ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!! Σημερα ,πηγα και εκανα την αιτηση μου....ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ

ΤΡΕΙΣ ΛΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΟΡΕΥΟΥΝ!!!-Ο ΧΟΡΤΑΤΟΣ , ΤΟΝ ΝΗΣΤΙΚΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ !!!
Σκλήρυνση κατά πλάκας
podiki έγραψε:καλή τύχη Άννα !! Και σε όλα τα παιδιά , ελπίζω να μην ταλαιπωρήθηκες ιδιαίτερα σήμεραΟχι και τοσο...Μολις πηγα το πρωι ,ειπα σε μια υπαλληλο το προβλημα μου....Αυτη ή δεν καταλαβε ή ηταν αναισθητη....μου λεει ''ολοι εδω εχουν προβλημα''....
ANNA ΔΕΣΠΟΤΟΠΟΥΛΟΥ έγραψε:...Πηγα σε μια αλλη ,με εμφανως μεγαλυτερο.....IQ....
ANNA ΔΕΣΠΟΤΟΠΟΥΛΟΥ έγραψε:... υγ.πώς βγαζουμε την καρτα πολιτικου αναπηρου???Θα πρέπει να περάσεις από την α' βάθμια υγειονομική επιτροπή της πρώην Νομαρχίας νυν περιφέρειας.
ANNA ΔΕΣΠΟΤΟΠΟΥΛΟΥ έγραψε:...Πηγα σε μια αλλη ,με εμφανως μεγαλυτερο.....IQ....
ANNA ΔΕΣΠΟΤΟΠΟΥΛΟΥ έγραψε:... υγ.πώς βγαζουμε την καρτα πολιτικου αναπηρου???Θα πρέπει να περάσεις από την α' βάθμια υγειονομική επιτροπή της πρώην Νομαρχίας νυν περιφέρειας.
Νικος έγραψε:Καλή επιτυχία στους διορισμούς παιδιά
maestro έγραψε:Από το Υπουργείο Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, καλούνται οι εκπαιδευτικοί - κλάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, που διαθέτουν τα τυπικά προσόντα της Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης να υποβάλουν Αίτηση-Δήλωση ένταξης στους πίνακες αναπληρωτών και ωρομίσθιων εκπαιδευτικών EAE σχολικού έτους 2011-2012 για τις δομές της ΕΑΕ στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.
Οι Αιτήσεις-Δηλώσεις υποβάλλονται στις κατά τόπους Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας ή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Η προθεσμία υποβολής των Αιτήσεων-Δηλώσεων ορίζεται από 20/07/2011 μέχρι 29/07/2011.
Για την εγκύκλιο και τις αιτήσεις πατήστε:
http://www.minedu.gov.gr/publications/d ... 110718.zip