• NEUROASPIS PLP10

• Αλλές εγκεκριμένες ή μη αγωγές, χρήσιμα φαρμακευτικά & παραφαρμακευτικά σκευάσματα για την αντιμετώπιση της νόσου.
Αλλές εγκεκριμένες ή μη αγωγές, χρήσιμα φαρμακευτικά & παραφαρμακευτικά σκευάσματα για την αντιμετώπιση της νόσου.
 #111895  από mplearkouda
 Σάβ Ιουν 20, 2015 9:40 pm
Πρωτη και τελευταια μαλλον δοκιμή απέτυχε παταγωδώς. Έχω και υπερευαίσθητο στομάχι. Έκανα εμετό. Δεν ξαναήπια πιο αηδιαστικό πράμα...Μπλιαχ :emojis-13:
Επιπλέον γιατί δεν γράφει επάνω στο κουτί ή μέσα στο εσώκλειστο φύλλο οδηγιών που κατασκευάζεται αυτό το σκεύασμα? Κυπριακή εταιρεία μεν το διαχειρίζεται, αλλά δεν γράφει ποια εταιρεία το κατασκευάζει και που.
 #111896  από Yiannis
 Σάβ Ιουν 20, 2015 9:53 pm
mplearkouda έγραψε:Πρωτη και τελευταια μαλλον δοκιμή απέτυχε παταγωδώς. Έχω και υπερευαίσθητο στομάχι. Έκανα εμετό. Δεν ξαναήπια πιο αηδιαστικό πράμα...Μπλιαχ :emojis-13:
Επιπλέον γιατί δεν γράφει επάνω στο κουτί ή μέσα στο εσώκλειστο φύλλο οδηγιών που κατασκευάζεται αυτό το σκεύασμα? Κυπριακή εταιρεία μεν το διαχειρίζεται, αλλά δεν γράφει ποια εταιρεία το κατασκευάζει και που.

Αγαπητη μας φυλη μα αφου πριν το αρχισεις το κατηγορεις περιμενες να σου αρεσει? Αυτοι που το πινουν και πιστευουν οτι θα ζησουν καλυτερα δεν τους απασχολει αυτο ... Κανεις αλλος δεν σχολιασε η τον απασχολησε αυτο. Κατι ακομα... δεν το πινεις για διασκεδαση και διαλεγεις αυτο που σου αρεσει.. Ξαναδοκιμασε το ισως αλλαξεις γνωμη... θα σε κανει καλα. Παρε και λιγο γαλατακι αμεσως μετα και το στομαχι θα το ξεχασει.
 #111897  από adrCy
 Σάβ Ιουν 20, 2015 10:06 pm
mplearkouda έγραψε:Πρωτη και τελευταια μαλλον δοκιμή απέτυχε παταγωδώς. Έχω και υπερευαίσθητο στομάχι. Έκανα εμετό. Δεν ξαναήπια πιο αηδιαστικό πράμα...Μπλιαχ :emojis-13:
δοκίμασε το με χυμό! εγω όσα σκευάσματα παίρνω υπο μορφή σκόνης αλλά και υγρής μορφής τα πίνω με χυμό! Βεβαια, για το συγκεκριμένο δεν ξερω καθώς δεν το εχω δοκιμασει ακόμη αλλα πιστευω οτι με χυμο θα είναι καλύτερα.
:)
 #111900  από nanablue
 Σάβ Ιουν 20, 2015 10:41 pm
Εμένα δεν με νοιάζει που φτιάχνεται, το συνήθισα και μια χαρα, παρα να τρυπιεμαι προτιμώ να πίνω αυτό. Η ενέργεια που μου δίνει είναι απίστευτη..
Δοκίμασα να παίρνω λίγο το πρωί και λίγο το βράδυ μέχρι να το συνιθήσω.
Δεν έχω ξαναδεί τα μαλιά μου τόσο δυνατα!
 #111902  από adrCy
 Σάβ Ιουν 20, 2015 10:44 pm
nanablue έγραψε:Εμένα δεν με νοιάζει που φτιάχνεται, το συνήθισα και μια χαρα, παρα να τρυπιεμαι προτιμώ να πίνω αυτό. Η ενέργεια που μου δίνει είναι απίστευτη..
Δοκίμασα να παίρνω λίγο το πρωί και λίγο το βράδυ μέχρι να το συνιθήσω.
Δεν έχω ξαναδεί τα μαλιά μου τόσο δυνατα!
πόσο καιρό το παίρνεις?
 #111903  από nanablue
 Σάβ Ιουν 20, 2015 10:52 pm
Είμαι στο 2o
 #111905  από litsa
 Σάβ Ιουν 20, 2015 11:49 pm
παιδιά το ίδιο συμβαίνει και με τις βιταμίνες, στην αρχή, έπρεπε αφού τις είχα πιει, να φάω κατι , λίγα αμύγδαλα, ώστε να σταματήσει η τυχόν ''ανακατωσούρα''

τίποτα δεν είναι εύκολο... όλα θέλουν την υπομονή και την επιμονή!!

επίσης, αυτό σημαίνει ότι το στομάχι θέλει την βοηθειούλα του !!!

φιλιά και καλή συνέχεια!! εύχομαι να βοηθήσει!!

και που ξέρεις, μπορεί να το παρω και εγώ... κάποια στιγμή, (εγώ ακόμα παίρνω το σχήμα βιταμινών.. )
 #111927  από goldmine
 Δευ Ιουν 22, 2015 10:03 am
Kalimera paidia!!! xairomai gia ta kala nea pou diabazw alla xairomai perissotero gia mia fili pou grafei: dunamwsan ta malllia mou!!!

Sumperasma: tha to parw kai egw mpas kai ksanapoktisw ta plousia ksan8a mallia pou exasa sta 18!!!! :emojis-19:

Fiilia se olous, stay positive kai ola tha pane kala!
 #112001  από maria E
 Παρ Ιουν 26, 2015 12:58 am
Και εκει που πηραμε λιγη χαρα με αυτο το σκευασμα που φαινεται ελπιδοφορο,ερχεται η πρωτη κεραμιδα οτι πρεπει να παραγγειλουμε τουλαχιστον 12 μπουκαλια με 500 ευρω....Διαφορετικα αναμενουμε....
Και μολις παιρνουμε την αποφαση οτι θα πουλησουμε το κορμι μας για να βρουμε τα λεφτα τσακ μπαμ,ερχεται η αλλη κεραμιδα οτι το σκευασμα εχει ασχημη γευση και ισως να μην μπορουμε να το πιουμε...
Ενα πραγμα θελω να πω..
ΑΜΑΝ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!
 #112003  από Στάθης
 Παρ Ιουν 26, 2015 9:41 am
maria E έγραψε:Και εκει που πηραμε λιγη χαρα με αυτο το σκευασμα που φαινεται ελπιδοφορο,ερχεται η πρωτη κεραμιδα οτι πρεπει να παραγγειλουμε τουλαχιστον 12 μπουκαλια με 500 ευρω....Διαφορετικα αναμενουμε....
Και μολις παιρνουμε την αποφαση οτι θα πουλησουμε το κορμι μας για να βρουμε τα λεφτα τσακ μπαμ,ερχεται η αλλη κεραμιδα οτι το σκευασμα εχει ασχημη γευση και ισως να μην μπορουμε να το πιουμε...
Ενα πραγμα θελω να πω..
ΑΜΑΝ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!
Το πρώτο εμπόδιο λύνεται... με το να μαζευτούμε πολλοί να βάλουμε από λίγα ο καθένας για να πάρουμε το set των 12 και να μοιραστούμε τα μπουκαλάκια έκαστος... :smile-drink:

Έτσι το πολύ πολύ να πουλήσουμε καμιά ξεχασμένη τσαγιέρα σε Bazaar... :smile-cash:

Το άλλο, δεν λύνεται, αλλά αυτό που έχω παρατηρήσει από μικρό παιδί είναι πως ότι με ζορίζει στην γεύση, διατροφικά κάνει καλό στην υγεία :emojis-13:
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 23