• εστίες στον θώρακα

• Συζητήσεις για ιατρικές, διαγνωστικές και άλλες απαραίτητες εξετάσεις της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Συζητήσεις για ιατρικές, διαγνωστικές και άλλες απαραίτητες εξετάσεις της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #77765  από Κώστας
 Τετ Σεπ 19, 2012 11:13 am
Και λίγο σου λέει ο ΠΜ.
Εγώ θα έφευγα από το πλανητικό μας σύστημα και θα σου έλεγα στο μέγεθος του Βέγα!
 #77786  από billios
 Τετ Σεπ 19, 2012 8:31 pm
Βασικα πρεπει να τραβηξεις το ζορι και να μαθεις ακριβως τι ειναι και για ποιον λογο απο καποιον εγκριτο και πλεον αρμοδιο.Μην πας σαν μερικους απο μας αρνι για σφαξιμο,μετα κανε οτι καταλαβενεις.Μαθε ομως,πληροφορησου,ρωτα δευτερη και τριτη γνωμη.
Τα 'παμε.
 #77831  από yamd
 Πέμ Σεπ 20, 2012 12:45 pm
παιδια εμενα δεν φαινετε καποια εστια στις μαγνητικες και τα προκλητα και το ηλεκτρομυογραφημα ηταν ολα φυσιολογικα...απλα λεω μηπως ειμαι στην αρχη της παθησης και δεν φαινετε στις εξετασεις που εκανα και φανει στην παρακεντηση..δεν εχω δικιο?
 #77834  από ΑΝΝΑ59
 Πέμ Σεπ 20, 2012 12:52 pm
yamd έγραψε:παιδια εμενα δεν φαινετε καποια εστια στις μαγνητικες και τα προκλητα και το ηλεκτρομυογραφημα ηταν ολα φυσιολογικα...απλα λεω μηπως ειμαι στην αρχη της παθησης και δεν φαινετε στις εξετασεις που εκανα και φανει στην παρακεντηση..δεν εχω δικιο?
:doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :sad-roulette: :sad-roulette: :sad-roulette: :sad-roulette: :sad-roulette: :sad-roulette: :sad-roulette: :sad-roulette: :sad-roulette: Εσυ...θα μας τρελανεις !!!!!!!!!! :greetings-waveyellow: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
 #77835  από yamd
 Πέμ Σεπ 20, 2012 12:56 pm
καπου μεσα στο φορουμ διαβασα μια κοπελα να λεει οτι ειχε σκπ ειχε καθαρη μαγνητικη και μετα απο 6 μηνες που εκανε φανηκανε οι εστιες...εκτος αν δεν καταλαβα κατι καλα...
 #77844  από litsa
 Πέμ Σεπ 20, 2012 1:43 pm
:violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble:

ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΩ ρητά σε όσους αποτρέπουν τους άλλους να επισκεφθούν έναν ψυχολόγο ή ψυχίατρο για μία διάγνωση... το ξαναλέω ότι είναι εγκληματικό!

Ναι οι νευρολόγοι είναι άσχετοι με τον τρόπο που το λένε και οι ψυχολόγοι ακόμα πιο πολύ που με το καλημέρα σου λένε παρε ψυχοφάρμακα ενώ εσύ ψαχνεις για απαντήσεις... ή έχεις αυτό ή εκείνο ...

ΑΛΛΑ, ο καλός ψυχίατρος ή ο καλός ψυχολόγος επιβάλλεται σε περιπτώσεις που όντως χρειαζόμαστε βοήθεια... . ΕΠΙΒΆΛΛΕΤΑΙ !!!!!

Σε κάνει να αναγνωρίζεις πράγματα και να τα βλέπεις καλύτερα τη ζωή....

Ξέρω περιστατικό για αυτό τα λέω .... :confusion-seeingstars: :confusion-seeingstars: :confusion-seeingstars: :confusion-seeingstars: :confusion-seeingstars:
 #77847  από Φαίδρα
 Πέμ Σεπ 20, 2012 2:18 pm
Συμφωνώ με την litsa. Επειδή υπάρχουν ψυχίατροι που συνταγογρφούν τα ψυχοφάρμακα σα να δίνουν depon δεν σημαίνει πως δεν υπάρχουν κι "άνθρωποι"! Και δεν είναι καθόλου κατακριτέο το να επισκεφθεί κάποιος έναν ειδικό. Αρκετές φορές είναι αναγκαίο. Και δεν είναι πως γνωρίζουμε ιατρική, αλλά εάν γνωρίζουμε 5-6 πειρπτώσεις αντίστοιχες, δεν είναι κακό να παροτρύνουμε κάποιον, ή να τον συμβουλεύουμε εάν θέλετε να πάει.
Ευτυχώς υπάρχουν διάφοροι ψυχίατροι και ψυχολόγοι οι οποίοι αντιμετωπίζουν επαγγελματικά και ανρθώπινα τόσο τον ασθενή όσο και την πάθηση..
 #77849  από Γιάννης
 Πέμ Σεπ 20, 2012 2:29 pm
Να ξεκαθαρίσουμε πρώτα ότι άλλο ψυχολόγος και άλλο ψυχίατρος. Δυστυχώς το να συγχέονται οι δύο επιστήμες δημιουργεί επιπλέον ταμπού και δε βοηθάει να λυθούν προβλήματα που δεν χρήζουν φαρμακευτικής αγωγής.
 #77860  από litsa
 Πέμ Σεπ 20, 2012 4:14 pm
εάν βρεις ψυχίατρο που δεν συνταγογραφεί φάρμακα με το καλημέρα τότε είναι περισσότερο γνώστης καταστάσεων λόγω της 6ετούς φοίτησης του στην ιατρική και μετά λόγω της ειδικότητας του..
αλλιώς εάν πετύχετε ψυχολόγο με μεταπτυχιακά και ψαγμένες καταστάσεις τότε ίσως γίνει καλή δουλειά...
 #77862  από yamd
 Πέμ Σεπ 20, 2012 4:29 pm
Maria77 Χωρίς σύνδεση
Θέμα δημοσίευσης: Re: ΑΠΩΛΕΙΑ ΟΡΑΣΗΣ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Απρ 20, 2012 9:45 am
Αποστολή Προσωπικού Μηνύματος Διαβάζει το Προφίλ:

Κατερίνα καλή σου μέρα!
Αυτό που περιγράφεις μου θύμησε την δική μου διάγνωση...προς Θεού δεν θέλω να σε αγχώσω γιατί ο γιατρός θα σου πει καλύτερα αν έχεις κάτι και σίγουρα ο νευρολόγος. Και εγώ είχα χάσει την όρασή μου εντελώς απο το ένα μάτι μέσα σε 2 μέρες. Η μαγνητική μου τότε δεν είχε δείξει τίποτα και στον ένα μήνα η όρασή μου αποκαταστάθηκε 100/100!

Θα σε συμβούλευα απο αυτά που έπαθα και εγώ και έμαθα αν δεν σε ικανοποιεί η διάγνωση του νευρολόγου που έχεις πάει, να επισκεφτείς και έναν άλλο νευρολόγο.

Στείλε μου μήνυμα για ότι θες να μάθεις και μην απογοητεύεσαι, θα βρεθεί λύση... ;)

Αναφέρετε αυτήν την δημοσίευση
Αρχή
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10