Αννα μου δίκιο έχεις....sorry....το ξέρω δεν πρέπει να μας παίρνει απο κάτω σε καμιά περίπτωση....αλλά ρε γαμώτο οι Σαββατόβραδες μοναχικές συνειδητοποιήσεις, αρκετές φορές λειτουργούν εις βάρος μας....
Σήμερα όμως είναι μια αλλη μέρα, φωτεινή και προχωρούμε με αισιοδοξία και ελπίδα για τα καλύτερα που περιμένουμε ολοι μας....
Αν υπάρχει οδός προς το Καλύτερο, απαιτεί μια πλήρη θέαση του Χειρότερου.....
Ποτέ μου δεν περίμενα πως οι ψυχρές λέξεις στο λευκό μιάς οθόνης μπορούν να σ κάνουν να νοιώσεις τόση αποδοχή, κατανόηση και μια θαλπωρηηη που απογειώνει.
Αχ βρε μιμικαμ ποιά είσαι τελικά? Πόσο δίκιο έχεις γι αυτά τα μοναχικά Σαββατόβραδα..
Σωστή στην τελική η Αννούλα όμως.
Πάμε με τον νεαρό για μάθημα αυτοκινήτου στην αλάνα και το απόγευμα βόλτα παραλία για καφεδάκι. Κόπιασε Άννα.
Πάμε με τον νεαρό για μάθημα αυτοκινήτου στην αλάνα και το απόγευμα βόλτα παραλία για καφεδάκι. Κόπιασε Άννα.[/quote] Εφτασαααααααααααααααααααα........
ΤΡΕΙΣ ΛΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΟΡΕΥΟΥΝ!!!-Ο ΧΟΡΤΑΤΟΣ , ΤΟΝ ΝΗΣΤΙΚΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ !!!
Νικο , αν θυμαμαι καλα , σημερα ...ειναι τα γενεθλια του Χαριτωνα !!!!!!!!! Σωστα ????? Να τον χαιρεσαι !!!!! Να τα χιλιασει ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ !!!!!!! Να εχει επιτυχιες ...ΠΑΝΤΟΥ και ΠΑΝΤΑ !!!!!Ευχομαι , μεσα απο την καρδια μου , να τον ξεχασει εντελως αυτη η .......βρωμο-αρρωστια !!!!!!!Κι εσυ να εχεις δυναμη για να τον στηριζεις!!!!!
ΤΡΕΙΣ ΛΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΟΡΕΥΟΥΝ!!!-Ο ΧΟΡΤΑΤΟΣ , ΤΟΝ ΝΗΣΤΙΚΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ !!!
Αννα μου σε ευχαριστώ απο τα βάθη της ψυχής μου.
Ναι σήμερα κλείνει τα 18 του και 457 μέρες χωρίς επισόδειο.
Καλημέρα και σου εύχομαι νάσαι πάντα καλά, ευδιάθετη και θετική για να δίνεις χαρά στους άλλους.
Νίκο Πολύχρονος ο Χαρίτων.. Να τον χαίρεστε... Να είναι πάντα καλύτερα απ'όσο θα θέλετε... Να έχει καλή ΖΩΗ...
Και εσύ να είσαι πάντα ένα δυνατό στήριγμα στην ζωή του..
Δεν έχει σημασία πόσες ανάσες πήρες στην ζωή σου......αλλά πόσες φορές σου κόπηκε η ανάσα........