• ΤΟ ΕΧΩ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΑΛΕΒΩ

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #77590  από αθηνα47
 Σάβ Σεπ 15, 2012 11:19 pm
IKTIST22 μου εχω κανει τεστ ντραιβ στα επιπλα μου.Ειναι ολα ΟΚ και απο μαστωρους δεν βαριεσε αν σπασει κατι χαλαλι θα το κανω κορνιζα και θα βαλω και λεζαντα απο κατω με ημερομηνια ,σταση και βαθμολογια χιχιχι νανε καλα οι 120 και ο νικολακης μου τωρα θα εχω βεβεα ενα θεματακι με τον πολιελεο καθοτι ειμαι και λιγακι τροφαντουλα αλλα δεν βαριεσε που θα παει θα μαθω να ειμαι πια πουπουλενια. :angelic-flying: :angelic-flying: πηγενε κοπελα μου να διωξεις τις λυγουρες σου και εγω να βρω λαδακι για τα κοκαλακια μου θα μου χρηαστει σε λιγο χιχιχι ΑΞΙΑ ΑΞΙΑ IKTIST22 :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow:
 #77594  από billios
 Κυρ Σεπ 16, 2012 12:02 am
αθηνα47 έγραψε: λαλας εισαι;;;

Ποιος ηρθε?
 #77596  από αθηνα47
 Κυρ Σεπ 16, 2012 12:27 am
billio μην με παρεξηγας δεν λεμε και δεν κανουμε τιποτα που να θελει να προσβαλει τον οποιονδηποτε.Απλα ειμαστε νεες ωραιες και ΣΚΛΠυρηνηκες και οσο για το λαλας δεν ειναι βρυσια ειναι κατι που παθενουμε ολοι οσοι ειμαστε καιρο χωρης χαρτακι.......ιδηκα εμεις οι γυναικες.Σωρη αν ειπα κατι που να σε εθηξε η να σε πηραξε.Δεν ειχα τετοια προθεση.Απλα ειμαι απο χτες για πρωτη μου φορα εδω και τρεις μηνες κανονικος ανθρωπος χωρης πονους και ειπαμε να το ριξουμε λιγο εξω.Τωρα θα μου πεις ξεφηγαμε δεν βαριεσε ειμαστε κουκλαρες και ολα μας επιτρεποντε.........Σαν :character-oldtimer: και μεις ειπαμε να το ρηξουμε εξω.
 #77597  από Ιωάννα
 Κυρ Σεπ 16, 2012 12:35 am
αθηνα47 έγραψε:.Σαν :character-oldtimer: και μεις ειπαμε να το ρηξουμε εξω.
:violence-hammer: :violence-hammer: :violence-hammer: :violence-hammer: :violence-hammer: :violence-hammer: :violence-hammer: :violence-hammer: :violence-hammer: :violence-hammer: :violence-hammer: :violence-hammer: :violence-hammer: :violence-hammer: :violence-hammer:
Πάρε να χεις........ άκου ΓΡΙΑ -Ε ΓΡΙΑ!!!!!!!!!!!
:teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener:
 #77598  από αθηνα47
 Κυρ Σεπ 16, 2012 12:41 am
πολεμο θες :violence-pistoldouble: :character-oldtimer: εγω ειπα οτι ειμαι :character-oldtimer: αλλα τι :character-oldtimer: :happy-cheerleadersmileygirl: με το μπαστουνι της με το τρεντι Π της και αμα λαχει θα παρω και τριποδο αλλα θα ειμαι τρεντη :character-oldtimer: και εσυ :violence-hammer: οσο θες εγω θα το λεω οτι ειμαι και ασε τα πιπινια να ερχωντε στην :character-oldtimer: νομηζωντας οτι ειμαι ακηνδηνη.Κουκλα μου ειμαι :character-oldtimer: αλλα πανεμορφη και κουλ και λιγο τρελη και τυφλα να ειχει η μονικα μπελουτσι μπροστα μας.Τι εχει αυτη που δεν το εχουμε εμεις;;;;;;;;; :eusa-dance: :eusa-dance: :eusa-dance:
 #77600  από Ιωάννα
 Κυρ Σεπ 16, 2012 12:49 am
Τι να πω πια...ΠΑΡΑΔΙΝΟΜΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!
Εσυ το δεσες σκοινι κορδόνι ότι είσαι γριά .....με τα ούλα σου βέβαια ...αλλά γριά ...κ δεν αλλάζεις γνώμη!!!!!!
Αλλά πες μου καλή μου ......ΓΙΑΤΙ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
 #77601  από αθηνα47
 Κυρ Σεπ 16, 2012 1:02 am
Γιατι απλα το εχω φιλοσοφισει πολυ το θεμα.Λοιπον ακου και μαθενε ειμαι :character-oldtimer: αρα αγαπητη απο ολους.Εχεις δει τα παιδια των Διας για παραδηγμα;Λοιπον περπαταω χαμενη στον κοσμο μου και τους εντοπηζω...χιχιχι παω κοντα και τους ζητω βαηθεια.Τι θα κανουν;;;;;;;;; μια :character-oldtimer: αξιαγαπητη που παραπαταει δεν θα την παρουν αλαμπρατσετο;;;;;;;;;; να σε δω με τα νιατα αν θα τα καταφερης.χιχιχι εγω ομως;;;;;;;;; :eusa-dance: :eusa-dance: τωρα ελα στο γηροκομειο ειμαι με το τρεντι Π και ερχεται ο γιατρος μου με τον κολητο μου και αυτος γιατρος..ο ενας 37 και ο αλλος 33 δεν θα παρεις εστω και μια τσιμπια απο το σφιχτο τους κ....θα σε παρεξηγη σουν;;;;;;;;; :eusa-naughty: :eusa-naughty: εισαι μια :character-oldtimer: και εχεις το ακαταλογηστο.Οποτε καρδυα μου περνας ζωη κοτα και δεν σε παρεξηγει και κανεις..Αλλωστε ετσι με λεει και ο νικος μια και τον περναω και 4 χρονια Πιπινι ηταν οταν τον πηρα.Μεσα σε 7 μερες τον γνωρησα και τον παντρευτηκα.Εγω 24 και αυτος20 αφρατο αφρατος απο το στρατο μολλης.Και ειμαστε 20 χρονια αυτοκολητακια χιχιχι τωρα καρδυα μου πια ειναι η γνωμησο για την :character-oldtimer: ειναι μια :happy-cheerleadersmileygirl: :character-oldtimer: ;;;;;;;;
 #77603  από αθηνα47
 Κυρ Σεπ 16, 2012 1:07 am
σοφια που χαθηκες;;;;; εκανες ψωμακι;;;;;;;;;;;;;;;; αχ εχω και παρεα αποψε;;;;;;;;
 #77604  από sofia13
 Κυρ Σεπ 16, 2012 1:20 am
Αντε γειά τωρα. Εχουμε και δουλιές .....πιπινοsomethibg......
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 13