!!!!Ελπιζω, την επομενη φορα , να εισαι κι εσυ !!!!!!! :greetings-waveyellow: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
 #80804  από litsa
 Κυρ Νοέμ 11, 2012 9:44 pm
μα είναι δυνατόν καμία ανταπόκριση καμία επικοινωνία??
ε ??
δεν μας σκέφτεστε??

ελπίζω να τα καταφέρω σε επόμενη συνάντηση... θα ενημερώσω εγκαίρως και θα έχουμε απαρτία!!!!!

περιμένω νέα σας!!!!!!!!!!!!
 #80805  από ΑΝΝΑ59
 Κυρ Νοέμ 11, 2012 9:52 pm
Για ανταποκριση, δεν ειχαμε τα μεσα !!! Απο αυριο, θα σου δωσουμε λεπτομερη αναφορα, ομως !!!!!!!!! :greetings-waveyellow: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
 #80806  από litsa
 Κυρ Νοέμ 11, 2012 9:56 pm
καλά!!!! ότι πεις Αννούλα μας!!!
:romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
 #80807  από Μιμικαμ
 Κυρ Νοέμ 11, 2012 9:59 pm
Λοιπόν....

Για τα ανυπόμονα-περίεργα-κουτσομπόλικα κοριτσάκια....ενα θα πω...για αλλη μια φορά περάσαμε τέλεια.....είδαμε ολους τους γνωστούς άγνωστους....γνωρίσαμε και τα καινούργια μέλη του φόρουμ, σοφία, Κωνσταντίνα, Αναστάσης μετά της συζύγου...καλα κουκλιά τα παιδιά και τα δύο....ο Αναστάσης πολύ ησυχος...απλα συγκέντρωνε πληροφορίες....ελπίζω για καλό και να μην μας πρήξει ξανά.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Από γλυκά, γινόταν το κάτι αλλο...ολόκληρο ζαχαροπλαστείο το κάναμε....φύγαμε όλοι μας με...το λιγότερο τρία κιλά ο καθένας μας...μιλήσαμε μέχρι τελικής πτώσης, αναστατώσαμε το μαγαζί...μετακινούμενοι λόγω ήλιου.....γενικά φύγαμε όλοι μας σαν ζαλισμένα κοτόπουλα....

Ο επόμενος παρακαλώ...γιατί εγώ τα έχω παίξει..... :confusion-seeingstars: :confusion-seeingstars: :confusion-seeingstars: :confusion-seeingstars: :confusion-seeingstars: :confusion-seeingstars: :confusion-seeingstars:
 #80808  από κατερινα 55
 Κυρ Νοέμ 11, 2012 10:04 pm
Καλησπέρα litsaki!!Σου στέλνω ανταπόκριση από τα μπουζούκια του σπιτιού μου :teasing-neener:
Ξεσαλώνω,Έχω βάλει πυζάμες,παντόφλες και βουρ για την πίστα του κρεβατιού μου.Τέζα η γυναίκα από το τσιφτετέλι :banana-dreads:
Μετέφερα τα χαιρετίσματά σου,έχεις από όλους ευχές.Και όλοι θέλαν να σε είχαμε μαζί μας.
Όπως λέει και η Άννα: ες αύριον τα σπουδαία.
Καλό βράδυ.... :romance-caress:
 #80809  από Φαίδρα
 Κυρ Νοέμ 11, 2012 10:24 pm
Καλησπέρα στην παρέα, όπως τα είπαν και οι από πάνω! Ωραία παρέα πάλι σήμερα και πολλά γλυκά!! :scared-eek:
Περάσαμε τέλεια για ακόμη μια φορά (εμένα μου άρεσε που μας έκαιγε λίγο ο ήλιος :oops: )

Χάρηκα και για τις καινούργιες γνωριμίες που έκανα! Να είμαστε καλά να τα λέμε και από κοντά :greetings-waveyellow: :happy-cheerleadersmileygirl:

ΥΓ. krevasili που είσαι;;;;; Δεν θα σε πετύχουμε....; :violence-hammer:
 #80811  από anastasis
 Κυρ Νοέμ 11, 2012 10:29 pm
Δε ξερω τι λετε εσεις αλλα εγω πως θα ειμαι σε 15 χρονια??? :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener:
 #80812  από anastasis
 Κυρ Νοέμ 11, 2012 10:34 pm
Πλακα κανω ρε παιδια...εγω περασα τελεια και δε μετανοιωσα καθολου που ηρθα...οταν βρισκεσαι αναμεσα σε τοσο χαμογελαστους ανθρωπους μονο αισιοδοξια μπορεις να εισπραξεις...Να ειστε ολοι πολυ καλα και την επομενη φορα περισσοτεροι!!!

ΥΓ=Μπιλιο περιμενω την προσκληση για τα τσιπουρα, δεν ξεχνω!!! :obscene-drinkingchug: :obscene-drinkingchug: :obscene-drinkingchug:
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 15