• Καφεδάκι (και ότι προκύψει) στο Mall;

• Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
 #54568  από ΜΙΜΙΚΑ
 Τετ Ιουν 15, 2011 12:07 am
Κατά τις 12 θα είμαι κι εγώ εκεί, ίσως με καινούργιο σκούτερ (γιατί το παλιό -μάλλον- το ξέκανα :shhh: )
 #54569  από ΜΙΜΙΚΑ
 Τετ Ιουν 15, 2011 12:09 am
Α! Θα έχω μαζί και την κόρη μου (10,7). Αν έχετε κάποιο αντίστοιχο σε ηλικία φέρτε το για να τα στείλουμε σινεμά :eusa-dance:
 #54575  από FANTOMAS
 Τετ Ιουν 15, 2011 10:29 am
Γιάννης έγραψε:Αν μιλάμε για το mall, θα μας στοιχίσει ακριβά το πάρκινγκ, σε σχέση με την κυριακή που με 3 ευρώ κάθεσαι όσο γουστάρεις. Για όσους δεν γνωρίζουν, συνήθως κλείνουμε πεντάωρα και βάλε. Την πρώτη φορά, οι τελευταίοι φύγαμε μετά από 7 ώρες.
Επίσης να σημειώσω, οτι σάββατο οι καφετέριες θα έχουν σαφώς περισσότερο κόσμο λόγω καταστημάτων.
Δεν έχω αντίρρηση, απλά επειδή στο mall συνήθως μαζευόμαστε πολλοί, φοβάμαι (είμαι σίγουρος) μήπως δυσκολευτούμε να ενώσουμε τραπέζια.

ακούτε τον παλιό :character-oldtimer: , κάτι παραπάνω ξέρει
 #54593  από Γιάννης
 Τετ Ιουν 15, 2011 1:18 pm
Άσε φαντομά δεν πειράζει, άλλαξαν τα πράγματα
Ακούστε τι έγινε, χθες το βράδυ, εμφανίστηκε στον ύπνο μου ένας άγγελος εξ ουρανού. Τα φτερά του ήταν ροζ και μιλούσε ρώσικα. Εγώ με τα ρώσικα καμμία σχέση αλλά ως δια μαγείας τα καταλάβαινα όλα, μου είπε λοιπόν
Джон, для удовлетворения субботу в 11.00 и большая добрая воля видеть Вас и кто будет участвовать в заседании
που σημαίνει
Γιάννη, να συναντηθείτε το Σάββατο στις 11.00 και μεγάλο καλό θα δεις εσύ και όσοι θα συμμετέχουν στη συνάντηση

όπερ μεθερμηνευόμενο
Σάββατο στις 11.00 στις καφετέριες του Mall στον 3ο όροφο
Όσοι δεν γνωρίζετε κανέναν ζητείστε με π.μ τηλέφωνο

Θα δούμε σε ποια καφετέρια θα καθήσουμε

Να δηλώνουμε σιγά σιγά συμμετοχή για να ξέρουμε πόσες θέσεις να κρατήσουμε
 #54596  από elenipir
 Τετ Ιουν 15, 2011 2:35 pm
Посмотрите на нас стать сильным и узнать Россию !!!!!!
Правда только то, что вы сказали, ангел;;; :teasing-neener: :teasing-neener:
ОК Ну, я буду там в 11:00 :eusa-dance:
και η μεταφραση ...... :teasing-neener:

κοιτα που μας καταντησες στα γεραματα να μαθουμε και ρωσικα !!!!!!
Για πες ομως την αληθεια μονο αυτα σου ειπε ο αγγελος ??? :teasing-neener: :teasing-neener:
οκ λοιπον εγω θα ειμαι εκει στις 11:00 :eusa-dance:
 #54601  από ΑΝΝΑ59
 Τετ Ιουν 15, 2011 3:03 pm
ΑΥΤΟΣ Ο ΡΩΣΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ,ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ,ΑΛΛΟΥΣ ΒΟΗΘΑΕΙ ΑΛΛΟΥΣ ΟΧΙ ! ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΕΧΩ ΝΑ ΤΑΧΤΟΠΟΙΗΣΩ ΚΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ :angry-cussing: :angry-cussingblack: :angry-cussing: :angry-banghead: γ....την ατυχια μου !!! ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ, ΔΕΝ ΒΟΗΘΗΣΕ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ !!! ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ MALL !!! ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΚΑΛΑΑΑΑΑΑ...!!! ΘΕΛΩ ΛΕΠΤΟΜΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ !!! υγ.αν,λεω,αν γινει κανενα θαυμα και μπορεσω να ερθω αργοτερα ,μεχρι ποια ωρα θα μεινετε ???
 #54609  από ΑΝΝΑ59
 Τετ Ιουν 15, 2011 4:42 pm
Ειχε και βαθεια ,βαθεια φωνη ??? Και...τα ματακια τσιτωμενα ??? Το μετωπο πλατυ ??? Οι ριζες των μαλλιων ......πισω,πισω στο κεφαλι του ??? Αν ,ναι, τοτε σιγουρα αυτης της οικογενειας ηταν !!! Σιγουρα :angelic-pink: :angelic-pink: :angelic-pink: υγ.ειμαι χαζοχαρουμενη αυτη την ωρα και τα βλεπω ολα αστεια :laughing-rolling: πριν απο λιγο εκανα το betaferon μου ! για μερικα λεπτα εζησα την ψευδαισθηση της ''θεραπειας'' :laughing-rolling: θα περασει ομως :laughing-rolling:
 #54626  από billios
 Τετ Ιουν 15, 2011 6:49 pm
Valsam75 έγραψε:Απο Κορυδαλλο αλλος να παμε μαζι ?
εγωωω!! λογω δουλειας ομως εκεινη την ημερα μπορει ανα πασα στιγμη να φυγω οποτε μαλλον δεν βολευει γιατι θα παρω καποιον στο λαιμο μου...
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 11