• xapakia apo to 2011

• Η τελευταίες εξελίξεις και νέα επικαιρότητας γύρω από την πάθηση της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Η τελευταίες εξελίξεις και νέα επικαιρότητας γύρω από την πάθηση της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #49822  από Νικος
 Τετ Μαρ 23, 2011 4:02 pm
Ναι , πήρε έγκρισή για την Ευρώπη αλλά όχι σαν πρώτης γραμμής θεραπεία όπως στην Αμερική
και μας χαροποιεί ιδιαίτερα η αφοσίωση όλων όσων συμμετείχαν στα προγράμματα κλινικής ανάπτυξης και κυρίως των ίδιων των συμμετεχόντων
και εμένα θα με χαροποιούσε αν κερνούσαν κανένα καφεδάκι αλλά που.................
 #49832  από searcher
 Τετ Μαρ 23, 2011 5:26 pm
Νικος έγραψε:Ναι , πήρε έγκρισή για την Ευρώπη αλλά όχι σαν πρώτης γραμμής θεραπεία όπως στην Αμερική
επειδη κατι μου ξεφυγε μαλλον στην αναγνωση τι ακριβως εννοεις;

Νικος έγραψε:και εμένα θα με χαροποιούσε αν κερνούσαν κανένα καφεδάκι αλλά που.................
καλα αμα περιμενεις καφε απο αυτους μαλλον θα πεθανεις απο πααααρα πολυ βαθια γερατια και οχι απο την σκληρυνση
για αυτο αγορασε τον μονος σου να τον πιεις στα σιγουρα
 #49861  από ΑΘΗΝΑ
 Πέμ Μαρ 24, 2011 12:25 am
Εγώ είχα ακούσει ότι τα χάπια θα τα δώσουν τον Οκτώβριο του 2011 , αυτό που δεν ξέρω ποιες θα είναι οι παρενέργειες από τα χάπια μήπως έχει ακούσει κανένας κάτι ??
:text-thankyouyellow:
 #49868  από Νικος
 Πέμ Μαρ 24, 2011 8:40 am
Δεν σου ξέφυγε κάτι, το συγκεκριμένο άρθρο δεν το αναφέρει
στην Ευρώπη θα γίνεται συνταγογράφηση σε 2 περιπτώσεις
  • Για RR-MS που δεν ανταποκρίνεται στα υπάρχοντα φαρμακευτικά σκευάσματα
  • Σε πολύ επιθετικές και ταχέως εξελισσόμενες περιπτώσεις Relapsing Remeting MS
Γίνεται συζήτηση αν θα πρέπει να χορηγείται και σε Primary Progressive MS
Η έρευνα που αφορά αυτήν την κατηγορία θα δώσει αποτελέσματα το 2013

Ο Αμερικάνικος FDA έχει δώσει πρόταση για πρώτης γραμμής θεραπεία, που θα πει ότι αφορά όλες τις περιπτώσεις RRMS , εγώ συμφωνώ με τον ΕΜΕΑ

Για παρενέργειες απο προσωπική εμπειρία είναι ημικρανίες
 #50016  από searcher
 Παρ Μαρ 25, 2011 9:27 pm
εγινε Νικο ευχαριστω πολυ για τις διευκρινισεις σου
 #50331  από Lena
 Πέμ Μαρ 31, 2011 1:32 pm
ποντικι χαιρετε!
Αν σου ειναι ευκολο κανε το COPY -PASTE για μας που δεν εχουμε κωδικους να μπουμε στο FACEBOOK.