• Καφεδάκι στην Αθήνα

• Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
 #41417  από elena
 Δευ Οκτ 11, 2010 12:18 am
pano...ναι είμαι ενήμερη για την συνάντηση ,αλλά μάλλον δεν θα έρθω...για την geor.gia δεν ξέρω..
αλλά μέχρι τότε θα δω....αν αλλάξω γνώμη ,θα σας πω...
 #41418  από maria E
 Δευ Οκτ 11, 2010 12:19 am
Ναι βρε Πανο μου,καταλαβαινω,αλλα απο την αλλη αν εσυ ερθεις στις 3 για παραδειγμα κι εγω ερθω στις 2??
Η εννοειται οτι αν φτασει καποιος στο flocafe και δει 10 ατομα να καθονται μαζι,θα καταλαβει....αλλα οι πρωτοι που θα φτασουν πως θα καταλαβουν οτι ειναι οι πρωτοι που θα αποτελεσουν τους 10 που θα τους δουν μετα οι αλλοι και θα καταλαβουν??καταλαβες?
 #41424  από Γιάννης
 Δευ Οκτ 11, 2010 9:03 am
Να κλείσω ένα τραπέζι στο όνομα Σκλήρος Καζαμπλάνκας;

Αν και μια ορχιδέα στ' αυτί είναι το όνειρο της ζωής μου!!!
 #41425  από Π.Μ79
 Δευ Οκτ 11, 2010 9:18 am
Εγώ λέω να φοράμε οι άντρες γόβες και οι γυναίκες αρβύλες. :-D
Μπαμ θα κάνουμε.

Λοιπόν, το θέμα είναι ότι θα κάτσουμε έξω μάλλον αφού καπνίζουμε κάποιοι.
Οπότε, το Σάββατο, που φαντάζομαι θα ξέρουμε περίπου πόσοι θα είμαστε, θα πάω εγώ στο flocafe νωρίτερα και θα κανονίσω με τον supervisor εκεί τραπέζια κλπ.

Ας πούμε ο καθένας από κάτι να γνωριζόμαστε.

Εγώ πχ, είμαι ένα άσχημο παληκάρι, με 130 κιλά πάνω στο αιθέριό μου κορμί.

Θα φοράω μια μπλε μπλούζα και ένα λευκό μπουφάν και μαύρα αθλητικά παπούτσια.

Αν πάλι δε με καταλάβετε, θα πρέπει να κατεβάσω το τζην το οποίο δε θέλετε να κάνω, οπότε φροντίστε να με θυμάστε :lol:
 #41429  από Γιάννης
 Δευ Οκτ 11, 2010 9:29 am
Paris Michaelides έγραψε:Εγώ λέω να φοράμε οι άντρες γόβες και οι γυναίκες αρβύλες. :-D
Μπαμ θα κάνουμε.

Λοιπόν, το θέμα είναι ότι θα κάτσουμε έξω μάλλον αφού καπνίζουμε κάποιοι.
Οπότε, το Σάββατο, που φαντάζομαι θα ξέρουμε περίπου πόσοι θα είμαστε, θα πάω εγώ στο flocafe νωρίτερα και θα κανονίσω με τον supervisor εκεί τραπέζια κλπ.

Ας πούμε ο καθένας από κάτι να γνωριζόμαστε.

Εγώ πχ, είμαι ένα άσχημο παληκάρι, με 130 κιλά πάνω στο αιθέριό μου κορμί.

Θα φοράω μια μπλε μπλούζα και ένα λευκό μπουφάν και μαύρα αθλητικά παπούτσια.

Αν πάλι δε με καταλάβετε, θα πρέπει να κατεβάσω το τζην το οποίο δε θέλετε να κάνω, οπότε φροντίστε να με θυμάστε :lol:
Τρελά κέφια βλέπω φίλε Πάρη. Πάντα τέτοια εύχομαι :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
 #41441  από Π.Μ79
 Δευ Οκτ 11, 2010 10:56 am
Καλημέρα Γιάννη.

Γενικώς είμαι κεφάτος και γενικώς πειραχτήρι.
Ελπίζω να μην παρεξηγηθώ στον καφέ αλλά και να γίνει εγώ χαρακτήρα δε μπορώ να αλλάξω εύκολα. :-D

off topic είμαστε αλλά οκ.

Κάτι είχα δει κάποια στιγμή στο φόρουμ περί ψυχολογίας, άγχους κλπ.

Μπορώ σ'αυτό το σημείο να πω ότι μετράει κατά περίπου 70%-80% ο περίγυρός μας.

Ένας πολύ καλός μου φίλος, ο οποίος πάσχει από σκπ επίσης, το καλοκαίρι καθόμασταν σε μια σκιά όσο οι γυναίκες μας ήταν στη θάλασσα και εκεί που παίζαμε τάβλι γυρνάει και μου λέει:

Τι μ@λ@κίες καθόμαστε και κάνουμε ρε? Αντί να παίζουμε τάβλι και να πίνουμε καφέ, κανονικά θα έπρεπε να κάνουμε αμμόλουτρα να συνηθίσουμε το χώμα. :lol:

Ακούγεται πολύ black humor μεν, αλλά σκάσαμε στα γέλια και οι 2 και μας κοιτάγαν όλοι.

Πιστεύω στην καλή διάθεση και ψυχολογία όχι μόνο για τη σκπ αλλά για τα πάντα στη ζωή μας.

Ετοιμαστείτε λοιπόν στον καφέ :-D :-D
 #41445  από Γιάννης
 Δευ Οκτ 11, 2010 11:04 am
Paris Michaelides έγραψε:Τι μ@λ@κίες καθόμαστε και κάνουμε ρε? Αντί να παίζουμε τάβλι και να πίνουμε καφέ, κανονικά θα έπρεπε να κάνουμε αμμόλουτρα να συνηθίσουμε το χώμα.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Καλημέρα Πάρη, από τα καλύτερα που έχω ακούσει τελευταία. Θα τον φέρεις παρέα τον φίλο σου φαντάζομαι...
 #41447  από giannis
 Δευ Οκτ 11, 2010 11:53 am
Όπα... Όπα... Πάρη δεν μας τα λες καλά! Τα 'χουμε συζητήσει αυτά και τα έχουμε συμφωνήσει. Τέρμα οι γόβες, είναι πολύς ο πόνος. Εγώ είμαι για flat πέδιλο (αν έχει καλό καιρό).

Γιάννη, εδώ είμαι. Φυσικά θα πάμε μαζί.

Λοιπόν, το μόνο που ψάχνω είναι μια καλή κρυψώνα για τις παντόφλες της Θεοδώρας μην έχουμε κι άλλο τραυματισμό, αυτή τη φορά στο κεφάλι! :lol: :lol: :lol:
 #41448  από popi
 Δευ Οκτ 11, 2010 12:05 pm
Καλη σας μερα Θα ηθελα πολυ να γνωριστουμε,μενω στο Γερακα αρα λογικα δεν ειναι προβλημα το μερος της συναντησης. Πιστευω οτι θα τα καταφερω να ειμαι εκει
giannis έγραψε:Όπα... Όπα... Πάρη δεν μας τα λες καλά! Τα 'χουμε συζητήσει αυτά και τα έχουμε συμφωνήσει. Τέρμα οι γόβες, είναι πολύς ο πόνος. Εγώ είμαι για flat πέδιλο (αν έχει καλό καιρό).

Γιάννη, εδώ είμαι. Φυσικά θα πάμε μαζί.

Λοιπόν, το μόνο που ψάχνω είναι μια καλή κρυψώνα για τις παντόφλες της Θεοδώρας μην έχουμε κι άλλο τραυματισμό, αυτή τη φορά στο κεφάλι! :lol: :lol: :lol:
 #41456  από Π.Μ79
 Δευ Οκτ 11, 2010 2:00 pm
Γιάννη, δε νομίζω να έρθει καθώς έχει και 2 διαβολάκια που δεν δαμάζονται με τίποτα.

gianni, έλεος, υπάρχουν εξαιρέσεις πάντα σε ό,τι μ@λ@κία βλέπουμε, δε μπορούμε να έχουμε και μεις μία για ένα καφέ? Ε όχι!!!

Popi, καλώς να μας έρθεις. Ε ναι δίπλα είναι το Μαρούσι από σένα, για μας είναι ένα μικρό ταξίδι αλλά οκ, θα θυσιαστούμε για το κοινό καλό. :-D
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 15