• Μαγνητική Τομογραφία

• Συζητήσεις για ιατρικές, διαγνωστικές και άλλες απαραίτητες εξετάσεις της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Συζητήσεις για ιατρικές, διαγνωστικές και άλλες απαραίτητες εξετάσεις της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #6771  από Lena
 Πέμ Ιούλ 02, 2009 8:50 pm
αντε Φωτη ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΟΥ ΤΩΡΑ .ΜΑΚΑΡΙ ΝΑΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ!!!
 #6782  από Fotis
 Παρ Ιούλ 03, 2009 10:54 am
Έχω ευχάριστα νέα! Πήρα την μαγνητική χτες και το αποτέλεσμα ήταν πολύ καλό. Συγκεκριμένα έδειχνε ότι κάποιες εστίες είναι σταθερές ενώ 2-3 έχουν φύγει! (έχουν περάσει τρεις μήνες από την προηγούμενη μαγνητική)

Χάρηκα πολύ για αυτό, καθώς αυτό σημαίνει ότι προς το παρόν δεν χρειάζεται να ξεκινήσω Avonex.

Είδα και τον γιατρό μου, όπου έκανα και νέα εξέταση προκλητών δυναμικών. Βέβαια σε πρώτη φάση δεν είδε κάποια ιδιαίτερη διαφοροποίηση σε αυτή την εξέταση, αλλά και μόνο το αποτέλεσμα της μαγνητικής είναι θετικό και σημαίνει ότι μάλλον έκανε δουλειά η κορτιζόνη και ότι ο οργανισμός το πολεμάει καλά. Περιμένω την Δευτέρα οπότε και θα έχει μελετήσει καλύτερα την εξέταση των οπτικών δυναμικών.

Θα πρέπει όμως να αναφέρω ότι ο γιατρός δεν ενθουσιάστηκε τόσο όσο εγώ, αλλά υποθέτω ότι αυτό είναι φυσιολογικό. Μου είπε επίσης ότι εκτιμά ότι στο μέλλον θα χρειαστεί να ξεκινήσω θεραπεία, παρά το ότι προς το παρόν έχουμε περιθώριο να μην το κάνουμε.

Οπότε μπορώ τουλάχιστον να προγραμματίσω τις διακοπές μου και τις γενικότερες δραστηριότητες του επόμενου διαστήματος χωρίς το άγχος των φαρμάκων.
 #6798  από Lena
 Παρ Ιούλ 03, 2009 10:37 pm
ΦΩΤΗ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. ΠΡΟΣΠΑΘΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΒΡΕΙ ΔΕΥΤΕΡΗ (ΜΗ ΓΕΝΟΙΤΟ ΩΣΗ) ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟ ΡΟΛΟ. ΠΑΩ ΚΑΙ ΓΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΣΥΝΤΟΜΑ. ΑΓΧΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΘΩΣ ΠΕΡΑΣΑΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ. ΟΜΩΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΑ!!!
 #6815  από Fotis
 Σάβ Ιούλ 04, 2009 6:18 pm
Εύχομαι να πάνε όλα καλά και για εσένα. Το άγχος είναι μεγάλος εχθρός όλων μας και όχι μόνο δικός μας. Δυστυχώς έχει γεμίσει ο κόσμος αυτοάνοσα...και το άγχος έχει συμβάλει πάρα πολύ σε αυτό.
 #11831  από ΡΕΝΑ
 Παρ Νοέμ 20, 2009 2:36 pm
michaelz21789 έγραψε:Ρε παιδια? τι τεχνολογια εχετε εκει στα νοτια? εγω κανω 15λ για τν αυχενα και 20λ για εγκεφαλο. και εχω και μουσικη! 8-) 8-) 8-) ημαστε cool εμεισ οι βορειοι! χεχεχεχε
Bρε michaelz21789 για πες μου που πας και την κάνεις???Γιατί όπου να'ναι θα κάνω και εγώ μαγνητική.....(κ τρέμω δεν σου κρύβω) :o

:mrgreen: :mrgreen: