• ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΕ 67% ΑΝΑΠΗΡΙΑ

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #56295  από maestro
 Σάβ Ιούλ 09, 2011 12:16 pm
Ευτυχία έγραψε:εγώ ακόμα δεν έχω πάει να κάνω την αίτηση, περιμένω να ..σπάσει η ζέστη... κ ο πολύς κόσμος αν κ μου φαίνεται βλακεία έκανα...καθώς απο εβδομάδα κάτι λένε για καύσωνα...
Ίσως άμα πας αρκετά πρωί, γύρω στις 7μιση να είσαι εκεί, σίγουρα δεν έχει ξεκινήσει η πολύ ζέστη..!
Ευτυχία έγραψε:....το πιστοποιητικό που εχω εγω ....απο την επιτροπή του ΙΚΑ που αναφέρει 67% αναπηρία κ........απομυελινωτική νόσος οχι σκπ...
Περίεργο γιατί οι γιατροί τις επιτροπής που αρκετές φορές είναι άσχετοι, συνήθως αντιγράφουν τις γνωματεύσεις από τα Δημόσια Νοσοκομεία..
Ευτυχία έγραψε: ... λεω να καταθέσω κ τα 2 ..χαρτιά ... λέτε να εχω πρόβλημα ? τι θα κάνατε στη θέση μου?
....
και εγώ 2 χαρτιά-πιστοποιητικά κατέθεσα,
1 αυτό του της επιτροπής του ΙΚΑ
και
1 που είχα βγάλει από την Νομαρχία (που χρησιμοποιώ για την εφορία και το πάσο για μειωμένα εισιτήρια)
 #56298  από maestro
 Σάβ Ιούλ 09, 2011 12:34 pm
nick1981 έγραψε:emena το πιστοποιητικο που πηρα απο την α βαθμια της νομαρχιας λεει απομυελινωτικη νοσος.
εδω κ 2 χρονια με αυτο με παιρνουν αναπληρωτη.ποτε δεν ειχα προβλημα!!!!!!μη φοβασαι μονο αυτο δωσε κ οχι του νοσοκομειου μη τους δημιουργησεις ανησυχια κ σε ταλαιπωρησουν......εξαλλου η εγκυκλιος λεει οτι θελει πιστοποιητικο α ή β βαθμιας...πως θα δεχτουν κ τα 2 στη δευτεροβαθμια???????????????
Στην εγκύκλιο γράφει στο:
ΚΕΦΑΛΑΙΟ Γ' ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
ΣΤΗΝ (Α) ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ,
στο 2):
Εκ νέου υποβολή δικαιολογητικών απαιτείται για την επιβεβαίωση των κάτωθι ιδιοτήτων:
---
2) των ειδικών κατηγοριών (ομόζυγη μεσογειακή αναιμία, δρεπανοκυτταρική αναιμία, μικροδρεπανοκυτταρική αναιμία, σκλήρυνση κατά πλάκας). Σε περίπτωση που έχει παρέλθει διετία από την έκδοση του πιστοποιητικού υγείας τησ Α/θμιας Υγειονομικής Επιτροπής μέχρι την καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων, θα πρέπει να προσκομίσουν νέο πιστοποιητικό.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Για τα πιστοποιητικά που έχουν χρόνια ισχύ(όπως αυτο του ΙΚΑ ν.2643), ακόμα κι αν έχει παρέλθει διετία από την έκδοσή τουσ, αρκεί ή προσκόμιση των εν λόγω πιστοποιητικών (δεν απαιτείται δηλαδή η προσκόμιση νέων).
Τώρα εάν δέχονται και τα υπόλοιπα πιστοποιητικά που γράφουν απομυελινωτική νόσος κλπ. αυτό είναι καλό.
Εν πάση περιπτώσει,
εύχομαι τα καλύτερα για όλους μας σε όλους τους τομείς
 #56557  από ΑΝΝΑ59
 Τετ Ιούλ 13, 2011 9:43 am
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ-ΣΥΜΠΑΣΧΟΝΤΕΣ!!!!!Πηγατε για την αιτηση????Εγω ,οχι ακομα!!!!Σκεφτομαι οτι δεν εχω ελπιδα να με παρουν ,εχει ζεστη,δεν μπορει κανεις να με συνοδεψει,ειναι και το θεμα της.......τουαλετας....,η πολυωρη αναμονη...Ξερει καποιος,αν μπορει να κατατεθει η αιτηση με mail ??? Και ,αν ναι,πώς δινουμε τα δικαιολογητικα ,τη γνωματευση της παθησης πχ ??? :romance-kisscheek:
 #56587  από elenipir
 Τετ Ιούλ 13, 2011 1:10 pm
podiki έγραψε:Άννα , θα πας και θα πεις πως έχεις πρόβλημα και θα μπεις πρώτη , μην γκρινιάζεις , πήγαινε να κάνεις τα χαρτιά σου , τόσον καιρό που δεν τα έκανες τι κατάλαβες ? Θα σου πω κάτι που εμένα μου έχει βγει σε καλό , όποια ευκαιρία βρεις μπροστά σου άρπαξέ την . Στην περίπτωσή μας χρειάζεται να έχεις θράσος και καθαρό μυαλό να εκμεταλλευτείς ο,τι πάρει το μάτι σου και το αυτί σου . Είναι θέμα επιβίωσης . Δεν σε μαλώνω , ε? Μην το πάρεις στραβά .
Αννουλα νομιζω οτι το ποντικακι εχει δικιο τρεχαααααααααααααααααα :romance-caress:
 #56595  από kath
 Τετ Ιούλ 13, 2011 4:41 pm
ANNA ΔΕΣΠΟΤΟΠΟΥΛΟΥ έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ-ΣΥΜΠΑΣΧΟΝΤΕΣ!!!!!Πηγατε για την αιτηση????Εγω ,οχι ακομα!!!!Σκεφτομαι οτι δεν εχω ελπιδα να με παρουν ,εχει ζεστη,δεν μπορει κανεις να με συνοδεψει,ειναι και το θεμα της.......τουαλετας....,η πολυωρη αναμονη...Ξερει καποιος,αν μπορει να κατατεθει η αιτηση με mail ??? Και ,αν ναι,πώς δινουμε τα δικαιολογητικα ,τη γνωματευση της παθησης πχ ??? :romance-kisscheek:
Αννα κ εγω πηγα κ την εκανα για πολλοστη φορα ασχετα αν δεν με εχουν παρει ποτε.Δεν θα πηγαινα αλλα μετα σκεφτηκα οτι αλλαζουν τοσο αποτομα κ ευκολα τα πραγματα που λεω μεσα σου,αν βγαλουν τιποτα καινουργιο στη φορα για να πεταξουν εξω κοσμο,του τυπου 'οσοι δεν εχουν κανει τα χαρτια τους δν εχουν δικαιωμα στην επομενη',τοτε τι γινεται? Μπορει να σκεφτηκα βλακωδως,ομως απο την αλλη ποτε δεν ξερεις.Οντως αν τους πεις το προβλημα θα σε αφησουν να περασεις πριν απο τους αλλους
 #56596  από Ευτυχία
 Τετ Ιούλ 13, 2011 4:57 pm
Άννα ... τώρα μπήκα στο φόρουμ κ είδα το μην σου... θέλω να πιστεύω οτι άκουσες το podiki και την eleni...... κ τώρα που γράφω να έχεις ηδη κάνει την αίτηση σου ..αν όχι προλαβαίνεις! αύριο λήγουν οι αιτήσεις κ σίγουρα θα δώσουν κ παράταση όπως κάθε χρόνο , λόγω ενστάσεων κλπ κλπ
αν ισχύσει τελικά αυτός ο νεος πίνακας στον οποίο λένε οτι θα είμαστε όλοι μέσα ( είτε με προϋπηρεσία , είτε μηδενικής ) τότε ..κ με βάση τη πρόταξη μας λόγω ms .. έχεις -κατα τη ταπεινή μου άποψη- ελπίδες...

καλά λεει η kath ..ποτέ δε ξέρεις με δαύτους.........

α! την αίτηση θα τη κάνεις σε οποιαδήποτε δευτεροβάθμια ή πρωτοβάθμια διεύθυνση - δε γίνονται δυστυχώς ηλεκτρονικά
εντωμεταξύ απ'ότι ξέρω στο κλάδο σου ( ΠΕ 03 ) δεν είναι πολλοί σε ειδική κατηγορία..

για δες

http://e-aitisi.sch.gr/

καλή επιτυχία

κ όπως πολύ ωραία κ σωστά είπε ο maestro : "εύχομαι τα καλύτερα για όλους μας σε όλους τους τομείς"
 #56599  από ΑΝΝΑ59
 Τετ Ιούλ 13, 2011 6:14 pm
:romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ!!!ΜΕ ΕΜΨΥΧΩΝΕΤΕ!!!!...Θα παω αυριο πρωι-πρωι !!!.....και για την ιστορια....απο συνασθενεις εμαθα,για την προταξη στους πινακες,μια φορα που εκανα ενδοφλεβια κορτιζονη στο Γενικο Κρατικο...Τυχαια δηλαδη...
 #56636  από ΑΝΝΑ59
 Πέμ Ιούλ 14, 2011 7:23 pm
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!! Σημερα ,πηγα και εκανα την αιτηση μου....ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl:
 #56639  από ΑΝΝΑ59
 Πέμ Ιούλ 14, 2011 7:55 pm
podiki έγραψε:καλή τύχη Άννα !! Και σε όλα τα παιδιά , ελπίζω να μην ταλαιπωρήθηκες ιδιαίτερα σήμερα :romance-kisscheek:
Οχι και τοσο...Μολις πηγα το πρωι ,ειπα σε μια υπαλληλο το προβλημα μου....Αυτη ή δεν καταλαβε ή ηταν αναισθητη....μου λεει ''ολοι εδω εχουν προβλημα''.... :o Της ξαναεξηγησα....''θα δουμε'',ειπε....Περιμενα λιγο και μετα μπουκαρισα!!!!!!!!Πηγα σε μια αλλη ,με εμφανως μεγαλυτερο.....IQ....που με εξυπηρετησε αμεσως....να ειναι καλα!!!!!Εδειξε κατανοηση και ενδιαφερον....ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΤΥΧΗ και παλι....ΝΑ ΣΤΡΑΒΩΘΕΙ Ο :angry-devil: ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ!!!! :romance-kisscheek: υγ.πώς βγαζουμε την καρτα πολιτικου αναπηρου???
 #56642  από maestro
 Πέμ Ιούλ 14, 2011 8:32 pm
ANNA ΔΕΣΠΟΤΟΠΟΥΛΟΥ έγραψε:...Πηγα σε μια αλλη ,με εμφανως μεγαλυτερο.....IQ....
:laughing-rolling:
ANNA ΔΕΣΠΟΤΟΠΟΥΛΟΥ έγραψε:... υγ.πώς βγαζουμε την καρτα πολιτικου αναπηρου???
Θα πρέπει να περάσεις από την α' βάθμια υγειονομική επιτροπή της πρώην Νομαρχίας νυν περιφέρειας.
Δες εδώ καλύτερα:
http://amea-blog.blogspot.com/2010/09/2010_14.html
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 12