• Συνάντηση

• Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
 #78225  από Γιάννης
 Δευ Σεπ 24, 2012 10:02 am
maria E έγραψε:Ειστε ολοι γελοιοι
Γίδι μπεεεεεεεεεεεεεεεεε

Brazil Μένια Ματίνα χάρηκα που σας γνώρισα, ελπίζω η παρουσία σας στις συναντήσεις να έχει μια σταθερότητα

Κώστας έγραψε:Γιάννη, τι στοίχημα βάζεις ότι θα σε πείσουμε να οργανώσεις και την επόμενη συνάντηση.
Οι συντριπτική πλειοψηφία όσων δίνουμε σταθερά το παρών μιλάμε ούτως ή άλλως, επιμένω σε ανοιχτές συναντήσεις γιατί από ψυχοθεραπευτικής άποψης πιστεύω στο "να βρισκόμαστε" αλλά αυτό το γαμοmall... το βαρέθηκα

Ρε κεπακο, αυτή η μπεκάτσα που έβαλες στο άβαταρ τι συμβολίζει;
 #78227  από ΑΝΝΑ59
 Δευ Σεπ 24, 2012 10:12 am
Γιαννη, ο λαος του φορουμ, σε εχρισε υπευθυνο συναντησεων !!!!! Αφου βαρεθηκες το Mall, βρες αλλο μερος !!!!!!!!!! Σε εμπιστευομαι !!!!!!!!!!! :bow-yellow: Με τιμη !!!!!!!!!! ΚΕΠΑΚΑΝΝΑ :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor:
 #78228  από Γιάννης
 Δευ Σεπ 24, 2012 10:23 am
Ειδικά το φαγητό στο συγκεκριμένο μαγαζί το έχω τσεκάρει τρεις φορές και όλο ξεχνάω τελικά πόσο χάλια είναι. Ένα club 10 γιούρια ΕΛΕΕΙΝΟ.
Την επόμενη, έστω κι αν βρεθούμε εκεί, για μάσα θα πάμε αλλού
 #78229  από κατερινα 55
 Δευ Σεπ 24, 2012 10:26 am
Εικόνα

ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑ!!!!
Αχ τι ωραία που ήταν εχθές.
Έτσι για να βλέπουν ορισμένες ψυχές τι χάσανε. :whistle:
όχι ΑΝΝΑ δεν λέω για σένα)Γιάννη σκέψου άλλον τόπο συνάντησης,να μην έχει σφήκες και εγώ θα έρθω με τσουρεκάκια βρε :teasing-neener: :teasing-neener:
Brazil :) Μένια :) Ματίνα :) και admin μας ;) χάρηκα πολύ κι εγώ που σας γνώρισα!!!!
 #78230  από ΑΝΝΑ59
 Δευ Σεπ 24, 2012 10:30 am
Γιάννης έγραψε:Ειδικά το φαγητό στο συγκεκριμένο μαγαζί το έχω τσεκάρει τρεις φορές και όλο ξεχνάω τελικά πόσο χάλια είναι. Ένα club 10 γιούρια ΕΛΕΕΙΝΟ.
Την επόμενη, έστω κι αν βρεθούμε εκεί, για μάσα θα πάμε αλλού
Καλα το καταλαβα !!!!!! Δεν σ'αρεσει το φαγητο, εκει !!!!!!!!!...... :teasing-neener:
 #78231  από Γιάννης
 Δευ Σεπ 24, 2012 10:34 am
Πρωτίστως δε μ' αρέσει το mall-μέταλο-τσιμέντο-γυαλί
 #78232  από ΑΝΝΑ59
 Δευ Σεπ 24, 2012 10:41 am
κατερινα 55 έγραψε:Εικόνα

ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑ!!!!
Αχ τι ωραία που ήταν εχθές.
Έτσι για να βλέπουν ορισμένες ψυχές τι χάσανε. :whistle:
όχι ΑΝΝΑ δεν λέω για σένα)Γιάννη σκέψου άλλον τόπο συνάντησης,να μην έχει σφήκες και εγώ θα έρθω με τσουρεκάκια βρε :teasing-neener: :teasing-neener:
Brazil :) Μένια :) Ματίνα :) και admin μας ;) χάρηκα πολύ κι εγώ που σας γνώρισα!!!!
:romance-heartsthree: :romance-heartsthree: :romance-heartsthree: Κατερινακι !!!!! Τα ειδα τα...ψιλα γραμματα !!!! Ως γνωστον, κοντα βλεπω !!!!!!! Μακρια δεν βλεπω !!!!!!! :romance-kisscheek:
 #78233  από ΑΝΝΑ59
 Δευ Σεπ 24, 2012 10:43 am
Γιάννης έγραψε:Πρωτίστως δε μ' αρέσει το mall-μέταλο-τσιμέντο-γυαλί
Γεια στο στομα σου....λαθος...γεια στο χερι σου !!!!!!!!! :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: Ουτε κι εμενα μ'αρεσει ! Μου αρεσει , ομως, η παρεα σας, γι αυτο ερχομαι !!!!!! Βρες αλλο μερος , λεμε !!!!!!!!!!!!
 #78239  από Γιάννης
 Δευ Σεπ 24, 2012 11:33 am
Υπάρχουν λογιών λογιών αντικειμενικές δυσκολίες και για όσους κινούνται με τα ΜΜΜ και για όσους έχουμε κινητικά προβλήματα και πρέπει να παρκάρουμε πολύ κοντά στο σημείο συνάντησης.
 #78244  από Κώστας
 Δευ Σεπ 24, 2012 12:36 pm
Σιγά ρε Γιάννη!
δε ζητάμε και πολλά!

Ένα ταβερνάκι ας πούμε που...

Νάχει εύκολη πρόσβαση (τρένο, λεωφορείο), τα οποία θα κάνουν στάση στην αυλόπορτά του.
Νάχει τουαλέττα στα δυο μέτρα από εκεί που θα καθόμαστε.
Νάχει άνετες καρέκλες να μη πιάνεται ο κ---ς μας
Νάχει νόστιμους μεζέδες
Νάχει φθηνούς μεζέδες
Να μην έχει πολύ φασαρία για να μπορούμε να μιλάμε άνετα
Να μην έχει άλλους πελάτες οι οποίοι θα πρέπει ν΄ ανεχτούν τα γέλια μας
Να έχει άφθονο και δωρεάν χώρο parking
Να βάζει τη μουσική που θέλουμε εμείς
Να μη σερβίρει γλυκό στο τέλος γιατί θάχουμε φάει της Κατερίνας
Να μην είναι κτισμένο από γυαλί και μέταλλο
Νάναι ισόγειο και όχι σε όροφο
Νάχει κληματαριά στην αυλή του και γιασεμί στο μανδρότοιχό του
Α! Και νάναι κοντά στα σπίτια μας!!!!!