• Καφενείο "Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ"

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #7480  από aoratos
 Τρί Ιούλ 28, 2009 1:42 pm
Προχωράω με φωτογραφίες από τις διαθέσιμες φιγούρες. :lol:
Συνημμένα
P1010073.JPG
P1010073.JPG (73.17 KiB) Προβλήθηκε 213 φορές
P1010072.JPG
P1010072.JPG (77.48 KiB) Προβλήθηκε 215 φορές
P1010071.JPG
P1010071.JPG (80.56 KiB) Προβλήθηκε 216 φορές
 #7481  από aoratos
 Τρί Ιούλ 28, 2009 1:58 pm
Προχθές το βράδυ είχε πολύ δυνατό αέρα και βρήκα το πρωί που ξύπνησα την σκηνή πεσμένη και μεταξύ των δύο κόκκινων επάνω να είναι καρφωμένη σε ένα σίδερο... (από τα ντέξιον που είχα λύσει). Η ζημιά θα επιδιορθωθεί κολλώντας στο πανί διάφορες φιγούρες που εκτύπωσα σήμερα σε φωτογραφικό χαρτί. Για να σας δώσω να καταλάβετε όπως η παρακάτω εικόνα. Με 5-6 φιγούρες διαφορετικές στο στυλ που βλέπετε θα κολληθούν μεταξύ των δύο κόκκινων γραμμών επάνω. Στα πλαινά επίσης σκέφτηκα να βάλω διάφορες παραστάσεις σε εκτυπωμένο χαρτί. Το φως και ο διακόπτης που έχω βάλει, από το μπροστά ξύλο πρέπει να μεταφερθούν στο πίσω για να κάνει καλύτερη σκιά. Επίσης στο κάτω μέρος (παρακάτω από την κάτω κόκκινη γραμμή) σκέφτομαι να βάλω κάτι σε φόδρα σε ένα σκούρο χρώμα και να πέφτει σαν κουρτίνα...

This is the end of my presentation! :lol: :P :D
Συνημμένα
karagkiozis.jpg
karagkiozis.jpg (14.17 KiB) Προβλήθηκε 201 φορές
 #7482  από elena
 Τρί Ιούλ 28, 2009 2:14 pm
:D :D :D :D :D :D :D
Μα και εμείς αυτό ακριβώς περιμέναμε :D που να πάει το μυαλό μας?στις κατασκευές σου φυσικά!!!
τι σκέφτηκες...ότι σκεφτήκαμε ? εμείς είμαστε η αθωώτητα προσωποποιημένη!!!(????)

πάντως πολύ ωραία κατασκευή ,ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ!!!και οι φιγούρες με λεπτομέρεια...μπράβο !!!πρέπει να χρειάστηκε πολύ δουλειά!!!μήπως είναι έτοιμες (αγορασμένες)οι φιγούρες και κάνω λάθος?μήπως έφτιαξες μόνο την σκηνή?μπα...δεν νομίζω ...γράφουν aoratos :)

καλή διασκέδαση λοιπόν ...και σε άλλες κατασκευές με την ίδια επιτυχία!!!!
 #7483  από aoratos
 Τρί Ιούλ 28, 2009 2:22 pm
Σκηνή made by Aoratos, original Copyright®

Φιγούρες Clopyright® :lol: :P :lol:
 #7484  από elena
 Τρί Ιούλ 28, 2009 2:52 pm
aoratos έγραψε:Σκηνή made by Aoratos, original Copyright®

Φιγούρες Clopyright® :lol: :P :lol:
αλήθεια? :o
 #7485  από aoratos
 Τρί Ιούλ 28, 2009 2:57 pm
Η αλήθεια είναι ότι οι φιγούρες είναι αγορασμένες από τον Θανάση Σπυρόπουλο για όσους τον ξέρουν. Τον θεωρώ τον καλύτερο εν ζωή (μιας και "έφυγε" ο Σπαθάρης) Καραγκιοζοπαίχτη.
 #7486  από LL--MM
 Τρί Ιούλ 28, 2009 6:15 pm
Ομολογουμένως, πολλών εδώ η ζωή έχει γίνει γενικά "καραγκιόζ-μπερντέ", όμως εδώ φαίνεται αναμφισβήτητα ότι ο Αόρατος έχει "genuine" ταλέντο στα μηχανικές κατασκευές: Μήπως έκανε και στρατιωτικό στον ομόνυμο λόχο;

Προσωπικά, βέβαια θα είχα μια προτίμηση για το ΛΟΚ (για λόγους θέας), αλλά από το "πολιορκούμενο γκέτο" μας, οι δυνατότητες δραπέτευσης είναι, ακόμα τουλάχιστον, μηδαμηνές :cry: :cry: :cry: Και έξω να βγούμε, τι θα παίξουμε; την έξοδο του Μεσολογγίου; η ίαση θα χρησιμοποιηθεί για να περιοριστούν τα όποια "μικροφιλοδωρήματα" δίνονται στους ανάπηρους που είμαστε από την πολιτεία. Και όσοι έχουμε μια κάποια ηλικία, και ξέρουμε πως έχει διεξαχθεί ο μεχρι τώρα εργασιακός μας βίος κλπ κλπ κλπ.

Μόνη λύση: Χτίζουμε το κάστρο μας, και προτάσσουμε τις ασπίδες μας. Δεν κλειστήκαμε εδώ επειδή μας γούσταρε, αλλά δε μας δόθηκε και ποτέ επιλογή. Και επειδή όλοι μας έχουμε, (ακόμα κι εσύ, που ON THE DOWNSTAIRS, DOWNSTAIRS OF THE WRITING, για να καταλαβαινόμαστε, μένεις παρ' όλο που δεν σε υποχρεώνει καν ο ...νόμος, τρομάρα του...) ανάγκη να πολεμήσουμε αυτή την μονιμότητα αλλά και να γελάσουμε λίγο μεταξύ μας, να πάρουμε μια ανάσα για να επιβιώσουμε μέχρι την επόμενη επίθεση είτε ώση είναι αυτή, είτε τα ύφη του ΑΑ ή του Β ή του ΚΤ, ή του ΔΒ ή ακόμα και της ΚΜ. Και, εφ όσον τα καταφέρουμε, εκτοξεύουμε βέλη από τις πολεμίστρες για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε να ανασαίνουμε μια ανάσα ακόμα. Αόρατε, ελπίζουμε στη δική σου συμβολή ώστε να μας παρέχεις και υγρόν πύρ με τις ικανότητές σου :!:

Τολμάμε να ελπίζουμε ότι δεν προσβάλλουμε κανέναν, η Μαρία77 και εγώ, απλά επειδή ρωτάμε τους περαστικούς: Τις εί; Που βλέπεις το παράλογο;

Τώρα για τις βαφές, Ελενάκι, δεν αποκλείουν τις ανταύγιες, ούτε το αντίθετο... Καλή επιτυχία και στο βάψιμο, και στο χτένισμα :D Α, και άσε τον ΑΑ, μπορεί και να είναι κι άνθρωπος, δεν ξέρεις ποτέ, να μήν νομίσει ότι του καταλογίζεις πραγματα που δεν είπε ο ίδιος ποτέ... Άμα σώσω να πάω να δω εγώ τον ΑΑ σου, μπορεί να του πω καμιά κουβέντα, μεταξύ σοβαρού και αστείου... Βέβαια, μπορείς να του πεις ότι όπως και εσύ, η συμμαθήτρια του Β τον συστήνει ανεπιφύλλακτα διότι ρίχε αρρωστήσει τόσο, που δεν έσωσε να παέι να τον δεί αυτοπροσώπως...

Βέβαια, και αυτοί, σε μερικές περιπτώσεις, θυμίζουν πολύ τις φιγούρες του Αόρατου: όπως την εποχή που λέγόταν στο καραγκιοζοθέατρο:
"Αγγλοι, γάλλοι, πορτογάλλοι, σέρβοι βούλγαροι ρουμάνοι, πολωνοί: Όποιος σκοτώσει τον κατηραμένον όφιν θα πάρει χίλια φλουριά, την κόριν του πασά δια σύζυγον, και μετά τον θάνατον του πασά, θ' αναλάβει και τον θρόνον...". Άν θυμάμαι καλά, ο Αλέκος με τα κυδώνια (όπως αποκαλούσε ο Καραγκιόζης τον Αλέξανδρο το Μακεδόνα,) ξέκανε τον όφιν, αλλά έφυγε στην Περσία: οπότε καλοκάθησε πανω στον όφιν ο Καραγκιόζης, παντρεύτηκε την πριγκιπέσσα, αλλά το πώς έχασε τοοοσα λεπτά, και γιατί δεν έγινε ο ίδιος πασάς δεν μπόρεσα να το καταλάβω ποτέ... :cry: Α, και δεν επιβεβαιώνω κανέναν αναχρονισμό, ο αείμνηστος Σπαθάρης είχε αυτο το ταλέντο...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος LL--MM την Τρί Ιούλ 28, 2009 11:46 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
 #7487  από elena
 Τρί Ιούλ 28, 2009 8:42 pm
Ένα παραμύθι....φτιάξε ένα παραμύθι....με όλες αυτές τις φιγούρες!!!ένα παραμύθι με χαρούμενο τέλος...και που ξέρεις μπορεί να βρεις και λύση τελικά...όπως έκανε ο καραγκιόζης...πάντα τα κατάφερνε και έβρισκε λύσεις ,και όχι μόνο αυτό ,την έβγαζε και καθαρή :D

παίζω με τις φιγούρες και χάνομαι ....σε ένα παραμύθι...με ήρωες και ηρωίδες...με κακούς δράκους(που πάντα πεθαίνουν)με τρομερά φίδια(που οι ήρωες πάντα σκοτώνουν)...
τι και αν οι φιγούρες έχουν σκισμένα παντελόνια και τρύπια παπούτσια...πάντα πετυχαίνουν αυτό που θέλουν!!!και πάντα χαρίζουν γέλιο και αισιοδοξία στους ανθρώπους που υποφέρουν από πείνα,από πολέμους,από σκλαβιά...
παίρνουν τα προβλήματα και τα ελαχιστοποιούν,τα διακομωδούν,και έτσι δυναμώνουν τον κόσμο...
δεν αφήνουν κανέναν να χαθεί...
στολές με χρώματα, πολλά όμορφα χρώματα,χαρούμενα χρώματα...γιατί η ζωή δεν είναι μόνο μαύρο- άσπρο ...

ξεκουράζονται :) μέχρι το επόμενο παραμύθι που θα φτιάξουμε στο μυαλό μας,και θα ζωντανέψουν ΞΑΝΑ και ΞΑΝΑ για να μας χαρίσουν ,γέλιο,ελπίδα,αισιοδοξία και δύναμη για να συνεχίσουμε!!!! :)

άραγε ,τι θα έλεγε ο καραγκιόζης για όλους εμάς?
θα φτιάξω μιά σκηνή στην φαντασία μου ...και όταν είμαι έτοιμη θα σας την πω!!! :)

έγραψα κάποιες σκέψεις...δεν αναφέρομαι σε κανέναν :D :D

φιλιά σε όλους και να είμαστε πάντα καλά!!!
 #7488  από mary_d_ath
 Τρί Ιούλ 28, 2009 8:59 pm
Ας πω μία καλησπέρα κι ας επιστρέψω στις πολλές δουλειές μου (περιττό να σας πω ότι οι εργάτες μου έκαναν μπουρδέλο το σπίτι-χώματα παντού... :x ), μέχρι να έρθει ο Αύγουστος όπου θα εξαφανιστώ και επιστροφή ξανά το Σεπτέμβρη.
Μέχρι τότε καλό καλοκαίρι εύχομαι σε όλους/όλες!!

Και να σας πω κι ένα αστείο περιστατικό που έγινε σήμερα, καλά έχω "τρελό" αδερφό, απορώ που τα βρίσκει και τα λέει!! :lol:
Για άλλη μία φορά η ΕΥΔΑΠ αποφάσισε να κάνει επισκευές στο δίκτυο και αποφάσισε μόνη της να κόψει το νερό από τις 7 και μισή το πρωί μέχρι τις 5 το μεσημέρι!!
Το αφήνω ασχολίαστο... Ας μη βρίσω τώρα, δεν είναι σωστό! :P
Βρίσκω το τηλ των βλαβών και μηχανεύομαι συγχρόνως και μία καταπληκτική φάρσα για να τους κάνουμε μόνο που επειδή θα γελούσα με το που θα τους έλεγα, έβαλα τον αδερφό μου. Ο οποίος τελικά δεν κατάφερε να πει ό, τι του είπα αλλά βρίστηκε με τον υπάλληλο της ΕΥΔΑΠ.
Το κορυφαίο βέβαια έγινε μετά... :lol:
Στις 5 ακριβώς ήρθε το νερό!! Καταπληκτικό!! Μόνο που έβγαινε καφέ!! :lol: :lol:
Παίρνει τηλ ο αδερφός μου πάλι και λέει στην υπάλληλο "Πήρα να σας πω ότι ήρθε το νερό!! Σας ευχαριστούμε πολύ!!". Η υπάλληλος χάρηκε που κάποιος πήρε να πει "ευχαριστώ" σε μία γραμμή που συνήθως καλείς για να βρίσεις... :lol:

Και ο διάλογος ήταν πάνω κάτω ο εξής:

-Μόνο που υπάρχει πρόβλημα... Είναι καφέ, να ρωτήσω σε άλλο χρώμα δε βγαίνει;" :lol: :lol:
-Αφήστε το να τρέξει και θα επανέλθει...
-Μα, ναι το άφησα, ήπια κιόλας!! :lol:
-Τι εννοείτε ήπιατε;
-Μα διψούσα πολύ τόσες ώρες χωρίς νερό και είχαν τελειώσει και τα αποθέματα, δεν έκανε; Να ανησυχώ; Να πάω στο νοσοκομείο; Μη με ανησυχείτε τώρα...
Στο τέλος η καημένη η υπάλληλος του είπε ένα "δεν πειράζει που ήπιατε, δε νομίζω να πάθετε κάτι" και τον έκλεισε, μάλλον θα κατάλαβε ότι θέλαμε να γελάσουμε! :lol:

Το τι γέλιο ρίξαμε δεν περιγράφεται... :lol:

Τελοσπάντων, καληνύχτα σε όλους/όλες!!
Καλό ξημέρωμα!!
 #7489  από Maria77
 Τρί Ιούλ 28, 2009 9:52 pm
Να πω και εγώ μία βιαστική καλησπέρα :D :D :D
Σήμερα πάλι όλη μέρα έτρεχα...Το πρωί δουλειά και το απόγευμα για το σπίτι!!!

LL--MM μου, σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια! :D Επιτέλους πέρασε και αυτή η ώση/επεισόδιο, παρόλο που πήρε αρκετό διάστημα αυτήν την φορά! Σήμερα στην δουλειά καθόμουνα 7 ώρες στον υπολογιστή και δεν είχα καμία ενόχληση...σκεφτόμουνα πως ήμουν λίγο διάστημα πιο πριν που με τα 10 λεπτά στον υπολογιστή ξεκινούσαν φριχτοί πόνοι στα μάτια :( Ελπίζω να παραμείνω χωρίς ενοχλήσεις για αρκετό διάστημα τώρα... ;)

Έλενα βλέπω μαθαίνεις γρήγορα :D You are a good student :lol: :lol: Τώρα μου ήρθε στο μυαλό η Ζουμπουλία απο το "Παρα Πέντε" όταν προσπαθούσαν να της μάθουν αγγλικά! Το θυμάστε καθόλου?? είχε πολύ γέλιο :lol: :lol: Τί θυμάμαι και εγώ ώρες, ώρες... :roll: :roll: :shock:

Αorate, φοβερή η κατασκευή που έκανες! Μπράβο!! Θα πρέπει να σου πήρε αρκετό χρόνο! Καλή διασκέδαση!!

Όσο για τους παρείσακτους επιβάτες παρόλο που δεν θέλω να γίνομαι αγενής, μάλλον περάσανε το forum μας για ιστοσελίδα με ανέκδοτα!!! :lol: :shock: :? Μακάρι να ήταν έτσι απλά τα πράγματα και να μπαίναμε στην ιστοσελίδα αυτή απλά και μόνο για να γραφουμε ανέκδοτα!!!

Mary-d-ath, με έκανες και γέλασα πολύ με την πλάκα που κάνατε εσύ και ο αδερφός σου :lol: :lol: :lol: Μου άρεσε πολύ η ερώτηση εαν βγαίνει και σε άλλα χρώματα το νερό, εκτός απο καφέ :lol: :lol: :lol:

Τα φιλιά μου σε όλους/όλες! Καλή σας νύχτα :D
  • 1
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 2901