• Την Προσοχή σας σχετικά με το NEUROASPIS PLP10

• Αλλές εγκεκριμένες ή μη αγωγές, χρήσιμα φαρμακευτικά & παραφαρμακευτικά σκευάσματα για την αντιμετώπιση της νόσου.
Αλλές εγκεκριμένες ή μη αγωγές, χρήσιμα φαρμακευτικά & παραφαρμακευτικά σκευάσματα για την αντιμετώπιση της νόσου.
 #114554  από Msa
 Παρ Ιαν 15, 2016 11:27 pm
Αυτό που θα πώ αν και ξέρω πως θα το γράψει στα παλιά του τα παπούτσια ο συγκεκριμένος κύριος(τουλάχιστον αυτό δείχνει η πράξη που έκανε)και αν και με κάποιο τρόπο μπορέσει να κάνει access το forum είναι το εξής...
Το χειρότερο που μπορείς να κάνεις σε ένα συνάνθρωπό σου είναι να τον βλέπεις ώς ένα μέσο για να επιτύχεις τους σκοπούς σου.Αμα θές διάβασε κύριε και την υπογραφή μου που έχω σε αυτό το forum εδώ.Είσαι από αυτούς που έχουνε αγάπη μόνο για δύναμη και τίποτα άλλο...Συγχαρητήρια.
 #114558  από ΝΤΙΑΝΑ
 Σάβ Ιαν 16, 2016 4:35 am
Κατι γινεται,κατι γινεται...
Θα προτιμουσα ομως να γινοταν με διαφορετικο τροπο και οχι με την εξαπατηση μας απο καποιον που θεωρουσαμε συνασθενη μας!
 #114562  από Γιάννης
 Σάβ Ιαν 16, 2016 9:36 am
Η πραγματική (και μοναδική) εξιλέωση υπάρχει, στείλε κανα δυό χιλιάδες μπουκάλια δωρεάν, ώστε, όσοι το ξεκίνησαν (δεν είμαι μέσα σ' αυτούς) να ολοκληρώσουν το εξάμηνο που "απαιτείται". Μετά, θα συνεκτιμήσω την αρχιδάτη (aka γενναία) οφείλω να ομολογήσω απολογία σου και θα το πάρω κι εγώ.
 #114573  από Κώστας
 Σάβ Ιαν 16, 2016 3:40 pm
Κύριε Ιωάννη,
Με εκπλήττετε με την ορθή ορθογραφία της λέξης συγγνώμη, καθ΄ ότι στο παρελθόν παρουσιάζατε άλλη εικόνα!
Δυστυχώς, δεν μπορείτε να βαπτίζετε «ατυχές συμβάν» κάτι που συνέβη από πρόθεση. Ατυχές, σημαίνει αυτό που στερείται τύχης. Εμμέσως λοιπόν πλην σαφώς ομολογείτε, πως η συμπεριφορά σας δεν είχε (για εσάς), το αναμενόμενο αποτέλεσμα. Δηλαδή σταθήκατε άτυχος! Προσωπικά δυσκολεύομαι ν΄ αποδεχθώ τη συγγνώμη σας, διότι πιστεύω πως δεν είναι αληθινή!
 #114574  από adrCy
 Σάβ Ιαν 16, 2016 4:04 pm
Κώστας έγραψε: Προσωπικά δυσκολεύομαι ν΄ αποδεχθώ τη συγγνώμη σας, διότι πιστεύω πως δεν είναι αληθινή!
Ψεύτικο προφίλ, ψεύτικη και η συγγνώμη. Λογικό μου ακούγεται
 #114579  από kath
 Σάβ Ιαν 16, 2016 9:37 pm
http://www.politis-news.com/cgibin/hweb ... V=articles

Εκει που χαζευα στο internet επεσα πανω σε αυτο. Δεν ξερω τι ισχυει απλα επειδη το βρηκα το δημοσιευω. Ειναι απο τον αυγουστο του 2015
 #114583  από Γιάννης
 Κυρ Ιαν 17, 2016 10:01 am
Ε ρε γλέντια.
Δυστυχώς, ακόμα και εδώ μέσα, σαν πανάκεια εμφανιζόταν. Δεν θέλω να παραβλέψω την αγωνία του κάθε μέλους για την κατάσταση της υγείας του αλλά καλώ τους πάντες πλέον να είναι υποψιασμένοι και να μην ακολουθούν άκριτα το "ο πνιγμένος απ' τα μαλλιά του πιάνεται". Ιδιαίτερα όσοι είστε σε καλή κινητική κατάσταση ανατρέξτε σε παλιότερες αναρτήσεις στο φόρουμ και θα καταλάβετε πόσοι (αυτοί παρασυρμένοι από γιατρούς), δοκίμασαν ότι φάρμακο υπήρχε και πήγαν χειρότερα. Τα συμπληρώματα, μπορεί να είναι πιο ακίνδυνα, αλλά λόγω αυτής της "αθωότητας", έχει ο καθένας την ευχέρεια να τα βαφτίσει "φάρμακο" και να πλουτίζει στην πλάτη μας, απλά ποντάροντας στο placebo effect.
Αλήθεια, όσοι αγοράσατε το συγκεκριμένο κατασκεύασμα, ανοίξτε ένα θεματάκι και μετρηθείτε για να δούμε πόσα κονόμησαν οι μάγκες και να κλάψουμε όλοι μαζί.
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8