• Επιστολή στον υπουργό υγείας

• Η πάθηση της Χρόνιας Εγκεφαλονωτιαίας Φλεβικής Ανεπάρκειας, η θεωρία της και η θεραπεία της.
Η πάθηση της Χρόνιας Εγκεφαλονωτιαίας Φλεβικής Ανεπάρκειας, η θεωρία της και η θεραπεία της.
 #46333  από Blacksand
 Δευ Ιαν 10, 2011 4:43 pm
"Τίποτα δεν μπορεί να αντισταθεί σε μια ιδέα που έχει έρθει η ώρα της"
Βίκτωρ Ουγκό 1802-1885, Γάλλος συγγραφέας

Εάν πράγματι είναι η ιδέα και έχει έρθει η ώρα της......ΧΑ-ΧΑ-ΧΑ :twisted: :twisted:
 #46377  από maria E
 Τετ Ιαν 12, 2011 12:18 am
Nα μην περιμενουμε για να πλησιασουμε τις 200??

Ελατε παιδακια....ας προσπαθησουμε λιγο παραπανω...
Αν δεν το κανουμε εμεις,δεν προκειται κανεις αλλος να τρεξει για μας..

Και ναι,το ξερουμε ολοι οτι μπορει να μην βγει τιποτα,αλλα το ωραιο αυτης της προσπαθειας ειναι οτι δεν εχουμε να χασουμε και ΤΙΠΟΤΑ! ;)

Υπογραψτε καλεεεεε!!!Καιγομαστε λεμε!!! :pray:
 #46395  από stathis_agelopoulos
 Τετ Ιαν 12, 2011 11:26 am
Μετά από ένα πρωινό καφεδάκι με τον Καρκαλέτση, έμαθα ότι μέχρι σήμερα στη Ελλάδα έχει κάνει γύρω στις 180 επεμβάσεις. Μήπως θα πρέπει να γράψουν όλοι οι 180 στο forum για το πριν και το μετά της επέμβασης, και οι υπογραφές να γίνουν καμιά πεντακοσαριά?
 #46417  από Isolexion
 Τετ Ιαν 12, 2011 2:38 pm
Εγώ Mortal πιστεύω πως όσοι μπαίνουν στο φόρουμ έχουν ήδη ενημερωθεί. Τα υπόλοιπα μέλη ίσως να μην πάρουν χαμπάρι το θέμα της επιστολής ποτέ, οπότε δώρον άδωρον το να περιμένουμε και άλλο.
Ας ενημερώσουμε τυχόν γύρω μας που θέλουν να υπογράψουν και αν γνωρίζουμε και πάσχοντες που δεν είναι μέλη του φόρουμ και ας γίνει ότι είναι να γίνει στην συνέχεια.

Στάθη αυτό που λες ακούγεται πολύ ωραία. ....ακούγεται ....ακούγεται ....ακούγεται.... ακούγεται .....ακούγεται.... ακούγεται
 #46419  από stathis_agelopoulos
 Τετ Ιαν 12, 2011 2:56 pm
Και φυσικά να ακουστει....ακουστει.... ακουστει.... έχω φάει τα σκ..... μου τόσα χρόνια μέσα στα χειρουργεία και στον πόνο του ασθενούς. Συμπτωματικά έμαθα για την ΧΕΝΦΑ από τον Στάυρο και πορώθηκα !!! Δεν πάσχω από ms αλλά πάσχουν πολλοί γνωστοί μου. Όταν υπάρχει λύση σε ένα πρόβλημα πρέπει να ακούγεται και όχι να κρύβεται!!!!!
 #46426  από Isolexion
 Τετ Ιαν 12, 2011 3:54 pm
Πάλι δίκιο έχεις ΑΛΛΑ καλύτερο θα ήταν να υπογράψουν όλοι αυτοί που πάσχουν απο ms στην Ελλάδα ΑΛΛΑ δυστυχώς πολλά πράγματα που θα έπρεπε να γίνουν δεν γίνονται τόσο εύκολα. Ούτε και εγώ πάσχω Στάθη και μπράβο σου που ασχολείσαι με το θέμα. Καλά αποτελέσματα να 'χουμε...
 #46430  από Akatamakata
 Τετ Ιαν 12, 2011 4:11 pm
Εγω σήμερα έκανα μια γένικη προώθηση, στις επαφές μου, απο αύριο περιμένω να υπογράφουν ένας-ένας.
Αν μπορούμε να το καθυστερήσουμε λίγο, πιστεύω οτι, θα φτάσουμε εναν ικανοποιητικό αριθμό.
 #46437  από georgek
 Τετ Ιαν 12, 2011 5:25 pm
Γιατί τέτοια βιασύνη ?

Σκοπός είναι να υπογράψουμε μόνο τα μέλη του mssociety (και οι συγγενείς - φίλοι μας) ή να προσελκύσουμε όσο το δυνατό περισσότερες υπογραφές ?
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 14