• Επιστολή στον υπουργό υγείας

• Η πάθηση της Χρόνιας Εγκεφαλονωτιαίας Φλεβικής Ανεπάρκειας, η θεωρία της και η θεραπεία της.
Η πάθηση της Χρόνιας Εγκεφαλονωτιαίας Φλεβικής Ανεπάρκειας, η θεωρία της και η θεραπεία της.
 #46206  από admin
 Σάβ Ιαν 08, 2011 12:22 pm
Τα σχόλια περιττέυουν.....
Συνημμένα
portohex.jpg
portohex.jpg (195.47 KiB) Προβλήθηκε 1259 φορές
agiovasilema.jpg
agiovasilema.jpg (166.85 KiB) Προβλήθηκε 1258 φορές
elladanews.jpg
elladanews.jpg (157.22 KiB) Προβλήθηκε 1258 φορές
inews.jpg
inews.jpg (206.03 KiB) Προβλήθηκε 1260 φορές
tromaktiko.jpg
tromaktiko.jpg (190.42 KiB) Προβλήθηκε 1259 φορές
 #46229  από FANTOMAS
 Σάβ Ιαν 08, 2011 8:45 pm
:greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow:

ΕΥΓΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ :clap:
 #46285  από geor.gia
 Κυρ Ιαν 09, 2011 5:49 pm
Εξαιρετική κίνηση :-D μολις εστειλα υπογραφη :) αν και αργησα πολυ να το δω :oops:

λενε οτι καμια φορα απο κει που δε το περιμενεις ερχεται... λετε αυτη τη φορα να κανουν κατι σημαντικο εκει που δε το περιμεναμε?
 #46292  από Blessed!
 Κυρ Ιαν 09, 2011 7:14 pm
Καλησπέρα και Καλή χρονιά σε όλους!

Mortal engine και λοιποί, θα μπορούσε η κίνηση αυτή να προωθηθεί και στην τηλεόραση?
Πιστεύω πχ ο Λαζόπουλος και οι Ράδιο Αρβύλα θα το παρουσίαζαν και με αιχμηρό τρόπο μάλιστα. Άλλες εκπομπές/ ειδήσεις? Τί λέτε, μας εξυπηρετεί ?

Χαίρομαι που αρχίζει να κλονίζεται το κατεστημένο, κάπου θα μας οδηγήσει !
 #46302  από mortal_engine
 Κυρ Ιαν 09, 2011 9:39 pm
Θα συμφωνήσω. Οι προαναφερόμενες εκπομπές στηρίζονται στον ευκαιριακό εντυπωσιασμό παρά στον ουσιαστικό προβληματισμό. Τηλεοπτικές εκπομπές του δεύτερου είδους σπανίζουν και έχουν συνήθως πολιτικο-οικονομικό προσανατολισμό.
Μεταξύ σοβαρού-αστείου σκεφτόμουν κανέναν ανερχόμενο σκηνοθέτη ντοκιμαντέρ για πιθανή ταινία κατά τα πρότυπα του Μάικλ Μουρ. Νομίζω υπάρχουν δυο-τρεις αξιόλογοι Έλληνες με διακρίσεις σε περιφερειακά φεστιβάλ.

Μέχρι τότε, ως πότε να περιμένω νέα μηνύματα; 127 ο δείκτης.
 #46311  από Blessed!
 Δευ Ιαν 10, 2011 1:00 am
sou έγραψε:Φαντάζομαι το προβληματισμένο (ή προβληματικό;) κοινό θα το ακούσει, θα πάρει τη χαρακτηριστική φάτσα ανωτέρου ανθρώπου και 20 δευτερόλεπτα αργότερα δε θα θυμάται κανένας τίποτα. Στη συνέχεια θα το πιάσουν οι μεταμεσημβρινές κάργιες και θα το απαξιώσουν. Δε λέμε για την κλαδριμπίνη και τη φραπελιά καλύτερα; Στο τέλος θα λένε ότι τα παίρνουμε κιόλας. Ή μήπως το λένε από τώρα;

Στον Καναδά είχε παιχτεί από την τηλεόραση, ωστόσο υπάρχουν κάποιες θεμελιώδεις διαφορές:

Άλλο Λωζάνη, άλλο Κοζάνη.
Άλλο Φλόριδα, άλλο Φλώρινα.
Άλλο CTV, άλλο Alpha TV.

Αφήστε που 2-3 μήνες μετά η Καναδική βουλή απαγόρευσε τις έρευνες και τις επεμβάσεις...
Γεια σου Σταύρο,

Η αλήθεια είναι ότι αυτό είναι το προφίλ της τηλεόρασης (γι'αυτό και δεν την έχω βάλει στην πρίζα ακόμη!) απλά σκέφτηκα μήπως ο ''θόρυβος'' βοηθήσει κάπως.

Για την κλαδριμπίνη, ευχαριστώ, δεν θα πάρω ούτε και θα ξοδέψω χρόνο προς συζήτηση! χεχε!

ΕΣΥ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ, με το αίσθημα ευθύνης που σε χαρακτηρίζει και το αντιλαμβανόμαστε. Εάν κάποιος δεν έχει ακόμη αρκετά διευρυμένο ορίζοντα ώστε να το κατανοήσει, είναι πρόβλημα του και μπορεί να διατηρεί όσα έχουν ήδη καταρρεύσει.

Παράδοξο, αλλά οι άνθρωποι διατηρούν και βολεύονται σε άρρωστες καταστάσεις, ενώ θέλουν να βγούν στην επιφάνεια.
 #46313  από Blessed!
 Δευ Ιαν 10, 2011 1:25 am
mortal_engine έγραψε:Θα συμφωνήσω. Οι προαναφερόμενες εκπομπές στηρίζονται στον ευκαιριακό εντυπωσιασμό παρά στον ουσιαστικό προβληματισμό. Τηλεοπτικές εκπομπές του δεύτερου είδους σπανίζουν και έχουν συνήθως πολιτικο-οικονομικό προσανατολισμό.
Μεταξύ σοβαρού-αστείου σκεφτόμουν κανέναν ανερχόμενο σκηνοθέτη ντοκιμαντέρ για πιθανή ταινία κατά τα πρότυπα του Μάικλ Μουρ. Νομίζω υπάρχουν δυο-τρεις αξιόλογοι Έλληνες με διακρίσεις σε περιφερειακά φεστιβάλ.

Μέχρι τότε, ως πότε να περιμένω νέα μηνύματα; 127 ο δείκτης.
Οκ, καταλαβαίνω. 'Εχει ενδιαφέρον το θέμα της ταινίας.
Πολύ λίγο το 127, αλλιώς το περίμενα..
Ακόμη και να κάνει κανείς φάρμακα και όχι ΧΕΝΦΑ, πρέπει να γίνει κατανοητό ότι με το να υποστηρίζεις μια νέα προσέγγιση ΒΟΗΘΑΣ και ΑΣΚΕΙΣ πίεση στο να προχωρήσει και να αλλάξει μια κατάσταση που ΔΕΝ σου έχει δώσει λύσεις.

π.χ. εγώ κάνω διατροφή κλπ- δεν έχω κάνει ΧΕΝΦΑ, το παρακολουθώ με ενδιαφέρον προς το παρόν.

Και μόνο όμως στην Ελπίδα, την πιθανότητα Αλλαγής και στην εξεύρεση Λύσης σε μία βαλτωμένη κατάσταση (φαρμακευτική αντιμετώπιση ΣΚΠ) ...

Λέω ΝΑΙ και ΥΠΟΓΡΑΦΩ !!!
 #46324  από elenipir
 Δευ Ιαν 10, 2011 1:09 pm
οκ ειμαι και εγω μεσα !!!!
Για να δουμε τι θα γινει :think:
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 14