λοιπον mitsos83 και Κατερίνα 55, δεν συνεβαλα στο να σας χαλάσω το Σ-Κ και ο admin απομακρυνε το θεμα για να μην στεναχωριεστε!Αφου λοιπόν περνάει(οπου να ναι) το σαββατοκυριακό ας γράψω .....
γιατι δεν παθαινουν οπτικη νευριτιδα ατομα με αυξημενη ενδοκρανια πίεση??με οφθαλμοπαθεια graveς???
και γιατι μπορει να παθουν ασθενείς με λύκο ???
να σταματησουν την εξελιξη της νόσου ....τώρα γιατί πρεπει να βαλουν σε ταμπελα αυτα που λες εσυ...τι να πω?
α!και την κορτιζονη μου την δινουν σε σοβαρές ωσεις ελπιζοντας οτι θα την σταματησει (βλέπεις τουλαχιστον εγω θελω να διαρκουν όσο γινεται λιγότερο
αν εχεις την καλοσυνη λυσε μου μια απορία : εσας οι γιατροι της χενφα σας λένε να σταματάτε την <αλλή> θεραπεία??και αν παθετε κάτι να μην παρετε κορτιζόνη???
Hans Christian Andersen έγραψε:αυτό που με ενδιαφέρει είναι ότι η επέμβαση απελευθέρωσης φαίνεται να δίνει στο νευρικό σύστημα την δυνατότητα να βελτιώσει τις αναστρέψιμες βλάβες.αυτό όντως είναι ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ,ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ για οσους απο μας εχουν/με κινητικα προβλήματα(εννοώ να μην περιμενουμε βελτιωση στα ήδη εγκατεστημενα προβλήματα μας ).
Hans Christian Andersen έγραψε:καλώς κάνεις και δεν παίρνεις όρκο, μπες εδώ http://ccsvitalk.gr/blog/ κατέβα κάτω δεξιά και κλίκαρε το tag οπτική νευρίτιδααν εννοείς την διάταση των αμφιβληστροειδικών φλεβών ως αιτία οπτικής νευριτιδας , αδυνατώ να το καταλαβω

γιατι δεν παθαινουν οπτικη νευριτιδα ατομα με αυξημενη ενδοκρανια πίεση??με οφθαλμοπαθεια graveς???
και γιατι μπορει να παθουν ασθενείς με λύκο ???
Hans Christian Andersen έγραψε:οι κόντρες σας όμως αυτές των πιστων και των οπαδών που προσπαθούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις εις βάρος της αντίπαλης θρησκείας δεν με ενδιαφέρουνθα με τρελλανεις τώρα??Προσωπικά με την είσοδο μου στο φορουμ βίωσα το αντίθετο....διάφοροι (πολλοί εχουν αποχωρήσει) να μου υποδεικνυουν ότι δεν εχω σκπ, αλλά χενφα.....
Hans Christian Andersen έγραψε:θα είχαν όμως οι νευρολόγοι να βάλουν ταμπέλα στα ιατρεία τους “δεν υπάρχει καμιά ένδειξη ότι η πολλαπλή σκλήρυνση είναι αυτοάνοση, δεν έχει αποδειχθεί καμιά επίδραση των ανοσοκατασταλτικών και της κορτιζόνης στην εξέλιξη της πολλαπλής σκλήρυνσης και στην αναπηρία”ρε συ εμενα μου παν ότι μάλλον ειναι αυτοανοση, μου παν ότι με τα φαρμακα ελπιζουν
να σταματησουν την εξελιξη της νόσου ....τώρα γιατί πρεπει να βαλουν σε ταμπελα αυτα που λες εσυ...τι να πω?

α!και την κορτιζονη μου την δινουν σε σοβαρές ωσεις ελπιζοντας οτι θα την σταματησει (βλέπεις τουλαχιστον εγω θελω να διαρκουν όσο γινεται λιγότερο
αν εχεις την καλοσυνη λυσε μου μια απορία : εσας οι γιατροι της χενφα σας λένε να σταματάτε την <αλλή> θεραπεία??και αν παθετε κάτι να μην παρετε κορτιζόνη???