• ΚΑΨΙΜΑΤΑ

• Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
 #30910  από Ευτυχία
 Πέμ Ιουν 17, 2010 4:55 pm
απ'οταν ξεκίνησαν οι ζέστες εχω σε καθημερινή βάση (περιοδικά, οχι συνεχόμενα μέσα στη μερα) την αίσθηση καψίματος πότε στα πόδια κ πότε στα χέρια.
αυτη η αίσθηση συνοδευεται απο (περιοδικά πάλι) μουδιάσματα κ γενικότερη εξάντληση...
τη Δευτέρα που είχα ραντεβου με το γιατρό μου του περιέγραψα ολα αυτα τα συμπτώματα με το φόβο οτι .....υποτροπιάζω again.. μου είπε οτι ολοι οι άνθρωποι δυσφορούν με τη ζέστη ποσο μάλλον εγω με σκπ , οτι ολα αυτά τα συμπτώματα ειναι "φυσιολογικά" κ αναμενόμενα κ πως οταν κ αν κάνω υποτροπή θα το καταλάβω. Συγκεκριμένα μου είπε οτι οι περισσότεροι ασθενεις καταλαβαίνουν την υποτροπή ως κατι ασυνήθιστο..
δε ξερω τι να σου πω ειλικρινά.. νομίζω οτι το καλύτερο που εχεις να κάνεις είναι να ακολουθήσεις τη συμβουλη της litsa,..δροσερά ντουζακια κ οπωςδήποτε τηλεφωνο στο γιατρό
καλή δύναμη κ περαστικά
 #30917  από βικυ
 Πέμ Ιουν 17, 2010 6:36 pm
Εγω απο τον Οκτωβριο και για 3 μηνες περιπου ειχα καψιματα,οπως αυτα που μας λες petros.
Δεν ηταν υποτροπη,και η μαγνητικη που εκανα ηταν πολλη καλη,τιποτα καινουριο.
Τωρα παλι εχω ,αλλα δεν δινω σημασια γιατι ερχονται και φευγουν.
Φυσικα δεν ισχυουν τα ιδια για ολους μας,οποτε καντε ενα τηλ στον γιατρο σας για να ηρεμησετε!Ευχομαι να μην ειναι κατι σοβαρο.Αναμενουμε νεα!