• Καφεδάκι θα ξαναπιούμε?

• Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
 #43912  από Π.Μ79
 Πέμ Νοέμ 25, 2010 11:58 am
Αλήτες, κάτω τα χέρια απ'το κουκλάκι :mrgreen: :mrgreen:

Το μελεκούνι δεν έχω ιδέα τι είναι, αλλά κάτι μου φέρνει σε γλυκό, οπότε πάω πάσο.

Γιάννη πίστεψέ με, ο καφές εκεί είναι ο καλύτερος που έχεις πιει, ειδικά αν μιλάμε για espresso.

Αν πιεις από κει και πάλι δε θες ξανά, τότε σηκώνω τα χέρια ψηλά.

Καλά θα περάσουμε πάλι :greetings-clappingyellow:
 #43918  από geor.gia
 Πέμ Νοέμ 25, 2010 12:26 pm
βρυκολακες παραλαγή? (γτ εγω για καφε κανω ορεξη οχι για αιμα :obscene-smokingpimp: )
 #43923  από Genovefa®
 Πέμ Νοέμ 25, 2010 1:10 pm
Μη μου τεντωσετε το φιλαρακι μου (Γιάννης) με εσπρεσακια και του κανετε τα νευρα ντιζες!
Αααα,και μη ξεχνιομαστε.PHOTO!!!!
 #43929  από Π.Μ79
 Πέμ Νοέμ 25, 2010 1:41 pm
Genovefa® έγραψε:Μη μου τεντωσετε το φιλαρακι μου (Γιάννης) με εσπρεσακια και του κανετε τα νευρα ντιζες!
Δηλαδή όποιος πίνει εσπρέσσο, τσιτώνει?

Εγώ πίνω 3-4 τριπλούς και τετραπλούς κάθε μέρα και κοιμάμαι σαν πουλάκι.

Επίσης βρίζω μόνο τους ταρίφες, τους πολιτικούς, τη γειτόνισσα που δε με αφήνει να χαϊδέψω το σκυλάκι της και πρότινος το νευρολόγο μου που τσίριζε για τη ΧΕΝΦΑ.

Κατά τα άλλα είμαι καλά, ήρεμος και βρίζω σαν όλους τους νταλικέρηδες... ε... ε... τον κόσμο ήθελα να πω. :D
 #43943  από Γιάννης
 Πέμ Νοέμ 25, 2010 3:44 pm
Genovefa® έγραψε:Μη μου τεντωσετε το φιλαρακι μου (Γιάννης) με εσπρεσακια και του κανετε τα νευρα ντιζες!
Αχ ρε φιλενάδα πως θα ήθελα να σε γνωρίσω από κοντά... :romance-kisscheek:
Για φωτο θα κανονίσω
Paris Michaelides έγραψε:Το μελεκούνι δεν έχω ιδέα τι είναι, αλλά κάτι μου φέρνει σε γλυκό, οπότε πάω πάσο.
Για να είμαστε ξηγημένοι Πάρη, όποιος διανοηθεί να ακουμπήσει το μελεκούνι μου θ' αποθάνει :violence-rambo:
 #43944  από FANTOMAS
 Πέμ Νοέμ 25, 2010 4:23 pm
θα κάνει καποιος το κόπο να γράψει για τρόπους πρόσβασης ????
 #43948  από Π.Μ79
 Πέμ Νοέμ 25, 2010 5:43 pm
FANTOMAS έγραψε:θα κάνει καποιος το κόπο να γράψει για τρόπους πρόσβασης ????
Λεπόν:

1) Με Ηλεκτρικό: Το πιο κοντινό είναι η πλατεία Βικτωρίας και με ταξί είναι 5 λεπτά.

2) Με Μετρό: Το πιο κοντινό είναι η Ομόνοια και με ταξί 5 λεπτά.

3) Με Λεωφορείο:

035 ΑΝΩ ΚΥΨΕΛΗ - ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ - ΤΑΥΡΟΣ

060 ΜΟΥΣΕΙΟ - ΑΚΑΔΗΜΙΑ - ΛΥΚΑΒΗΤΤΟΣ (ΚΥΚΛΙΚΗ)

Και τα 2 λεωφορεία περνούν από την Πλατεία Εξαρχείων.

4) Με αμάξι:

α) Κατεβαίνοντας την Αλεξάνδρας προς Πατησίων: Στο ύψος του Πεδίου του Άρεως, στρίβετε στο φανάρι αριστερά, στην Σπυρίδωνος Τρικούπη, η οποία καταλήγει στην Πλατεία.
Το φανάρι για να το βρείτε εύκολα, έχει εκεί μία Τράπεζα Πειραιώς.

β) Ανεβαίνοντας την Αλεξάνδρας, στρίβετε στο ίδιο φανάρι αλλά δεξιά. :D

γ) Όσοι έρχονται από Πανεπιστημίου, στρίβετε δεξιά στην Εμμανουήλ Μπενάκη, μετά το ΦΙΞ και το ξενοδοχείο Τιτάνια, τα οποία είναι επί της Πανεπιστημίου.
Περνάτε το φανάρι της Ακαδημίας, περνάτε το φανάρι της Σόλωνος, περνάτε άλλο ένα φανάρι της Αντρέα Μεταξά, στο επόμενο STOP στρίβετε αριστερά και καταλήγει στην Πλατεία Εξαρχείων.

δ) Όσοι έρχεστε από δυτικά, θα πιάσετε την Ακαδημίας, στρίβετε αριστερά στην Εμμανουήλ Μπενάκη και ακολουθείτε τα ίδια βήματα με το (γ).

5) Με ταξί όποιος είναι να έρθει, με το που πει ''Πλατεία Εξαρχείων'' όλοι ξέρουν. Αν δείτε κανένα ταξιτζή κουτοπόνηρο, κατεβάστε του κανά μπινελίκι και ισιώνει ακαριαία.

6) Με ελικόπτερο, προσγειώνεστε στην Πλατεία και ο Θεός βοηθός :D

Ο χάρτης είναι από κάτω. Αν κάποιος/α, δεν τα καταφέρει μου βαράει τηλέφωνο και έρχομαι και σας αρπάζω. :D

Εικόνα
 #43950  από Genovefa®
 Πέμ Νοέμ 25, 2010 6:00 pm
Ε,ναι Λοιπον!
Το Παραδεχομαι....
Ζηλευω πολυ!!!!!

Γιαννη κοντος ψαλμος...Συντομα κοντα σας για λιγες μονο εμφανισεις!
Προς το παρον με ζητα η επαρχια!
 #43953  από litsa
 Πέμ Νοέμ 25, 2010 6:46 pm
http://mel.gr/

πληροφορίες για το μελεκούνι ..
επίσης δείτε
ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΠΟΛΤΟΣ ΜΕ ΜΕΛΙ,250 ΓΡ

Τιμή: 6,98 €
http://mel.gr/greek/products.asp?offset=9 είναι πάρα πολύ τονωτικός, μισό κουταλάκι σου δίνει απίστευτη δύναμη...

καλή σας όρεξη..!
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9