• Αισιοδοξια!

• Η ψυχική και πνευματική διάσταση της πολλαπλής σκλήρυνσης. Ίαση του σώματος μέσο της Ψυχής.
Η ψυχική και πνευματική διάσταση της πολλαπλής σκλήρυνσης. Ίαση του σώματος μέσο της Ψυχής.
 #73002  από elpida
 Δευ Ιουν 04, 2012 9:55 pm
Ο Θεός είναι υπόθεση όχι του παπά που μπορεί να μην φέρθηκε καλά, του θεολόγου που έκανε λάθη, των ανθρώπων που έκαναν εγκλήματα στο όνομα του Θεού, αλλά είναι υπόθεση του καθενός μας προσωπικά.
Η πίστη είναι βίωμα, εμπειρία προσωπική και εσωτερική.
 #73003  από kate2002
 Δευ Ιουν 04, 2012 10:20 pm
billios έγραψε:Αυτες οι ευλογες αποριες [κωστα και μητσο] ηταν η αιτια που ειχα 19 στα θρυσκευτικα! Δεν ειχαν απαντηση να μου δωσουν και ειχαμε νταραβερι,ειχα καλο βαθμο αρκει να μην τον εφερνα σε δυσκολη θεση,ειμουνα τσογλανος και ειχα βρει το κολπο!
...εγω για τον ιδιο λογο ειχα κατω απο τη βαση στα θρησκευτικα στη β και γ λυκειου... ευτυχως ειχα γενικο καλο :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling:
 #73005  από Dimitris-56
 Δευ Ιουν 04, 2012 10:36 pm
Καλησπέρα σε όλους !!! Ο ΘΕΟΣ μια μεγάλη κουβέντα εγώ θα σας απαντήσω με μια μαντινάδα που έβγαλα σε μια πάρα πολύ δύσκολη στιγμή της ζωής μου πιο
δύσκολη από την επίσκεψη της φίλη μας Σ.Κ.Π !!!
Λένε πώς ο ΘΕΟΣ είναι άυλος σάρκα και οστά δεν έχει για τούτο να τον έκανε τούτο τον κόσμο ψεύτη !!!
 #73017  από Κώστας
 Τρί Ιουν 05, 2012 10:26 am
elpida έγραψε:Ο Θεός είναι υπόθεση όχι του παπά που μπορεί να μην φέρθηκε καλά, του θεολόγου που έκανε λάθη, των ανθρώπων που έκαναν εγκλήματα στο όνομα του Θεού, αλλά είναι υπόθεση του καθενός μας προσωπικά.
Η πίστη είναι βίωμα, εμπειρία προσωπική και εσωτερική.
Ελπίδα έχεις δίκιο!
 #73026  από Μιμικαμ
 Τρί Ιουν 05, 2012 11:23 am
Ελπίδα,

Πολύ σωστή τοποθέτηση.... :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
 #73032  από Π.Μ79
 Τρί Ιουν 05, 2012 12:41 pm
Υπάρχει θεός όσο υπάρχει η αιτία της σκπ, το αντιγόνο της κλπ κλπ.

Σέβομαι όσους πιστεύουν στο θεό, είναι καθαρά δική τους προσωπική υπόθεση.
Προσωπικά δεν πιστεύω ότι υπάρχει αλλά και να υπάρχει, είναι επιεικώς άδικος.

Επίσης, τελειώνοντας να ρωτήσω κάτι.

Κάποιος πιστεύει στο θεό, πάει στην εκκλησία, νηστεύει κλπ κλπ.
Αυτός θεωρείται από πολλούς καλός άνθρωπος, προκομμένος κλπ κλπ.
Αυτός ο ίδιος, κάθε βράδυ προσεύχεται.
Ένας παπάς ή ένας άλλος θρήσκος θα του έλεγε: μπράβο παιδί μου.

Αν αυτός ο κάποιος μία μέρα πει: ρε μάγκες, μίλαγα χτες στο θεό και αυτός μου απάντησε, 10 λεπτά μετά θα βρίσκεται στο Δαφνί με ζουρλομανδύα έτσι δεν είναι?

Τότε αφού υπάρχει θεός, γιατί είναι ψυχιατρικό πρόβλημα αν ο άνθρωπος έλαβε απάντηση?

Φαγωθείτε τώρα!!! :D :D :D
 #73035  από ΑΝΝΑ59
 Τρί Ιουν 05, 2012 1:31 pm
Π.Μ79 έγραψε:Υπάρχει θεός όσο υπάρχει η αιτία της σκπ, το αντιγόνο της κλπ κλπ.

Αν αυτός ο κάποιος μία μέρα πει: ρε μάγκες, μίλαγα χτες στο θεό και αυτός μου απάντησε, 10 λεπτά μετά θα βρίσκεται στο Δαφνί με ζουρλομανδύα έτσι δεν είναι?

Τότε αφού υπάρχει θεός, γιατί είναι ψυχιατρικό πρόβλημα αν ο άνθρωπος έλαβε απάντηση?

:bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling:
 #73041  από billios
 Τρί Ιουν 05, 2012 2:57 pm
....ΜΕ ΦΩΝΑΞΕΣ ΤΕΚΝΟΝ ΜΟΥ.....
:teasing-neener:
 #73047  από κατερινα 55
 Τρί Ιουν 05, 2012 4:54 pm
Π.Μ79 έγραψε:
Εικόνα
billios έγραψε:....ΜΕ ΦΩΝΑΞΕΣ ΤΕΚΝΟΝ ΜΟΥ.....
:teasing-neener:
Εικόνα

:laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling:
 #73048  από elpida
 Τρί Ιουν 05, 2012 4:59 pm
Π.Μ79 έγραψε:Υπάρχει θεός όσο υπάρχει η αιτία της σκπ, το αντιγόνο της κλπ κλπ.

Και εγώ αν πω στο γιατρό μου ότι δεν πάσχω από σκλήρυνση, αλλά από ΧΕΝΦΑ θα με περάσει για χαζή.
Θα είμαι όμως όντως χαζή;
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 13