• ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΚΠ

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #4091  από elena
 Παρ Μάιος 15, 2009 11:13 pm
πως και δεν το σκεφτήκαμε?έχει δίκιο η Λίτσα μας ματιάσανε!!!!
άντε Λίτσα ,κάνε τα σχετικά που ξέρεις,γιατί χανόμαστε...τι φάρμακα και αηδίες γρήγορα μια ξεματιάστρα...και άναψε και κανένα κεράκι ,για όλους ;)
 #4092  από litsa
 Παρ Μάιος 15, 2009 11:17 pm
27/5 και εύχομαι να είμαι καλά !! γιατί είμαι πιο γιαγιά από την γιαγιά μας.. .την υποτιθέμενη!!

και βέβαια Ελενα!! Αύριο θα θυμιάσω και θα παρακαλέσω για όλους μας! όχι τίποτα άλλο για τους άσχετους του φόρουμ που μπαίνουν και μας βλέπουν .. και μας ζηλεύουν!!! και εννοώ τους καραάσχετους!!!

χι χι χι!! :D :D ;) ;) ;)

αυτά και να είμαστε πάντα καλά!!
 #4098  από ΜΙΜΙΚΑ
 Σάβ Μάιος 16, 2009 12:38 am
Και ο δικός μου γιατρός είναι στο εξωτερικό σαν του Στάθη και της Μαρίας77.
Ή τα έχουν φτιάξει και οι 3 και ζουν τον παράνομο δεσμό τους :shock: ή γίνεται συνέδριο.
Πάντως ο δικός μου μετά τα συνέδρια τηρεί σιγή ιχθύος, λες και του είπανε: "μην σου ξεφύγει τίποτε απ'όσα ειπώθηκαν εδώ μέσα :lol: ".
Οπότε, εάν οι δικοί σας είναι μαρτυριάρηδες, ενημερώστε κι εμάς.
 #4108  από Maria77
 Σάβ Μάιος 16, 2009 9:15 am
Mimika eisai foverh... :D mallon ta exoune ftiaksei oi 3 tous :lol:
Apoti kserw emena epistrefei thn Deutera opote an mathw kati tha sas enhmerwsw!
 #4124  από Lena
 Σάβ Μάιος 16, 2009 6:28 pm
ΕΜΕΝΑ ΟΣΙΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΡΙΣΗ Ο ΕΝΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥΠΕ ΑΝ ΞΕΝΕΤΥΧΕΙ ΚΑΤΙ ΕΛΑ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΡΙ. ΕΧΩ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΩΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΑΓΚΗΝ ΣΠΚ. ΠΑΡΑΚΕΝΤΗΣΗ ΕΚΑΝΕΣ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΡΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ?
 #4125  από Lena
 Σάβ Μάιος 16, 2009 6:33 pm
ΣΥΓΝΩΜΗ ΟΣΙΑ ΕΓΡΑΨΑ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΣΕΛΙΔΑ. ΤΩΡΑ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΑ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ Σ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΡΙ. ΜΕΙΝΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΞΑΝΑΨΑΧΝΕΙΣ.
 #4183  από LL--MM
 Δευ Μάιος 18, 2009 8:18 pm
Περαστικά σε όλους, τα χρειαζόμαστε...
 #4212  από Maria77
 Τρί Μάιος 19, 2009 1:00 pm
LL--MM έγραψε:Περαστικά σε όλους, τα χρειαζόμαστε...
Auto akrivws einai h kalyterh euxh gia olous mas!!!
Ax kai autoi oi ponoi mesa sta matia mou den lene na ypoxwrhsoun :cry: :cry:
Twra kanw kai genikoterh apoxh apo computer kai thleorash! Twra pou ekatsa ligo foraw gialya hliou 8-) auto mou systhse o giatros na kanw :cry:
Telospantwn tha anteksw pou tha mou paei...apla merikes fores exw poly tis maures mou :!:
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8