• Προβληματισμός...

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.

Το http://www.mssociety.gr είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ γι αυτούς που έχουν MS

Έχω MS και Συμφωνώ
6
17%
Έχω MS και Διαφωνώ
13
37%
Έχω MS και Δεν με απασχολεί
14
40%
Δεν έχω MS
2
6%
 #3261  από ΜΙΜΙΚΑ
 Πέμ Απρ 30, 2009 3:56 pm
Στάtrix κι εσύ ??? Πορωθήκατε όλοι με την εξουσία :shock: !!! τς τς τς
 #3271  από elena
 Πέμ Απρ 30, 2009 6:11 pm
τώρα το όνομα Σταtrix από που βγαίνει?το έχεις κάνει σε στυλ ,αστερίξ ,ας πούμε?

καλέ εγώ έχω όραμα για αυτό το forum!
για να καταλάβετε ,εχω σκεφτεί,όταν μπαίνεις στην ιστοσελίδα μας ,να ξεκινάει να παίζει μουσική αυτομάτως.... :!:
ΟΧΙ,δεν προσπαθώ να σας εντυπωσιάσω,το έχω δει,και σε άλλες ιστοσελίδες...θα είναι κάτι σαν τον ύμνο του forum :!:
έχω σκέφτει να βάλουμε και μασκότ του forum....Π.Χ το τέτοιο ...καλέ του Νικολάρα :!:
το κρέμλιν του....
για πες εσύ τι ιδέες έχεις ..Σταtrix :?:
 #3278  από elena
 Πέμ Απρ 30, 2009 7:09 pm
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΡΩΤΟΓΕΡΟΣ έγραψε:Να πω και εγω την δική μου ηλικία . Είμαι 42 γουαουα.
την ηλικία σου ,την έγραψα προηγουμένος ,Γιώργο,δεν παρακολουθείς μου φαίνεται :!:
καλά 42 δεν ήσουν πέρυσι που γράφτηκες στο forum :?:
μην κρύβουμε χρόνια :!:
 #3281  από ΜΙΜΙΚΑ
 Πέμ Απρ 30, 2009 7:42 pm
Α πα πα !!! Φαρμάκι στάζει το forum !!! :lol:
Αριελ ντροπή! : oops: :lol: Και θες και να εκλεγείς :roll: (δυσαρεστείς τους πιθανούς ψηφοφόρους σου - :idea: χαμόγελα και καλοσύνες βρε! - μπας και πάρεις με το μέρος και το Γιώργο - σσσττ μην ακούσει 8-) )
 #3282  από LL--MM
 Πέμ Απρ 30, 2009 7:47 pm
Ηρεμία στα θρανία! Επειδή δε μπορώ ν' ανέβω τόοοοσα σκαλιά μέχρι να βρω πανω το βήμα της Βουλής, δε σημαινει ότι η Ψαρουδα-Μπενάκη έχει κάτι που δεν έχω εγώ :P :!:

Εγώ έχω κατι που δεν έχει αυτή: ΣΚΠ...
 #3283  από ΜΙΜΙΚΑ
 Πέμ Απρ 30, 2009 7:55 pm
Α έχετε ξεφύγει τελείως όλοι ;) !

Πού πήγε η Αριελ? Ετοιμάζει την προεκλογική της ομιλία?

Και πότε επιτέλους θα κλείσουν αυτές οι ρημαδοκάλπες? Νυχτώνει για 2η φορά. Μπα για όνομα του Θεού! Αυτό δεν είναι δημοψήφισμα - είναι μαραθώνιος. Ασε που ψηφίσαμε μόνο εμείς κι εμείς. Εχετε πάρει είδηση ότι παίζουμε μόνοι μας :lol: ?

Και πού είναι ο αρχηγός? Ποτίζει τις δάφνες του?
 #3285  από Στάθης
 Πέμ Απρ 30, 2009 8:12 pm
Matrix + Στάθης = Σtatrix !

Είχα πάει με τον Μορφέα για καφέ, να μου δώσει την ευλογία του (και στην κυρία Triniti να ποτίσει τις περιβόητες δάφνες)!

ΥΓ. Mr aorate, χαλασμένο τηλέφωνο .... ούτε θυμάμαι το θέμα :D :D
 #3286  από elena
 Πέμ Απρ 30, 2009 8:15 pm
SUPER MARKET πήγα για μισή ώρα...τι έγινε? :D
το αστείο ξέρετε ποιό είναι ,ότι ο φουκαράς ο αόρατος,έναν προβληματιζμό ,είχε που ήθελε να λύσει και τον πήραμε και τον κάναμε.....
τώρα καθίστε να δείτε ,θα πιάσουμε τις ηλικίες :!: μεγάλα γλέντια....
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9