• Επόμενη συνάντηση

• Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
 #4113  από LL--MM
 Σάβ Μάιος 16, 2009 2:04 pm
Proteine esy ena méros, me ta aparaitita dedoména kai kanonizetai étsi. A, xehasa: xreiazomaste kai anapaytikes karekles, polythrones mallon... Kotzam dikigoros, de xriazesai dekaniki sti skepsi, opws merikoi-merikoi :lol: apo ton isa :x ... :P
 #4148  από elena
 Δευ Μάιος 18, 2009 9:35 am
καλημέρα σας!!!καλή εβδομάδα!!!! :D ελπίζω να είστε όλοι καλά :D πως πάνε τα κέφια?τα ψυχολογικά,τα σωματικά,τα αισθηματικά.... :?: ελπίζω καλά ...γιατί εξαφανιστήκατε όλοι το
Σαββατοκύριακο :?:
τελικά τι έχει αποφασιστεί για την συνάντηση της Κυριακής?θα μας ενημερώσει κάποιος?
Στάθη ,σήκω από το κρεββάτι γρήγορα :!: Μιμίκα σε πλάκωσε το πάπλωμα?
LL-MM χαλαρή σε βρίσκω,για οργανώσου :!:
Περιμένω ανακοίνωση άμεσα!τεμπέληδες....πια!!!

Υ.Γ.Γιώργο άσε την μπουγάτσα από τα χέρια...θα το πω της γυναίκας σου!!!
(είμαι στο απέναντι γραφείο και σε βλέπω) :D :D :D :D
 #4151  από elena
 Δευ Μάιος 18, 2009 10:25 am
[youtube]LtfOxzvMCj4[/youtube]
O Σάκης σε βίντεο-κλιπ με μερικά από τα μέλη του forum σε βρεφική ηλικία :D :D
ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΛΟΙΠΟΝ Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΡΕΛΛΑ :!: :!: :!:

Υ.Γ.το παιδάκι με τα σηκωμένα μαλλιά μαντέψτε ποιό είναι :?: :D
 #4152  από ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΡΩΤΟΓΕΡΟΣ
 Δευ Μάιος 18, 2009 11:18 am
Αγαπητό κορίτσι δυστυχώς η πρωινή μπουγάτσα τελείωσε , στο γραφείο ήρθα πριν από λίγο και το αγόρι με τα σηκωμένα μαλλιά δεν ξέρω ποιος είναι .
 #4153  από maraki12
 Δευ Μάιος 18, 2009 11:42 am
Καλημέρα!
Έχω σπάσει το μυαλό μου να βρω ένα μέρος με τις προδιαγραφές που λέτε αλλά...
Τα μόνα που μου έρχονται (αν δε θέλετε Mall, Golden Hall κλπ.)
είναι στο ισόγειο του Attica αλλά είναι αρκετά ακριβό :)
και σε καμιά παραλία Γλυφάδας έτσι που καλοκαιριάζει με πρόσβαση από το τραμ ταμταραμ :)
αλλά δε θυμάμαι ονόματα..
Για να ακούω προτάσεις γιατι πολύ μου τεμπελιάσατε.. ;)
 #4155  από elena
 Δευ Μάιος 18, 2009 12:27 pm
Γιώργο καλή η απάντηση,3 σε 1, :D :D
Maraki12 στην Γλυφάδα υπάρχουν αμέτρητες καφετέριες εκτός από την παραλία και στο κέντρο της Γλυφάδας,ο Στάθης ξέρει καλύτερα...υπάρχει η Ωκεανίδα στην Βουλιαγμένη,το RIBAS στην
Βάρκιζα...δεν ξέρω όμως κατά πόσο η πρόσβαση διευκολύνει,γιατί οι περισσότεροι νομίζω μένουν κέντρο Αθήνας και κάπου τριγύρω....ωραία στην Γλυφάδα είναι στα ΔΕΛΦΙΝΙΑ ,απέξω είναι η στάση του τράμ ,έχει τουαλέτα στο ισόγειο,και αναπαυτικές καρέκλες,θέα στην μαρίνα με τα γιωτ(που ξέρετε μπορεί να πετύχουμε κάτι καλό )το λούνα παρκ είναι δύο βήματα ,μπορούμε να πάμε... ;)

Υ.Γ.συντονιστήτε να αποφασίσουμε,καλά παιδιά!!!!
 #4166  από αλεξανδρα
 Δευ Μάιος 18, 2009 2:21 pm
Στην μαρινα του Π.Φαληρου δεν ειναι ασχημα σταματαει και το τραμ απεξω,και εχει αρκετα cafe,χωρις σκαλες,ολα ειναι στο ισογειο και εντος του παρκου παρκιγκ.....
 #4167  από αλεξανδρα
 Δευ Μάιος 18, 2009 2:29 pm
Εαν θελετε μπορω να κατεβω το απογευμα στην μαρινα διπλα απο το σπιτι μου ειναι να ριξω μια ματια στο τι μας καλειπτει και αυριο το πρωι θα σας ανακοινωσω τα αποτελασματα του exit poll..... :D
 #4192  από ioanna_melina
 Δευ Μάιος 18, 2009 11:42 pm
Ισχύει λοιπόν 24/5? Εγώ τότε θα βρίσκομαι Αθήνα για ένα σεμινάριο εικαστικής ψυχοθεραπείας!τέλεια! :D Όμως παρακαλώ να γράψετε την ημερομηνία την τελική,επειδή δε θέλω πάλι να το χάσω! :(
Κοίταξα στα γρήγορα τη συζήτηση και κατάλαβα ψάχνουμε μέρος συνάντησης...αλλά τώρα δεν μπορώ να σκεφτώ επειδή πήρε το μάτι μου κάτι για γλυκά και αποπροσανατολίστηκα! :P είμαι τρελή γλυκατζού! :P :D :D :D
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 16