Χι χι χι!!! 
Για να επικρατήσει το κακό, αρκεί όλοι οι καλοί άνθρωποι να μην κάνουν τίποτα Εdmund Burke
Σκλήρυνση κατά πλάκας

elena έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣΠολύ σοφό Έλενα ..... "δεν κλαίμε ποτέ για κάτι που χάσαμε ή που πρόκειται να χάσουμε...χαιρόμαστε γιατί δεν άξιζε να το κρατήσουμε!!!" .... αλλά και όλα τα υπόλοιπα![]()
ελπίζω να είστε όλοι καλά και να περνάτε ακόμα καλύτερα!!!
βρε Αλέξανδρε....βρε Αλέξανδρε...εεε δεν προσπάθησες και πολύ να κρατήσεις το μέτωπο της μάχηςώστε τα εκτύπωσες κιόλας?ελπίζω να εκτύπωσες και τα δικά μου!!!
καλή διασκέδαση λοιπόν![]()
λοιπόν μία δευκρίνηση...ότι γράφτηκε ,γράφτηκε για να γελάσουμε!!!το θεωρώ απαραίτητο!!!
σκεφτείτε πως θα ήταν οι ζωές μας χωρίς τα χαριτωμένα των αντρών και των γυναικών![]()
μονότονη,καταθλιπτική,με το κεφάλι κάτω και τον νου στην καθημερινότητα να μας τσακίζει.
και φυσικά αγαπάμε τους άντρες ,όπως μας αγαπούν και αυτοί!!!άσχετο που γκρινιάζουμε και γκρινιάζουν...είναι το άλλο μας μισό...και είμαστε το άλλο μισό τους...μας είναι απαραίτητοι και τους είμαστε απαραίτητες...![]()
και έπειτα κορίτσια για σκεφτείτε...όποια θέση και αν έχουμε στην κοινωνία ,στην δουλειά,δεν θέλουμε να είμαστε και κοκέτες?χαριτωμένες?είναι ανάγκη να ντυνόμαστε ή να συμπεριφερόμαστε σαν νταλικιέρηδες?
είμαστε ΓΥΝΑΙΚΕΣπως να το κάνουμε!!είναι στην φύση μας να περιποιόμαστε τους εαυτούς μας,να βαφόμαστε,να προσέχουμε το ντύσιμό μας,τα μαλλιά μας...!!!για εμάς πρώτα από όλα!!!
και ένα πράγμα που δεν μπορώ να καταλάβω είναι πως τελειώνει η βενζίνη στο αμάξι μου τόσο γρήγοραο σύζυγός μου αν τύχει και το πάρει πάντα άδειο είναι και όλο φωνάζει...αν μείνεις καμμιά μέρα πουθενά από βενζίνη ,μην με πάρεις τηλέφωνο
![]()
![]()
![]()
και δεν θυμάμαι επίσης, ότι πρέπει να βάζω και νερό στο δοχείο για τα τζάμια![]()
![]()
![]()
ευτυχώς που υπάρχουν και οι άνθρωποι στα φανάρια...αφού όταν τους βλέπω μια χαρά που παίρνω!!!από μακριά τους φωνάζω....εδώ..εδώ ελάτε![]()
![]()
![]()
αυτά λοιπόν σας τα έγραψα για να καταλάβουμε ότι κάποια πράγματα είναι αλήθεια και ας μην τα παραδεχόμαστε...όπως φυσικά ισχύουν και για τους άντρες!!!
LL-MM πολύ ωραίο το τραγουδάκι,δεν ξέρω βέβαια Γαλλικά,αλλά εγώ θα έλεγα ότι ο έρωτας είναι ένα σπίτι ,που έχει μέσα του κλεισμένα... χαρές ,λύπες,δάκρυα,γέλια,και όλα μαζί μαθήματα ζωής!!!
και στην SIA ...δεν κλαίμε ποτέ για κάτι που χάσαμε ή που πρόκειται να χάσουμε...χαιρόμαστε γιατί δεν άξιζε να το κρατήσουμε!!!
άντε πάλι πρωί -πρωί ...με ξεσηκώνεται !!!!και άλλο που δεν ήθελα να γράφω![]()
![]()
φιλιά σε όλους
elena
Υ.Γ τελικά μου αρέσουν τα πλάγια γράμματα ...λέτε να γράφω έτσι?
Υ.Γ (2) Γιώργο με πρόλαβες ,αλλά μία πρόταση που γράφεις λογικό είναι![]()
πιστεύω να διορθώσω τα πράγματα....και κάτι άλλο πες και μία ΚΑΛΗΜΕΡΑ