• Καφεδάκι στο mall ή μπριζολάδικο;

• Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
 #84642  από soulla
 Πέμ Ιαν 24, 2013 7:19 pm
:violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble: ΤΟΜΑΡΙΑ :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble:
 #84643  από ΑΝΝΑ59
 Πέμ Ιαν 24, 2013 7:25 pm
soulla έγραψε::violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble: ΤΟΜΑΡΙΑ :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble:
Μη ζηλευεις φιλεναδα !!!!!! :romance-caress: :romance-caress: :romance-caress: :romance-caress: :romance-caress: :romance-caress: Θα ερθω στη Λεμεσο και θα παμε να φαμε σεφταλια...μεχρι σκασμου !!!!! :laughing-rolling: Θελω, ομως, και απο αυτη την ωραια μπυρα , που εχετε εκει !!!! Μου αρεσε πολυυυυυυυ.........!!!!!!!!!!!!
 #84645  από soulla
 Πέμ Ιαν 24, 2013 7:32 pm
Εικόνα
 #84646  από ΑΝΝΑ59
 Πέμ Ιαν 24, 2013 7:33 pm
soulla έγραψε:Εικόνα
Δεν βλεπω τιποτα !!!!!!!
 #84647  από κατερινα 55
 Πέμ Ιαν 24, 2013 7:41 pm
ΑΝΝΑ59 έγραψε:
Δεν βλεπω τιποτα !!!!!!!
Αννα,τραγούδι σου έβαλε η soylla :)

#84649  από soulla
 Πέμ Ιαν 24, 2013 7:44 pm
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΟΥ :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΠΩς ΜΕ ΞΕΡΕΙς ΒΡΕ???????????????/ΤΙ ΜΟΥ ΚΡΥΒΕΙς ΜΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙς?????????? :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ :romance-kisscheek:
http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9 ... 8rU4hrsVrM

ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΕΝΑ ΚΕΡΑΣΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥς....ΑΛΛΑ ΑΚΟΥΓΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΟΥ ΛΕς ΚΑΙ ΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ :romance-kisscheek:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος soulla την Πέμ Ιαν 24, 2013 7:55 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
 #84651  από κατερινα 55
 Πέμ Ιαν 24, 2013 7:52 pm
soylla μου :romance-kisscheek: ,δεν σε παρακολουθώ.Απλά έχω ανακαλύψει ότι όταν θέλουμε να απαντήσουμε με παράθεση,εμφανίζονται τα στοιχεία.Έτσι έκανα και είδα ότι είχες τα στοιχεία του τραγουδιού.Απλώς είχες πατήσει και img +[youtube][/youtube]
Θα συναντηθούμε κάποια στιγμή,δεν υπάρχει περίπτωση :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
 #84654  από ΑΝΝΑ59
 Πέμ Ιαν 24, 2013 7:54 pm
κατερινα 55 έγραψε:
ΑΝΝΑ59 έγραψε:
Δεν βλεπω τιποτα !!!!!!!
Αννα,τραγούδι σου έβαλε η soylla :)

:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: Απο τα αγαπημενα μου !!!! ΘΕΛΩ , ομως, να ακουσω ΚΑΙ εκεινο που εστειλε η Soylla !!!!!!!!!
 #84687  από Γιάννης
 Παρ Ιαν 25, 2013 10:56 am
Λοιπόν, έχουμε και λέμε... Κυριακή 27/1/13 ώρα 13.30
Ο ΒΛΑΧΟΣ
Μπριζόλες-χωριάτικες πίτες
Καραμανλή 1 & 17 Νοέμβρη 11 Μελίσσια
απέναντι από το περίπτερο της πλατείας του αη Γιώργη
όποιον και να ρωτήσετε στα Μελίσσια θα σας πει που είναι η πλατεία

Παρακαλώ να είστε ακριβείς στην προσέλευση για διάφορους λόγους
1. Για να μην περιμένουν σα μαλάκες οι υπόλοιποι κοιτάζοντας τα μπριζολίδια να ψήνονται
2. Κυριακή μεσημέρι θα είναι, θα έχει κόσμο, όσο νωρίτερα φάμε τόσο καλύτερα
3. Για να πάμε μετά απέναντι για καφέ
 #84700  από ΑΝΝΑ59
 Παρ Ιαν 25, 2013 12:19 pm
Γιάννης έγραψε:Λοιπόν, έχουμε και λέμε... Κυριακή 27/1/13 ώρα 13.30
Ο ΒΛΑΧΟΣ
Μπριζόλες-χωριάτικες πίτες
Καραμανλή 1 & 17 Νοέμβρη 11 Μελίσσια
απέναντι από το περίπτερο της πλατείας του αη Γιώργη
όποιον και να ρωτήσετε στα Μελίσσια θα σας πει που είναι η πλατεία

Παρακαλώ να είστε ακριβείς στην προσέλευση για διάφορους λόγους
1. Για να μην περιμένουν σα μαλάκες οι υπόλοιποι κοιτάζοντας τα μπριζολίδια να ψήνονται
2. Κυριακή μεσημέρι θα είναι, θα έχει κόσμο, όσο νωρίτερα φάμε τόσο καλύτερα
3. Για να πάμε μετά απέναντι για καφέ
Εγινεεεεε !!!!!!!!! Αρχηγεεεεε.......!!!!!!!!
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 13